- 9 Ağustos 2016
- 6.317
- 20.733
- Konu Sahibi elektroforez
- #5.121
Doktor tahmini doğum tarihini ne zaman söylüyor?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bana hemen söylediler ya satı sorarken ama o belirlenen doğum tarhinde çok sapmalar oluyorDoktor tahmini doğum tarihini ne zaman söylüyor?
Geçen senede erkek senesiydi amaEn çok seninkini merak etmeye başladım hadi inşallah gönlüne göre olsun daha bir ayımız var erkek senedi diye duydum ama 2025 ten sonra doğanlar ne olur bilmiyorum
Bizde 400 civarına aldık sanırım reçeteyi unuttum dedi eşim bilmiyorum ama reçeteli ne kadardıKizlar prilam receteli fiyati ne kadar ben 350 tl ye aldim ozel yazdigi icin mi oyle acaba?
Tesekkurler canimcanım tutabildiğin kadarı yeter dert etme
Esim bugun almis canim saglik ocagina yazdirdi 2 si 170 tuttu dedi 2 kutu prilam fiyatiGeçen senede erkek senesiydi ama
Heralde bu bölgeden bölgeye değişiyor bir kızımda erkek yoğunluk varken bir kısımda kız oluyor
Bizde 400 civarına aldık sanırım reçeteyi unuttum dedi eşim bilmiyorum ama reçeteli ne kadardı
Arada baya fark var Reçeteyle almak lazım ya benimkide bitmek üzereEsim bugun almis canim saglik ocagina yazdirdi 2 si 170 tuttu dedi 2 kutu prilam fiyati
bu uygulama da falan yazan mı acabaBana hemen söylediler ya satı sorarken ama o belirlenen doğum tarhinde çok sapmalar oluyor
Valla bende merak ediyorum sabırsızım çok ay sonunu iple çekiyorumEn çok seninkini merak etmeye başladım hadi inşallah gönlüne göre olsun daha bir ayımız var erkek senedi diye duydum ama 2025 ten sonra doğanlar ne olur bilmiyorum
Evet ama e nabızdanda bakabilirsin aşağı yuksrı aynıdırbu uygulama da falan yazan mı acaba
evet orda da uygulama da yazan yazıyor canım akıllı asistan kısmındaaEvet ama e nabızdanda bakabilirsin aşağı yuksrı aynıdır
Canım ultrason kağıdı verdi mi hiç doktorun orda da yazıyor ama genelde uymuyor 38 den itibaren her an gelebilir bebişlerDoktor tahmini doğum tarihini ne zaman söylüyor?
2024 için diyorlar canım biz 2025 te doğurcaz belki geçmiştir Bende acaba yakalayabildik mi diye merak ediyorumGeçen senede erkek senesiydi ama
Heralde bu bölgeden bölgeye değişiyor bir kızımda erkek yoğunluk varken bir kısımda kız oluyor
Bizde 400 civarına aldık sanırım reçeteyi unuttum dedi eşim bilmiyorum ama reçeteli ne kadardı
Banu çiftçi kullanıyorsan gebelik zaman çizelgesi var orda da gösteriyor canımbu uygulama da falan yazan mı acaba
Hadi inşallah gönlüne göre olmuştur canımValla bende merak ediyorum sabırsızım çok ay sonunu iple çekiyorum
Kız hadi gözün aydın nasıl ikna ettinKızlar büyük bi gözün aydın alabilirim sanırım . :) Eşimi baba ismi sevdasından vazgeçirdiiiimmm
Tebrikler darısı başıma çağırdığın kızlar neredeler Osman diye konuşuyor bebekleKızlar büyük bi gözün aydın alabilirim sanırım . :) Eşimi baba ismi sevdasından vazgeçirdiiiimmm
evet kağıt var ama tarihi yazmıyor sanırım kağıtta evde. o uygulamayı sildim ben ücretli oldu :) diğer uygulamada yazıyor ama dediğin gibi tabii onlar 40 haftayı baz alır :)Canım ultrason kağıdı verdi mi hiç doktorun orda da yazıyor ama genelde uymuyor 38 den itibaren her an gelebilir bebişler
2024 için diyorlar canım biz 2025 te doğurcaz belki geçmiştir Bende acaba yakalayabildik mi diye merak ediyorum
Banu çiftçi kullanıyorsan gebelik zaman çizelgesi var orda da gösteriyor canım
Hadi inşallah gönlüne göre olmuştur canım
Kız hadi gözün aydın nasıl ikna ettin
vallah bebek kız olursa içerde üzülüyor şu an :)Tebrikler darısı başıma çağırdığın kızlar neredeler Osman diye konuşuyor bebekle
Hadi gözünaydın ama 20 de baya geniş bir seçenek istemişevet kağıt var ama tarihi yazmıyor sanırım kağıtta evde. o uygulamayı sildim ben ücretli oldu :) diğer uygulamada yazıyor ama dediğin gibi tabii onlar 40 haftayı baz alır :)
hahaahah yaa sorma çok pis takıntı yaptım. Bak dedim senin yüzünden hamileliğim stresli geçecek işte bilmem ne çocukla dalga geçecekler bır bır söylendim :) bu kadar taktığını bilmiyordum diyo O zaman kağıtlara 20 isim yaz ben seçeyim diyo ahaah
ay öyle isimlere o kadar takıntılı olupta kızı olsa da erkek isimleri verenler var ya öyle bir şey olmaz inşallahTebrikler darısı başıma çağırdığın kızlar neredeler Osman diye konuşuyor bebekle
Canım gavıscon double actıon ıcıyorum gunde bır kaşıkta.ekşimede çok oluyor malesef bende (dr um yazdı.kizcelerimm nasilsiniz
prilam kullananlar sorum size nasil kullaniyorsunuz bi tane icip gecmeyince napiyorsunuz bana bi yardimci olur musunuz
Gece yatarken bir tanekizcelerimm nasilsiniz
prilam kullananlar sorum size nasil kullaniyorsunuz bi tane icip gecmeyince napiyorsunuz bana bi yardimci olur musunuz