- 1 Nisan 2014
- 2.437
- 3.537
- Konu Sahibi elektroforez
- #4.241
Altın kolyemiz yoksa ne yapabilirizDenediniz mi ne çıktı önce altın kolyeye altın yüzük takıp göbeğiniz etrafında hareket ettirmeniz gerekiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Altın kolyemiz yoksa ne yapabilirizDenediniz mi ne çıktı önce altın kolyeye altın yüzük takıp göbeğiniz etrafında hareket ettirmeniz gerekiyor
saçından bir tel kopar yüzüğü geçir onu salla, bana öyle yaptılarAltın kolyemiz yoksa ne yapabiliriz
Allah yardımcın olsun canım, diyecek bir şey bulamadımBenim kv kız çocuklarını hiç sevmez
Kızıda yok kız haberi alırsada üzülür kızı olanlara dua falan eder
Şimdide kız olursa benim adımı koyun demesi gerçekten çok irite ediyor
Oğlumdada oğlan olacak diye kıyamet kopardı
Diğer eltimde hamile kız olur dedim diye beni beddua etmekle suçladı sakın birdaha bunu deme diye
Etrafada benim kızım yok olsa evimi temizler yardımcı olurdu diye ağlıyor
Birazda ona inat kız doğurmak istiyorum
yaşasın kötülük
Altın kolyemiz yoksa ne yapabiliriz
Bunu bilmiyordum oluyormuymuş öyle de :) makas bıçak denedim benim bıçak çıktısaçından bir tel kopar yüzüğü geçir onu salla, bana öyle yaptılar
Gerçekten çok bencil bir kv var Allah kolaylık versin bu arada kocalarınıza da kız ismi koydurmayın ortak kararınız olsun bir öğrencim vardı babası adını koymuş iki isim ismi söylemeyeyim şimdi birisi annesinin birisinde eski sevgilisinin ismiymiş sonra tabi boşanmışlar ama yazık çocukta travma resmenBenim kv kız çocuklarını hiç sevmez
Diğer eltimde hamile kız olur dedim diye beni beddua etmekle suçladı sakın birdaha bunu deme diye
yaşasın kötülük
Ben de ayni sekilde arayistayim ama basaksehirde nadide tuba yilmaz diye biri var ona bir gidicemkızlar istanbul'da mısınız? doktorunuz kim? ben henüz doktor bulamadım önerir misiniz?
Bizim kaç ola günlük alıyoruz ama. Ona her yerde bakıyorlar mıBen uc dort gunde bır folbıol alıyorum,çünkü folıkasitim 23.haftada ıkı kezde decavit protanal alıyorum.
Ay sorma canim benzerinden bende de var bi tane kadin kiz isteyip duruyor erkek olunca sevmicek sanirim sacma sapan bir dusunceBenim kv kız çocuklarını hiç sevmez
yaşasın kötülük
Çok haklısın bence ismi kim karnında taşıyıp eziyetini çekiyorsa o koysunGerçekten çok bencil bir kv var Allah kolaylık versin bu arada kocalarınıza da kız ismi koydurmayın ortak kararınız olsun bir öğrencim vardı babası adını koymuş iki isim ismi söylemeyeyim şimdi birisi annesinin birisinde eski sevgilisinin ismiymiş sonra tabi boşanmışlar ama yazık çocukta travma resmen
Kendisi erkek bir kayınvalide mi acaba merak ettim. Tek mantıklı açıklaması kendisinin kızlardan nefret eden erkek bir kayınvalide olması gerek.Benim kv kız çocuklarını hiç sevmez
yaşasın kötülük
Kendiisni viyana prensesi geri kalan tüm kızlar da onun kölesiKendisi erkek bir kayınvalide mi acaba merak ettim. Tek mantıklı açıklaması kendisinin kızlardan nefret eden erkek bir kayınvalide olması gerek.
Onu ben bir köle yaparım dünya kaç bucak görür bu ne ya egoya bak sen hangi çağda yaşıyor? Kendi kız doğurmuş mu zamanında görümcen var mıKendiisni viyana prensesi geri kalan tüm kızlar da onun kölesi
Ancak görürseniz inanırsınuz
Yok doğurmamışOnu ben bir köle yaparım dünya kaç bucak görür bu ne ya egoya bak sen hangi çağda yaşıyor? Kendi kız doğurmuş mu zamanında görümcen var mı
Bebısm gecen aıle hekımı cagırmıstı kan almıstı ya o bakmıs.e nabızfa gordum bende folat >23.80 diyor.fazlasıda zarar o yuzden hergun almıyorum ben.Bizim kaç ola günlük alıyoruz ama. Ona her yerde bakıyorlar mı
Benimde 18 çıkmıştı baktırdığımda. Haftaya bırakıyormuşum sanırımBebısm gecen aıle hekımı cagırmıstı kan almıstı ya o bakmıs.e nabızfa gordum bende folat >23.80 diyor.fazlasıda zarar o yuzden hergun almıyorum ben.
Benımde yarın kontrolum var canım bakalım beler olucakdeftere sorularımı yazsammı napsam doktor bebegı gosterınce hersey onemını yıtırıyor unutuyorum heyecandanBenimde 18 çıkmıştı baktırdığımda. Haftaya bırakıyormuşum sanırım
Gerçekten öyle. Yengem niye cinsiyet sormadın dedi bugün. Ne bilim hem erken, hem de acil gittim aklıma gelmedi dedim onlar kemik yapısından bile anlıyor ama emin olmadan söylemiyorlar dedi. Yengemin de doktoruydu doktorum, 11. Haftada söylemişBenımde yarın kontrolum var canım bakalım beler olucakdeftere sorularımı yazsammı napsam doktor bebegı gosterınce hersey onemını yıtırıyor unutuyorum heyecandan
Ooo hızlı doktormus bıda kontrolun varya bı hafta sonra o zaman sor bakalım bı cok heycanlıbenımkının daha cınsıyetı olusmamıstır sanırsam 8+5Gerçekten öyle. Yengem niye cinsiyet sormadın dedi bugün. Ne bilim hem erken, hem de acil gittim aklıma gelmedi dedim onlar kemik yapısından bile anlıyor ama emin olmadan söylemiyorlar dedi. Yengemin de doktoruydu doktorum, 11. Haftada söylemiş
Evet 10. Haftada öğrendi benim yengemde kemikten tahmin etti dedi doğruda çıktıGerçekten öyle. Yengem niye cinsiyet sormadın dedi bugün. Ne bilim hem erken, hem de acil gittim aklıma gelmedi dedim onlar kemik yapısından bile anlıyor ama emin olmadan söylemiyorlar dedi. Yengemin de doktoruydu doktorum, 11. Haftada söylemiş