- 17 Haziran 2015
- 4.518
- 8.960
- Konu Sahibi elektroforez
- #1.161
Doktorum bana hiçbir riski olmadığını söyledi. İki seferdir vajinal muayene oluyorum. Çok şükür bir sorun olmadı.Vajinal muayene bebeğe zarar verir mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doktorum bana hiçbir riski olmadığını söyledi. İki seferdir vajinal muayene oluyorum. Çok şükür bir sorun olmadı.Vajinal muayene bebeğe zarar verir mi?
E elektroforez ad : baharKizlar listeyi olusturmaya basliyorum. Beni etiketleyip bilgilerinizi yollarsaniz hepinizi ekleyebilirim:)
Çok minik bir yerdeyim ben cihaz mi yeterli gelmedi acaba diye düşündüm. bilemedim ya yarın acile gitcem kan vermek için inşallah orada çıkarKötü bir şey bence yok, 1000 in üzerinde zaten ama niye ölçmemiş acaba cihaz?
hahaha zaten kaygılı olan beynimiz şu dönemde daha da kaygılı oluyorAy cidden demi çok şükür ya. içimden sürekli tekrarlıyorum ya beyzacim büyüktür 1000 yazıyor işte düşünme diyorum. ama beynim düşün düşün kaygılan diyo
Bana arkadasım kesinlikle yaptırmamamı söyledi de korktumDoktorum bana hiçbir riski olmadığını söyledi. İki seferdir vajinal muayene oluyorum. Çok şükür bir sorun olmadı.
İnşallah canım:) teşekkürlerBen 5+2 de gittiğimde bana da doktor bebeği söylemedi canım. Yolk sac göründü, bu iyiye işaret dedi. Boş gebelik olmadığı belli oldu. Bir hafta sonra gittiğimde hem bebeği gördük hem kalp atışını duyduk. Senin de öyle olur büyük ihtimal.
1 hafta sonra kaç yazıyordu gebelik haftası?Bebegi görmediği için kese noyutunu 6+6 ölçüp kaydediyorlar sonraki kontrolde kese büyüklüğünü takip etmek için bnmde 5+4 de 17mm kese ölçtü ve 6+6 yazmıstı bir hafta sonrasında bebegi görünce güncelledi
Yaa canım benim sen niye bu kadar strese girdin, dr bilir zaten nasıl davranması gerektiğini. Biz ne yapacağız bu kuruntularla böyle nasıl geçecek bilmiyorum. Dr vajinal muayenede ne yapıyormuş, bebeği dürttüğünü falan mı söyledi acaba karından görülemeyecek kadar küçük olması halinde vajinal bakıyorlar onda da hiçbir şey olmaz, içini ferah tut senhahaha zaten kaygılı olan beynimiz şu dönemde daha da kaygılı oluyor
Bana arkadasım kesinlikle yaptırmamamı söyledi de korktum
Ben bir sefer dahiliye doktoruna kan değerlerimi inceleyip kendimce bir kanıya vararak gitmiştim. Bana mesleğimi sorup, sen kendi işini yap, doktorluğu da bana bırak demişti.hahaha zaten kaygılı olan beynimiz şu dönemde daha da kaygılı oluyor
Bana arkadasım kesinlikle yaptırmamamı söyledi de korktum
O zman kesenin boyutunu degil bebedi kaydediyor crl ölçüp bebegin ölçüsüne göre 6+4 yazmıstı1 hafta sonra kaç yazıyordu gebelik haftası?
E elektroforez bu arada 6+2 kalp atışıMerhaba E elektroforez ,
Beni de listeye eklersen müsait bir zamanında sevinirim
Sat: 28 Mayıs
Kalp atışı ve kese (birlikte gördük): 11 temmuz
Tahmini doğum: 4 Mart
İlk gebelik
Ankara
Çok teşekkür ederim
Doktorun maraştamı kime gidiyorsun ordaGörüntü vermedi istemedim de canım sıkıldı vajinal bakıldı sizce napim burda özel bi hastaneye mi gidim yoksa memlekete kendi doktoruma mı gidim pazar günü. İğneyi de başlamıyolar illa bebeği görelim öyle diyolar.
hic bisey olmaz canim. ben tüp bebekle hamile kalmistim. 13. haftaya kadar vajinal baktilar bebegime hic bir zararini yasamadimVajinal muayene bebeğe zarar verir mi?
Vajinal muayene ile ultrason dan muayenenin farkı ne oluyorhic bisey olmaz canim. ben tüp bebekle hamile kalmistim. 13. haftaya kadar vajinal baktilar bebegime hic bir zararini yasamadim
Allah sağlıkla kucağımıza aldırsın bebeklerimizi. Bol su içip dinlenmenize dikkat ediyor musunuz? Lütfen bu ikisini ihmal etmeyinÇok geçmiş olsun Bugün nasılsın? Bugün benim de biraz kasıkldımda ağrı var Koyu renkli lekelenmem de devam ediyor . Kanama alanı yok oluyor diye umuyorum sürekli . Dün doktora gittiğimde bir sorun yoktu. Bakalım buradaki hamilelerden dua isteyelim Tedirginlikten hamilelik sevincini yaşayamıyor insan
Hee anladım canım sağol bakalım pazartesi nolcakO zman kesenin boyutunu degil bebedi kaydediyor crl ölçüp bebegin ölçüsüne göre 6+4 yazmıstı
Diğer çocuklarda gittiğim doktoru diyodum da o gitmiş maalesef . Önder hoca var ona giderim muhtemelen görüşmüştük telefonda gel demiştiDoktorun maraştamı kime gidiyorsun orda
Buarada benim keseyi bebeği görmem de zaman almıştı çevreme göre daha geç görmüştük
bisey kaybetmezsiniz canim ama gebeligin ilk 3 ayinda bebek daha kücük oldugu icin, vajinal bakildiginda hersey karindan bakilmaya göre daha net görünüyor o yüzden vajinal baktilar bende hepVajinal muayene ile ultrason dan muayenenin farkı ne oluyor
Vajinal baktırmasak bişey kaybedermiyiz