Bilmiyorum onu doktor belirliyor kaç gün içinde transfer olacağınızı. Ben de ay sonu ya da diğer ay başı olurum diye düşünüyorum her doktorun tedavi şekli farklı demek ki.ben de adetimi bekliyorum transfer için adet olunca kaç gün içinde oluyor transfer ? bir dde bana doktorum sadece ağızdan içeceğin bir hap kullanacaksın dedi iğne yok dedi
merhabalar sizde ilki neden tutmadı benimde olmadı da ondan soruyorumSelam kızlar , ben de martın başında 2. Dondurulmuş transfer olacağım .
İlki malesef olmadı , inşallah bu tedavi benim ve isteyen herkesin pozitif sonuçlanır
İlki taze transfer miydi. İnşallah hakkımızda hayırlısıSelam kızlar , ben de martın başında 2. Dondurulmuş transfer olacağım .
İlki malesef olmadı , inşallah bu tedavi benim ve isteyen herkesin pozitif sonuçlanır
İlki de dondurulmuş transferdi , rahim kabul etmedi olarak yorumladı doktor . Sizin bir sebebi var mımerhabalar sizde ilki neden tutmadı benimde olmadı da ondan soruyorum
benim de dondurulmuş transferdi kronik endometrit çıktı bende de yani rahim enfeksiyonu 2. transferiniz ne zamanİlki de dondurulmuş transferdi , rahim kabul etmedi olarak yorumladı doktor . Sizin bir sebebi var mı
Şimdiden hayırlı olsun. Rabbim hayırlısıyla güzel sonuçlar nasip etsinBenimde 19 şubat yarın transfer olacağım çok heyacanlıyım
Rahim kabul etmedi derken ? Rahim hazir mi değildi? Çünkü opudan sonra rahim hazir değilse 1 2 ay rahim dinlendirme yapiyorlar ya doktorlar ondan soruyorum. Ben mesela 3 ay üst üste havuz yöntemi yaptik bu ay rahim dinlendirmedeyim. 2. Adetle transfer aşamasına gecicez. Merak ettim de o yüzden sordum nolur kusura bakmayinİlki de dondurulmuş transferdi , rahim kabul etmedi olarak yorumladı doktor . Sizin bir sebebi var mı
Yani net bir sebep söylenmedi , doktorum da embriyolog da şaşırdı . Olumlu bir sonuç bekliyorlardı , hayal kırıklığı oldu benim için de .Rahim kabul etmedi derken ? Rahim hazir mi değildi? Çünkü opudan sonra rahim hazir değilse 1 2 ay rahim dinlendirme yapiyorlar ya doktorlar ondan soruyorum. Ben mesela 3 ay üst üste havuz yöntemi yaptik bu ay rahim dinlendirmedeyim. 2. Adetle transfer aşamasına gecicez. Merak ettim de o yüzden sordum nolur kusura bakmayin
Aa bugünBenimde 19 şubat yarın transfer olacağım çok heyacanlıyım
Yani benim sebebi araştırılmadı , sadece bir sonraki tedavide ek ilaçlar önerildi. Transferim 1 martta planlanıyor eğer değişiklik olmazsabenim de dondurulmuş transferdi kronik endometrit çıktı bende de yani rahim enfeksiyonu 2. transferiniz ne zaman
Aminnnn anestezili yaptırıcsmŞimdiden hayırlı olsun. Rabbim hayırlısıyla güzel sonuçlar nasip etsin
Aa bugünhiç telaşlanmayın normal jinekolojik muayene gibi geçiyor . İnşallah pozitifi görürsünüz
Korkuyor musunuz o nedenle miAminnnn anestezili yaptırıcsm
az kalmışş kaç tane embiyonuz kaldı peki İnşallah bu sefer tutunur bebişinizYani benim sebebi araştırılmadı , sadece bir sonraki tedavide ek ilaçlar önerildi. Transferim 1 martta planlanıyor eğer değişiklik olmazsa
İnşallah tutunuraz kalmışş kaç tane embiyonuz kaldı peki İnşallah bu sefer tutunur bebişiniz
daha çok varr maşallah evet ç
Çok şükürdaha çok varr maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?