- 3 Kasım 2017
- 4.598
- 7.860
- 158
- 35
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #12.001
çok tuhaf canım peki neyin kanaması bu olan? onun için bişey demediler miArkadaşlar tüp bebek tedavisi ile ikizlere hamileyim 11. Haftalıkken yani geçen hafta kanamam oldu hemen acile gittim sonra sabahı doktorumada gittim bi kaç gün sonra başka doktorada gittim bebekler yaşıyor kanama alanı yok dediler ben günde 5 tane progestan fitil ve 3 günde bir promester iğne vuruyorum zaten ilaç kullanıyorsun yapacak bir şey yok deyip eve yolladılar düşük olacaksa olacak dediler 1 hafta koyu kırmızı koyu kahverengi kanama oluyordu pazartesi gece bu kanama sulu şekilde yoğun kırmızıya döndü doktora gittim bebekler yaşıyor kanama alanı yok ilaçlarına devam deyip eve yolladı ama kanamam durmuyor bebeklerimi kaybedeceğim diye çok korkuyorum
ahhahaha yaa aslında çok sessiz sakin bir insanım ama evladım söz konusu olunca ne olurum acaba korkuyorum da jhfksda şaka bi yana da kötü kaynana olmam yani sonuçta kız da bir ana babanın evladı çocuğumla evlenince benim de evladım olurheh işte kaynanalar böyle oluşuyor haha
Bizimki Uzay olacak canım burada Atlas da çok konuşuldu Toprak ismini de çok severimErkek anaları ya isim ne koyacaksınız? Konuştuğunuz zaman benim kafa hep kız da olduğu için erkek isimlerine asla odaklanamadım dhfj
Yaaaheh işte kaynanalar böyle oluşuyor haha
tabi ki kuzum ben şaka yaptım zaten, normal öyle hissetmen de düşünmen de. kanun bu yapcak bişey yokahhahaha yaa aslında çok sessiz sakin bir insanım ama evladım söz konusu olunca ne olurum acaba korkuyorum da jhfksda şaka bi yana da kötü kaynana olmam yani sonuçta kız da bir ana babanın evladı çocuğumla evlenince benim de evladım olur
Bu kadar sütü içersek karın agrısından duramayıztabii ki :)
ben de kişilik olarak biraz meraklı ve herşeye karışan bir tipim, tabi sevdiklerimle alakalı olunca. kız kardeşim bana diyor ki; ablaa iyi ki senin oğlun yok.. niyediyorum e o kızı diyo habire sık boğaz ederdinYaaamaya91 ben de aynı şeyi düşünmüştüm cinsiyetini ilk duyduğumda Allah'ım ben de kaynana olacağım demiştim neyse ki önümüzde bunu kabullenmek için yıllar var ya
Sevdıklerımı yazıyım sana,Barlas-Bartu-Pars-Aslan-Poyraz.Ben Poyraz Mirza koyacağım inşallahErkek anaları ya isim ne koyacaksınız? Konuştuğunuz zaman benim kafa hep kız da olduğu için erkek isimlerine asla odaklanamadım dhfj
Erkek olsaydı Deniz Kaan koyacaktık biz canıöıErkek anaları ya isim ne koyacaksınız? Konuştuğunuz zaman benim kafa hep kız da olduğu için erkek isimlerine asla odaklanamadım dhfj
Ya maşallah de Ben de kayınvalidemle ilgili aynı senin dediğin gibi düşünürdüm ta ki bir yaz tatilinde iki haftayı birlikte geçirene kadar. 6 yıldır evliyiz en mükemmel kayınvalide o olabilirdi gerçekten bu süreye kadar ama benim hamileliğimi öğrendikten sonra inanılmaz değişti. Hamile olduğumu öğrendikten sonra resmen kaynana gelin olduk tam kaynanalık yapıyor banatabi ki kuzum ben şaka yaptım zaten, normal öyle hissetmen de düşünmen de. kanun bu yapcak bişey yok
vicdan zaten önemli olan, benim kaynanam mesela dünyanın en iyi kaynanası ödülü olsa ben ona verirdim. Allah ondan razı olsun. bir gün beni ayırmadı oğlundan, hatta daha çok tuttu hep el üstünde. annemden bile daha iyi anlaşıyorum
Bizim de Ege olacak sanırım :)Bizimki Uzay olacak canım burada Atlas da çok konuşuldu Toprak ismini de çok severimbu arada diyet listeni aldım tenk u
Dün eşime baktım ve ben çocuğumu nasıl askere yollıcam dediimmmYaaamaya91 ben de aynı şeyi düşünmüştüm cinsiyetini ilk duyduğumda Allah'ım ben de kaynana olacağım demiştim neyse ki önümüzde bunu kabullenmek için yıllar var ya
evet bazı şeyler aşırı mantıksız ahdhjBu kadar sütü içersek karın agrısından duramayızonun dısındakıler uygulamaya calıstıgımız diyetle aynıymıs
Neden kanadığını bilmiyorlar kanama alanıda yokmuş bilmiyorum çresizce bekliyorumçok tuhaf canım peki neyin kanaması bu olan? onun için bişey demediler mi
işte her olayda bişeyler çıkabiliyor ortaya canım. benimkisi şaşırtıcı bi şekilde hiç bişeyime karışmıyorYa maşallah de Ben de kayınvalidemle ilgili aynı senin dediğin gibi düşünürdüm ta ki bir yaz tatilinde iki haftayı birlikte geçirene kadar. 6 yıldır evliyiz en mükemmel kayınvalide o olabilirdi gerçekten bu süreye kadar ama benim hamileliğimi öğrendikten sonra inanılmaz değişti. Hamile olduğumu öğrendikten sonra resmen kaynana gelin olduk tam kaynanalık yapıyor bana
canım o zaman başka bi doktora daha görün bence, belki var bi yerde onlar göremiyorNeden kanadığını bilmiyorlar kanama alanıda yokmuş bilmiyorum çresizce bekliyorum
haha ay çok güldümmYa ben kiz olursa napicam ne isim önersem esim o benim hoslandıgım kızdı filan diyo kavga ettik bdnfndjdj erkege allahtan kolay dusunuruz benim o kadar sevgilim yok filan dedim
Allah için bunu neden verirler yaatabii ki :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?