- 22 Mayıs 2024
- 606
- 1.191
- 28
- 30
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #12.321
İstanbul’da çok sıradan bir olayİstanbul'a yeni evlenip gelen biri olarak size anımı anlatmak istiyorum. İstanbul a yerleştikten sonra işe girmiştim malum bir uygulamadan taksi çağırdım. Sonra konumdan baktım taksi beklediğim caddede. Ve bir taksi geldi 3 kere korna öttürünce bindim. Meğer uygulamadan gelmemiş. Taksiye bindim, uygulamadan gelen taksici beni arıyor nerdesiniz diye. Dedim siz sanıp bindimBana bir çemkirdi neden bindiniz boşuna mı geldim falan filan. Bindiğim taksiciye diyorum uygulamadan mı geldiniz? Hayır dedi kardeşim o zaman neden 3-4 kere korna öttürüyorsunuz ben size el bile yapmadım ki durun diye dedim Durdum bindiniz diyor bana bir de ben nerden bileyim dedim. Sinir olmuştum
Aaaa bayadır çekmediim bak eve gidince göbüşleri güncelleyelimmm :) ofise boy aynası alsalar keşke aahhavar mı son halinden foto
genelde almazlar ama sen şanslıymışsın adjkjaİstanbul'a yeni evlenip gelen biri olarak size anımı anlatmak istiyorum. İstanbul a yerleştikten sonra işe girmiştim malum bir uygulamadan taksi çağırdım. Sonra konumdan baktım taksi beklediğim caddede. Ve bir taksi geldi 3 kere korna öttürünce bindim. Meğer uygulamadan gelmemiş. Taksiye bindim, uygulamadan gelen taksici beni arıyor nerdesiniz diye. Dedim siz sanıp bindimBana bir çemkirdi neden bindiniz boşuna mı geldim falan filan. Bindiğim taksiciye diyorum uygulamadan mı geldiniz? Hayır dedi kardeşim o zaman neden 3-4 kere korna öttürüyorsunuz ben size el bile yapmadım ki durun diye dedim Durdum bindiniz diyor bana bir de ben nerden bileyim dedim. Sinir olmuştum
ay biz daha o aşamalara gelemedik dshgshHerkese merhaba mart sonu nisan başı gibi doğumum olacak inşallahbebek arabası araştırıyorum ama travel olmalı mı olmamalı mı iki tarafta da çok fazla olumlu olumsuz görüş var :) sizin fikriniz nedir
Çok uzaktan gelmedim 2 saatlik yol geldiğim yerleİstanbul’da çok sıradan bir olaynereden geldin peki?
Canım İnşallah güzel sonuçlar çıkacaktır. Bu arada dua ederken buradaki nickname lere göre ediyorum. Bir de ekliyorum diyorum ki, şu nickname li hamile arkadaşım içinKizlar yarin fetal vereceğim bana dua edin ben de sizlere tüm hamişlere dua ediyorum inşallah bebişlerimizi sağlıkla zamanında kucağımıza alırız sağlıkla büyürlerAmin.
Ahahaha ben de bunu yazan kişi ve herkes diyorumCanım İnşallah güzel sonuçlar çıkacaktır. Bu arada dua ederken buradaki nickname lere göre ediyorum. Bir de ekliyorum diyorum ki, şu nickname li hamile arkadaşım içinİnşallah doğru dua ediyoruzdur
Canım ben iki hamileliğimde de başından sonuna kadar nerdeyse hep idrar yolu enf geciriyordum hatta bunda bile hala sabaha kadar tuvalete gidiyorum geçmiyor bende malesefGünaydın kızlar dün idrar tahlili verdim 10 gündür de ilaç kullanıyorum hatta daha öncelerde de antibiyotik kullandım ayrıca şaselerden kullandım ama bu illetten kurtulamıyorum yani alt çamaşırları 69 derecede yıkıyorum kurutmaya atıyorum günlük 2 lt su içiyorum her şeyi denedim bu benden geçmiyor 15 haftalık hamileyim ve 15 gündür idrar yolu enfeksiyonum var artık cıldırcam gerçekten niye böyle oluyor bebeğe zararı olmuş mudur oluyor mu şaka gibi bir durum
Hamileliği boyunca benimle aynı sıkıntıyı yaşayan var mı arada görüyorum ama kurtuluyorsunuz sanırım seviniyorum ben kurtulamadım bir türlü
tamam at bakalım bira göbüşü mü olmuş heheAaaa bayadır çekmediim bak eve gidince göbüşleri güncelleyelimmm :) ofise boy aynası alsalar keşke aahha
Yüksek risk saptanmamıştır yazmışlar Allah'tan. Bir tek onu anladımHanimlar nipt testi sonucum bu şekilde. Ne anlama geliyor
Yaaa canım benim çok üzüldüm.Kızlar dün akşam Dr bebeğin kalbi yavaş atıyor demişti hareket de etmiyordu. Şimdi durmuş. dua edin bana
Rabbım yardimcin olsun inş.Kızlar dün akşam Dr bebeğin kalbi yavaş atıyor demişti hareket de etmiyordu. Şimdi durmuş. dua edin bana
Temiz canım :) gözün aydınHanimlar nipt testi sonucum bu şekilde. Ne anlama geliyor
çok üzüldüm ya Allah yardımcınız olsunKızlar dün akşam Dr bebeğin kalbi yavaş atıyor demişti hareket de etmiyordu. Şimdi durmuş. dua edin bana
Ah canııımm senin işin çok zormuş yaabenim annem babam teyzem büyük kızım yengeçher tarafım duygu seli. o yetmiyor gibi babamla annem aynı yıl aynı ay aynı gün doğumlu nasıl bir tesadüf bilmiyorum. ama asla yıldızları barışmıyor hiç anlaşamıyorlar.
ama kızım aşırı şekilde duygusal gık desen gözleri dolar o şekilde
Ah canım Allah yardımcın olsun,inşallah atmaya başlar tekrarKızlar dün akşam Dr bebeğin kalbi yavaş atıyor demişti hareket de etmiyordu. Şimdi durmuş. dua edin bana
Allah onu sana bağışlasın inşallahKızlar dün akşam Dr bebeğin kalbi yavaş atıyor demişti hareket de etmiyordu. Şimdi durmuş. dua edin bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?