- 24 Temmuz 2024
- 123
- 351
- 28
- Konu Sahibi elektroforez
- #5.261
Yaş 28 ilk bebek unutmuşum yazmayıE elektroforez
Sat 11 haziran
Tahmini doğum 18 mart
9+0 bugün
Kese 5+6
Kalp atışı 7+3
Cinsiyet tahmini kız
Şehir sakarya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaş 28 ilk bebek unutmuşum yazmayıE elektroforez
Sat 11 haziran
Tahmini doğum 18 mart
9+0 bugün
Kese 5+6
Kalp atışı 7+3
Cinsiyet tahmini kız
Şehir sakarya
Benimki 36 da doğmuştu 42 de bekliyordum nedense kendisini19 Şubat kovanın son günü benim 36. Haftaya girişim oluyor o yüzden zor gibi nasip tabi de
2025 te kalsam kız olcaktı di mi doğru anladım bu sefer
Merhaba, aramıza hoş geldinE elektroforez
Sat 11 haziran
Tahmini doğum 18 mart
9+0 bugün
Kese 5+6
Kalp atışı 7+3
Cinsiyet tahmini kız
Şehir sakarya
Hayır
Mesela bizde 2023 yılında benim kanımda eşimin kanı da 3.yılında. Ama benim kanım 3 yılda tazelendiği, eşimin ise 4 yılda tazelendiği için onunki benimkinden daha taze olmuş oluyor. Yani 2023 yılında hamile kalsaydım bebek erkekti
Buna göre bendede kız çıkıyorAaa o zaman tamam anladım ya ahhaha o zaman benim de kız
Bu tahmine göre evet2025 te kalsam kız olcaktı di mi doğru anladım bu sefer
Evet psikoloji elbette çok önemli fakat sadece psikoloji önemli değil.Bariz gebelik dışında da vücuda zararlı olan tütün mamüllerini tüketmek doğru değil. Verilen örnek arkadaşınızın doğum anına kadar sigara içmesi kesinlikle hem kendi için hemde evladı için doğru bir seçim değil. Ben mesela çok tanıklık ettim doğduktan sonra ambulans ile yoğun bakıma bebek taşıdığımızı,gebelikte sigara içiminden dolayı ciğerlerinde problem olup nefes alamayan bebekleri. Evet yaşadılar evet sağlıklı doğanlarda olmuştur fakat ilerleyen zamanlarda mutlaka bunun sıkıntısını çekecektir o yavrular. O yüzden güzel annelerimiz bizler sıkalım dişimizi uzak duralım dumanından bile.Arkadaşım sigara içiyor ve bırakmayı denediği halde bırakamadı ve kendisini çok kötü etkiledi bu. doktor en sonunda madem öyle tamam bırakma dedi. son ana kadar doğuma gidene kadar sigara içti ve 3 tane maşallah sağlıklı çocuğu var. hiç sıkıntı yaşamadı. elbette sigara içelim vs demiyorum ama bu en basit örnek yani. bazı insanlar kahveden öcü gibi kaçıyor ya da zararlı şeylerden. ben hiç içmiyorum vs diyorlar sanki bi insanın yavrusunu annesinden çok biri düşünebilirmiş gibi. yani ben o yüzden abartılmadığı sürece herşeyin kararında olmasından yanayım. hamileyim diye kendime dünyayı dar etmiyorum. mesela bugün iş çıkışı profiterol alacağım canım çekti oh gidip çayla mis gibi yerim. :)
dr um düşecek, sağlıksız bi gebelikse ne yaparsan yap engel olamazsın dedi. ama sağlıklıysa ve düşmeyecekse ne yaparsan yap düşüremezsin dedi. yani bence psikoloji çok önemli :)
Maya takvimi varmış bide onuda deneyelimKızlar bildiğiniz tüm cinsiyet tahminlerinden farklı bir yolla geldim. Sonuçta kesenin şekli, tutunduğu yer sağda mı solda mı hiçbiri bilimsel değil. Bir tane daha bilimsel olmayan bir tahminimiz olsun.
Şimdi şöyle ki; kadının kanı 3 yılda, erkeğin ise 4 yılda tazeleniyormuş. (Böyle bir şey var mı bilmiyorum tabi ) Hamile kaldığımız yıl (yani 2024 yılı) kendimizin kanı daha taze ise bebek kız, eşimizin kanı daha taze ise bebek erkek doğuyormuş. Örnek olarak kendi hesaplamamı görsel ekliyorum. Ben 1987, eşim ise 1988 doğumlu. Bu yönteme göre bebeğimiz kız, çünkü benim kanım eşime göre daha taze.
Hadi sizler de yapın, tutacak mı bakalım?
Evet psikoloji elbette çok önemli fakat sadece psikoloji önemli değil.Bariz gebelik dışında da vücuda zararlı olan tütün mamüllerini tüketmek doğru değil. Verilen örnek arkadaşınızın doğum anına kadar sigara içmesi kesinlikle hem kendi için hemde evladı için doğru bir seçim değil. Ben mesela çok tanıklık ettim doğduktan sonra ambulans ile yoğun bakıma bebek taşıdığımızı,gebelikte sigara içiminden dolayı ciğerlerinde problem olup nefes alamayan bebekleri. Evet yaşadılar evet sağlıklı doğanlarda olmuştur fakat ilerleyen zamanlarda mutlaka bunun sıkıntısını çekecektir o yavrular. O yüzden güzel annelerimiz bizler sıkalım dişimizi uzak duralım dumanından bile.
Evet psikoloji elbette çok önemli fakat sadece psikoloji önemli değil.Bariz gebelik dışında da vücuda zararlı olan tütün mamüllerini tüketmek doğru değil. Verilen örnek arkadaşınızın doğum anına kadar sigara içmesi kesinlikle hem kendi için hemde evladı için doğru bir seçim değil. Ben mesela çok tanıklık ettim doğduktan sonra ambulans ile yoğun bakıma bebek taşıdığımızı,gebelikte sigara içiminden dolayı ciğerlerinde problem olup nefes alamayan bebekleri. Evet yaşadılar evet sağlıklı doğanlarda olmuştur fakat ilerleyen zamanlarda mutlaka bunun sıkıntısını çekecektir o yavrular. O yüzden güzel annelerimiz bizler sıkalım dişimizi uzak duralım dumanından bile.
Aa o da neymiş kızMaya takvimi varmış bide onuda deneyelim
Ay baktım ona göre de erkek haahaha benim kaderim erkek ben size diyimmMaya takvimi varmış bide onuda deneyelim
Bende japon takviminden yaptım %50 kız %50 erkek çıktı baya aydınlatıldımAy baktım ona göre de erkek haahaha benim kaderim erkek ben size diyimm
Kimse böylesi bi tahmin yürütemezdi braviiii Japon halkıBende japon takviminden yaptım %50 kız %50 erkek çıktı baya aydınlatıldım
Ben de şimdi baktım aynısını dediBende japon takviminden yaptım %50 kız %50 erkek çıktı baya aydınlatıldım
Japon’lar kandırmıyor her zamanki gibi ya kız olcak ya erkek ne bakıyon demişBende japon takviminden yaptım %50 kız %50 erkek çıktı baya aydınlatıldım
Doğurunca öğrenirsin de diyebilirlerdiJapon’lar kandırmıyor her zamanki gibi ya kız olcak ya erkek ne bakıyon demiş