- 9 Ağustos 2016
- 7.103
- 22.981
- 348
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #12.821
ya idrar yolu enfeksiyonu demişken, ben hiç yaşamadım bunu. Bazen idrarımı yaparken karnımda ağrı oluyor. Boşluklarımda falan böyle gaz sancısı gibi. Bu idrar yolu enfeksiyonu mu senceMerhaba ay bu mesajla bir duygulandım sanırım buraya attığım ilk mesajlardan ve yine idrar yolu enfeksiyonu sorunum
Ben yazlık bir bölgede olduğum için test yapamamıştım canım adetim 2-3 gün geçince artık yazlık yerde devlet hastanesinin acilime gidip kan vermiştim kanda çıkmıştı hayırlısı olsun zaten döllenmeden 10 gün sonra kan testinde çıkıyor diyorlar sizde kan verseniz çıkar bence
Benim hala belli olmuyorrrrrMaşallah çok güzelsiniz artık herkes anlıyor göbüşler belli oluyor
Evet canım ikili de gittiğimde baya ilgiliydi. 19+1 haftayken vermişler yani 23 ekime canım. Almak istersen arkadaşım vasıtasıyla yardımcı olabiliriimAcaba randevu alıp senin doktora mı gitsem bayağı memnunsun bide detaylı için hangi haftaya randevu verdiler canım sana
Öncelikle geçmiş olsunÇok teşekkür ederim canımevet yeni başladım inşallah iyi gelir progestana da başladım tekrardan valla uzadı mı bilmiyorum ama hafta içi yine kendi doktoruma gidicem orda belli olur
Teşekkür ederimÖncelikle geçmiş olsunRahim ağzı uzunluğunu vajinal mı ölçüyorlar yoksa alttan mı
Ay valla bende anlamıyorum artık ama sürekli yeşil akıntı geliyor ondan anlıyorum tahlil veriyorum hep enfeksiyon çıkıyorya idrar yolu enfeksiyonu demişken, ben hiç yaşamadım bunu. Bazen idrarımı yaparken karnımda ağrı oluyor. Boşluklarımda falan böyle gaz sancısı gibi. Bu idrar yolu enfeksiyonu mu sence
Benim hala belli olmuyorrrrrkarnımı tutmasam anlamıyorlar
Evet canım ikili de gittiğimde baya ilgiliydi. 19+1 haftayken vermişler yani 23 ekime canım. Almak istersen arkadaşım vasıtasıyla yardımcı olabiliriim
Çok geçmiş olsun canımArkadaşlar merhaba 15+5. Haftada suyum geldi bebekte hiç su kalmamış. Doktor yenileyebilşr dedi 4 gündür hastanede yatıyorum. Su olmaz ise ilaçnile düşürecekler bebeği. Böyle bir şey yaşayan var mı aranızda yardımcı olursanız çok sevinirim
Bu bende de oluyor özellikle biraz tutmuşsamya idrar yolu enfeksiyonu demişken, ben hiç yaşamadım bunu. Bazen idrarımı yaparken karnımda ağrı oluyor. Boşluklarımda falan böyle gaz sancısı gibi. Bu idrar yolu enfeksiyonu mu sence
Merhaba canım, Amniyosentez de sonuç kesin çıkıyormuş ama sanırım ben riski almazdım çünkü kese delinmesi oluyormuş onunda riski var diyolarMerhabalar, çok kararsız kaldığım bir konuda fikrinizi almak istiyorum. 17+5 haftalık hamileyim. Tüp bebek tedavisi ile gebe kaldım ve PGT testi ile sağlıklı bir embriyo kullanıldığı için şu ana kadar hiçbir genetik test yaptırmamıştım. Yaptığımız ilk detaylı ultrasonda her şey güzel çıktı. İki gün önceki kontrolümde doktor (perinatolog) bebeğin böbreğinde birazcık büyüme gördü (bilateral pelviektazi), diğer şeyler normal. Bu durumun genetik hastalıklarla ilişkili olabileceğini bu yüzden amniyosentez önerdi. Raporda “%1 mikrodelasyonlarla ilişkili olabileceği ve ARRAY test önerildi” yazmış.
Ben de ikinci bir fikir almak için devlette kadın doğum randevusu aldım, bir hafta süreyle düşüneceğiz. Doktor çok endişelenecek bir durum değil fakat amniyosentez yapmak iyi olur dedi.
Bu konularda bilgisi olan fikir verebilecek arkadaşlar varsa çok memnun olurum. Siz olsanız ne yapardınız? Amniyosentez yapmayı kabul eder miydiniz? Bebeklerinize ve size sağlıklı günler dilerim
Evet, bunlari yavas yavas toplamak istiyorum. Haftaya baslarim, sizler de eksik gorduklerinizi soylersiniz, birlikte listelerimizi olustururuzBu yazıyı 2023 Aralık annelerinin sayfasından kopyaladım. İlk sayfadaki listenin başına yazmışlar. Bizde oraya yazarsak bulup ulaşması kolay olurE elektroforez
Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için. Ben de iki gündür konuyu anlamaya çalışıyorum ve amniyosentez riskinden dolayı beni de çok korkutuyor. Sanıyorum doktor direkt tanı konulabildiği için bu testi önerdi, diğer testlerin tarama yaptığını söyledi. Umarım bekleyince bir düzelme olur ve bu teste de gerek kalmaz, bir yandan da PGT var diye hiçbir test yapmamış olmak rahatsız ediyor.Merhaba canım, Amniyosentez de sonuç kesin çıkıyormuş ama sanırım ben riski almazdım çünkü kese delinmesi oluyormuş onunda riski var diyolarfetal dna falan olsa sonuç çıkmaz mıymış peki sordunuz mu onda risk yok çünkü bide de belki ilerleyen haftalarda belki böbrekte ki büyüme düzelir beklerdim ben çok geçmiş olsun
Ya geldiğini de artık anlamıyorum. Sanırım tuttuğum için ağrıyor. Sürekli gitmeye de çalışıyorum aslındaBu bende de oluyor özellikle biraz tutmuşsam
Ben de bu hafta dikkat ettim, 3 gun reformer, kalan gunler yuruyusle +0.5 kilo almisimGünaydınben de doktoruma çatlak kremi sorduğumda bana tamamen genetik olduğunu söyledi . Kremler vücudun yapısını değiştirmez sadece nemlendirici sürsen yeter dedi. Ben de iyi bir nemlendirici arayışındayım henüz ben de hiç birşey sürmedim
Kızlar günaydın ben de çıktım tartıya 18. Hafta içinden +1le ben de buradayım hiç almasam iyiydi ama yapacak birşey yok. 18 haftada toplam beş kilo aldım ben
Allahtan ümit kesilmez canımÇok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için. Ben de iki gündür konuyu anlamaya çalışıyorum ve amniyosentez riskinden dolayı beni de çok korkutuyor. Sanıyorum doktor direkt tanı konulabildiği için bu testi önerdi, diğer testlerin tarama yaptığını söyledi. Umarım bekleyince bir düzelme olur ve bu teste de gerek kalmaz, bir yandan da PGT var diye hiçbir test yapmamış olmak rahatsız ediyor.
Çok teşekkür ederim, Allah razı olsun. Geçen 17 haftada en çok şu durumda kendimi bir anne gibi hissettim ve zorlandım. Umarım bu güzel sorumluluğun altından en iyi şekilde kalkarız hepimiz.Allahtan ümit kesilmez canımben çok okudum ultrasonda bi sıkıntı çıkıp sağlıklı doğan hiç stres yapma o yüzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?