- 17 Haziran 2015
- 4.518
- 8.960
- Konu Sahibi elektroforez
- #5.281
Benim maya ya göre de kızAy baktım ona göre de erkek haahaha benim kaderim erkek ben size diyimm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim maya ya göre de kızAy baktım ona göre de erkek haahaha benim kaderim erkek ben size diyimm
Başladık fakat netleşen bir isim bulamadık henüz. Ben 3 harf kadar kısa bir isim istemiyorum. Eşim tam tersi onları beğeniyor. Bakıp bakıp eliyoruz. İçimize sindi gibi sevdiklerinize yakınlarımız garip tepkiler veriyor. Cinsiyet belli olana kadar isim de olmayacak galibaGunaydiiiiin hanimlar
Isim dusunmeye basladiniz mi siz?
Yaa tam 36 mı peki ciğer geliştirici vs yapıldı mıBenimki 36 da doğmuştu 42 de bekliyordum nedense kendisini
ay bu neymiş bir gidip yapayım eksik kalmayayımMaya takvimi varmış bide onuda deneyelim
Çok küçük belki kanama alanı kaldıysa onu atıyosundur canım Zaten kahverengi diyorsun korkma ama için rahat etmiyorsa git tabiKızlar merhaba birşey sorcam. Hamileliğimin başından beri ara ara kanamam var. İlk ikisinde 1er hafta arayla kırmızı geldi. Dr progestan 100lük başlattı sabah akşam fitil. Sonraları sadece fitilden sonra akıntı şekilde koyu kahve tortu geliyordu. Sonra 2 hafta boyunca durdu. Kanama olmadı. Dr ultrasonda gördü herşey yolunda dedi. 3 hafta sonraya randevu verdi 2li tarama için. Ama bugün ve 4 gün önce 1 damla şekilde koyu kahve leke geldi. Devamı yok. Sadece 1 damla. Sizce doktora gitmelimiyim yoksa normal bir süreç mi. Böyle olanlar varmı
Evet zaten uç bir örnek olarak verdi bence onu arkadaş.aramızda sigara içen kimse yok bildiğim . Mutlaka kesin gibi ifadeler anneleri çok üzüyor Doktorlar neyseki çok güzel açıklıyor Fayda zarar karşılaştırmasıyla bakıyorlar Keşke hiç bir aşamada ne kadın ne erkek sigara içmeseEvet psikoloji elbette çok önemli fakat sadece psikoloji önemli değil.Bariz gebelik dışında da vücuda zararlı olan tütün mamüllerini tüketmek doğru değil. Verilen örnek arkadaşınızın doğum anına kadar sigara içmesi kesinlikle hem kendi için hemde evladı için doğru bir seçim değil. Ben mesela çok tanıklık ettim doğduktan sonra ambulans ile yoğun bakıma bebek taşıdığımızı,gebelikte sigara içiminden dolayı ciğerlerinde problem olup nefes alamayan bebekleri. Evet yaşadılar evet sağlıklı doğanlarda olmuştur fakat ilerleyen zamanlarda mutlaka bunun sıkıntısını çekecektir o yavrular. O yüzden güzel annelerimiz bizler sıkalım dişimizi uzak duralım dumanından bile.
Günaydın
Bizde dün oğlum için hastaneye gitmiştik
Banada iki tane serum bağladılar
Kusmam hiç durmuyordu arabanın etkisi oldu sanırım araba görünce midem çıldırıyor resmen
Yine hiçbişey yiyip içemedim metpamit yapmak için imza istediler riske atamadım boş sıvı takviyesi yapıldı sadece bunada şükür onuda içemiyorum sonuçta
Canım gecmıs olsun,ben zehırlenip hastaneye yattıgımda 3 tüp metpamit yemiştim malesef serumla ama kadın dogumcu bebege zararı yok dedı,kendısı yatırdı zaten hastaneye,kadın dogumcunla gorus ıstersen bi kendıne ezıyet etme bu kadar.gebelıkte kullanılabılıyor dıye bılıyorum metpamit serumu
Tabiki herkesin iradesi ve bağımlılık derecesi farklıdır ama 18 yaşımdan 27 yaşıma kadar sigara içtim, günde bir paket içmiyordum ama her gün içiyordum ve paket taşıyordum.Arkadaşım sigara içiyor ve bırakmayı denediği halde bırakamadı ve kendisini çok kötü etkiledi bu. doktor en sonunda madem öyle tamam bırakma dedi. son ana kadar doğuma gidene kadar sigara içti ve 3 tane maşallah sağlıklı çocuğu var. hiç sıkıntı yaşamadı. elbette sigara içelim vs demiyorum ama bu en basit örnek yani. bazı insanlar kahveden öcü gibi kaçıyor ya da zararlı şeylerden. ben hiç içmiyorum vs diyorlar sanki bi insanın yavrusunu annesinden çok biri düşünebilirmiş gibi. yani ben o yüzden abartılmadığı sürece herşeyin kararında olmasından yanayım. hamileyim diye kendime dünyayı dar etmiyorum. mesela bugün iş çıkışı profiterol alacağım canım çekti oh gidip çayla mis gibi yerim. :)
dr um düşecek, sağlıksız bi gebelikse ne yaparsan yap engel olamazsın dedi. ama sağlıklıysa ve düşmeyecekse ne yaparsan yap düşüremezsin dedi. yani bence psikoloji çok önemli :)
Ay ben de denediğim her şey kızı gösteriyor bir tek Japon %75 erkek %25 kız dedi sanırım artık kız olacağını kabullenmeye başladım iki arkadaşım da beni rüyasında görmüş birisi hamile olduğumu biliyordu kızım olduğunu görmüş birisi bilmiyordu pembe elbise giymişsin kutlama yapıyorduk diye görmüş sanırım artık cinsiyet merak etmiyorumMaya takvimi varmış bide onuda deneyelim
Buna göre baktım doğru yaptıysam kız çıktıKızlar bildiğiniz tüm cinsiyet tahminlerinden farklı bir yolla geldim. Sonuçta kesenin şekli, tutunduğu yer sağda mı solda mı hiçbiri bilimsel değil. Bir tane daha bilimsel olmayan bir tahminimiz olsun.
