Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bi de doktor bana evde her gün tansiyonunu ölç iki kere not al gelirken bidahakine getir dedi. Tek bana mı dendi bu çok mu kilo Almışım ondan mı yoksa cihaz kullanan varsa uygun bir şey önerilere açığım

Beni de aramadılar, tesadüfen bir arkadaşım söyledi. Hemşire de aa unutmuşum aşı geldi dedi
yaaa şaka mı bu nasıl unuturlar te allamm ya
aa bana demedi ya ölçmüyor bile benim. Kiloma bile bakmıyor artık geçen ay bakmıştı

Bana hiç demediler. Sağlık ocağında aç karnına 69 kilo çıkmıştım yemene dikkat et dedi ama 69 değilim ya o gün sağlık ocağına gitmeden ben evde ölçtüm. 67 kiloyum kendi doktoruma gidiyorum orada da evdeki tartımla aynı çıkıyorum birebir tutuyor yani. Kendi doktorum demişti tansiyon ölçümü yapıyor musun diye yapmıyorum dedim. O da her gittiğimde ölçüyor hep normal çıkıyor ya da düşük çıkıyor. İnşallah gerek kalmaz

yaaa şaka mı bu nasıl unuturlar te allamm ya

aa bana demedi ya ölçmüyor bile benim. Kiloma bile bakmıyor artık geçen ay bakmıştı

Bana niye dendi bu ya acaba bu her gittiğimizde ölçüyorlar tuhaf mi çıktı değerlerim hiç de aklıma gelmedi bakmak... Bu arada 25 haftaya giriyorum hafta ile ilgili olabilir mi ki

25 haftadan selam herkese ben 2 gün önce tetanoz aşısı oldum geçen sene 1 kere yaptırdığım için doktorum sadece 1 doz olmamı söyledi. Şu an kolum aşırı ağrıyor ve şiş crp bile bu yüzden 17 çıktı oradaki enfeksiyon gitsin diye krem kullanıyorum. Bugün de şeker yüklemesi yaptırdım ( benim yaptırma sebebim bebeğin suyu sınırdaydı gebelik şekerinden şüphelendi doktorum ve perinatolog) 75 gr ogtt 3 ayrı kana bakıldı çok şükür şekerim yok sonuç gayet iyi çıktı. Ama o 2 saat su bile içmeden beklemek beni mahvetti tansiyonum düştü 6-4.. acilde açtım gözümü neden bu kadar etkilendim bilmiyorum

Son düzenleme:
Ya sen hangisinden aldın canım maya91 inkinden mi ne kadara aldınız kızlar maya çok uyguna bulmuştu bana da link atın gözünüzü sevim

Bende doktora sorcam artk dunde aksam aynisini yaşadim. Sanirim hergun olcak boyle. O şuruplardan baslarim artk. Bu bebisler bizim midemizden ne istiolar yaaa
Vallahi hiç anlamadım benim diğer kız böyle değildi bir hurafeye göre mide yanması bebenin saçlı olacağından dolayı derler ama öyle mi acaba bu bari sarı olsun diyordum bu da mi simsiyah bir şey çıkacak benim acaba

Böyle düşündüğünde çikolata tarzı şeyler ye canım hareketlenir ya da saç kurutma makinesini tutunca da tepki veriyor diyorlardı bu haftalar erken mi bilmiyorum ama bir dene

Bana niye dendi bu ya acaba bu her gittiğimizde ölçüyorlar tuhaf mi çıktı değerlerim hiç de aklıma gelmedi bakmak... Bu arada 25 haftaya giriyorum hafta ile ilgili olabilir mi ki
Kaç kilo aldın 20 li haftalardan sonra çok tuzlu ve aşırı kilo alımında tansiyon sıkıntısı çıkabiliyor kilo değilse bile kontrol amaçlı söylemiştir canım ben ilk gebeliğimde yaşadığımdan ilk haftalardan beri ölçtürüyor doktorum

Benim kadın doğumcum kasılmalar için ostocare bones verdi arada günde bir kez atıyorum onu haberin olsun kuzum. Evet belkide daha hassas davranıyorlar ilaç konusunda. Sen dediğim gibi gece yatarken falan onları uygula iyi gelir canım benim

Canım çok geçmiş olsun aç karına beklettikleri için bibde sabah da aç gidiyosun sanırım iki canliyiz sıkma canını normal bence dayanamayabiliriz yani
Ben 46 ile başladım suan 25. Haftaya giriyorum sanırım 59

Evt eskiler oyle derler ama doktorlar hurafe diyor allah gonlune gore sari minnoş versin

Ben de kola içtim çünkü hemen hareketleniyor o zaman. 2 de çikolata yedim.arkadaşım diyor ki bahaneye bak

Canım ya çok geçmiş olsun sonucunun da iyi çıkmasına sevindim ben de yarın yaptıracağım şeker yüklemesi çok korkuyorum açıkçası risk bende de var. Şeker yüklemesinde kanı nasıl ölçüyorlar ya ben onu merak ediyorum bu parmaktan şeker ölçen cihazlar var ondan mı yoksa tüpe kan alıp öyle mi bakılıyor ben bu konuyu hiç araştırmadım bilmiyorum nasıl yapılıyor

Sabah ilk kan alınırken hem tüpten hemde parmakla alınıyor. 1. Ve 2. Saatin sonunda sadece tüple alınıyor. Sabah aç karna kan verirken parmakla da alınıp alınmadığına dikkat et şekerin yüksek çıkarsa işlemin iptal edilmesi lazım

Dün sınıfta öğrencilere çok kızdım bağırdım bebişim küstü bana galiba dün zor hissettim hareketlerini bugün de az hareket etti moralim bozuldu ya birşey olmamıştır inşallah
Merak etme iyidir orada bence o kadar kızgınlıktan birşey olmaz
Çok teşekkür ederim dikkat ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…