Şimdi şöyle ki; kadının kanı 3 yılda, erkeğin ise 4 yılda tazeleniyormuş. (Böyle bir şey var mı bilmiyorum tabi ) Hamile kaldığımız yıl (yani 2024 yılı) kendimizin kanı daha taze ise bebek kız, eşimizin kanı daha taze ise bebek erkek doğuyormuş. Örnek olarak kendi hesaplamamı görsel ekliyorum. Ben 1987, eşim ise 1988 doğumlu. Bu yönteme göre bebeğimiz kız, çünkü benim kanım eşime göre daha taze.
Hadi sizler de yapın, tutacak mı bakalım?
Ya benim kızda 13 haftada bitmişti ama bu erken hafifledi bende umutlandım bitecek diye ama o kadar kötüydü kiCanım benim çok fazla bulantım oluyor dün bende bulantı kusmadan dolayı hastanedeydim bana zofer diye ilaç yaptılar serumda anında kesti
Kız maya takvimi ne dur bende bakayımBuna göre baktım doğru yaptıysam kız çıktı
Mayaya göre de kız
Ama söylediğim herkes ben dahil erkek hissediyoruz Ay ne acaba
Bakalım ne olacak belirtilerim kız takvimler erkekBenim maya ya göre de kız
Bacım erkek bebekte güya kusma olmaz . Benim arkadaş doğuma girerken dahi kusmuştu oğlu olduBakalım ne olacak belirtilerim kız takvimler erkek
Canım ben her gün iki kez kusuyorum ve o kadar kötü ki sürekli ağlayıp dua ediyorum bitsin diye bugün 12 hafta oldu ama hala çok kötü doktorum çok dayanılmaz olduğumda haftada 1 kez zofer ve serum takabilirsin dediYa benim kızda 13 haftada bitmişti ama bu erken hafifledi bende umutlandım bitecek diye ama o kadar kötüydü ki
Allah yardımcın olsun canım senin kusman var bende ağır bulantı var ama kusma yok bu da bitiriyor insanı işte kussam belki rahat ederimCanım ben her gün iki kez kusuyorum ve o kadar kötü ki sürekli ağlayıp dua ediyorum bitsin diye bugün 12 hafta oldu ama hala çok kötü doktorum çok dayanılmaz olduğumda haftada 1 kez zofer ve serum takabilirsin dedi
Tam olarak aynısını ben yaşıyorum kusmuyorum ama sürekli bulantım var beni mafediyor her an kusacakmışım gibi midem ağzımda geziyorum :/Allah yardımcın olsun canım senin kusman var bende ağır bulantı var ama kusma yok bu da bitiriyor insanı işte kussam belki rahat ederim
Bende agladım bugun( hatta eşime bile patladım hiç şefkatli değilsin beni anlamıyosun ben çok kötüyüm diye hiç geçmeyen tüm gün benımle olan aşırı bir bulantım var.bende bıda gıdıyım olmazsa hastaneye serumu alınca uc dort gun ıdare edıyor zaten.İnşallah iyi oluruz kuzum yakında ,annem 3 ay bıtınce azalacak korkma dıyorCanım ben her gün iki kez kusuyorum ve o kadar kötü ki sürekli ağlayıp dua ediyorum bitsin diye bugün 12 hafta oldu ama hala çok kötü doktorum çok dayanılmaz olduğumda haftada 1 kez zofer ve serum takabilirsin dedi
Ay evet sorma kuzenim 9 ay serum aldı erkek olduuu. Hepsi hurafe işte insan merak ediyor erkekler bu konuda çok rahat. İş yerinde hamile olduğumu söyledim. Patron falan direk cinsiyeti ne dedi. dur daha bebek oluşmadı ne cinsiyeti hahahahaBacım erkek bebekte güya kusma olmaz . Benim arkadaş doğuma girerken dahi kusmuştu oğlu oldu
Yeminle hep hurafe
Bacım erkek bebekte güya kusma olmaz . Benim arkadaş doğuma girerken dahi kusmuştu oğlu oldu
Yeminle hep hurafe