Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Hahaha gecmis olsun ipleri vermissin bir kere :KK70:
Biz %70-%30 söz hakkı olarak anlaştıkkk :KK70: %70 tabikii benim. çok ekstra uç şeyler istemediğim sürece benim bulduğum isimleri beğeniyor. ben biraz uç isimler bulunca isimle dalga geçecek bi konu buluyor isimden soğuyorum çocukla dalga geçerler diyor :KK70:
 
Çarpıntı bende de oluyor canım, normalde panik atağım var. Nefes egzersizleri yapmaya çalışıyorum iyi geliyor. Gözün filan kararıyorsa tansiyonun düşüyordur, zaten tansiyon düşünce de nabız yükselir
Simdi olctum 11 e 7 tansiyonum ama 120 nabiz olcerken bile heyecan yapiyorum asiri canim beynime hakim olamiyorum ben doktora gittigimde sinus tasikardi demisti
 
kızlar ya geçen gün waffle yapacaktık. çilek alacaktı eşim bulamadı. bende bulursa yerdik diye düşündüm yani böyle oo canım çektii illa olsa da yesem olmadım. ama normalde çilek çok çok severim. yani tek en sevdiğim meyve.

neyse o günden 1 2 gün sonra falan sol kolumda iç tarafta böyle pütürlü bi şey çıktı. 4 5 tane nokta var çok kaşınıyor. kaşıyorum duramıyorum da. daha bebeğin kalp atışını pazartesi duyacağım yani bunun aşerme olduğunu da sanmıyorum ki. eşim gece yanığı falan gibi dedi ama baktım internetten öyle değil. böyle isilik gibi mi diyeyim kızarık 4 5 tane kaşınan nokta var. acaba bi şey alerji mi yaptı? anlayamadım. başına gelen var mı?
fotoğrafı var mı?
 
Biz %70-%30 söz hakkı olarak anlaştıkkk :KK70: %70 tabikii benim. çok ekstra uç şeyler istemediğim sürece benim bulduğum isimleri beğeniyor. ben biraz uç isimler bulunca isimle dalga geçecek bi konu buluyor isimden soğuyorum çocukla dalga geçerler diyor :KK70:
E o konuda biraz hakli sanki :KK70:
O degil de erkek ismi bulmak gercekten zormus, iki gundur kulaga hitap eden guzel bir isim ariyorum fakat kiz ismi bulmak kadar kolay degilmis :KK64:
 

Eklentiler

  • 1000109775.jpg
    1000109775.jpg
    59,4 KB · Görüntüleme: 52
Benim bu 4. Daha test yapmadan karnım şişti😂 karın kası kalmadı pırtlıyor. yemek yesem bile şişiyor karnım hemen. İlk hamilelikte çıkmıyor hemen.
Ben de istiyorum hemencik büyüsün aynada göreyim göbüşümü 😅 gaz ve şişkinlik dışında hiçbir şey yok 😅
Günaydın kızlar, ben de tüp bebekle 6 haftalık hamileyim. Tahmini doğum Mart sonu- Nisan başı gösteriyor. 5.haftada karından kesemizi gördük, pazartesi de kalp atışı için gideceğiz. Çok heyecanlıyım ve korkuyorum inşallah her şey yolundadır 🙏🏻 bulantım olmuyor diye endişe ediyordum bu sabah bulantıyla uyandım 🙈 Hepimize sağlıklı ve keyifli bir hamilelik diliyorum 🫶🏻
Hoşgeldin canım hayırlı olsun 💖 hepimizin hamileliği kolaylikla ve sağlıkla geçsin inşallah 💖
Gunaydiiiiin hanimlar :KK51:
Isim dusunmeye basladiniz mi siz?
Kız olursa Dilâ ve Asude isimlerini çok beğendim. Erkek olursa hiçbir fikrim yok. Yıllar önce Asaf ismini çok seviyordum. Onu da yakın bir akrabamız koydu o da gitti:)
 
Kızlar kese yuvarlaksa kız, fasulye gibi uzunsa erkek diyorlar. Sizin keseleri. Şekli nasıl 🙈
Benimki ekvatordan basık kutuplardan şişkin ahahssh yuvarlak da diyemiyorum sanki ama birkaçında da çok yuvarlak 😅
 

Eklentiler

  • IMG_20240808_114500.jpg
    IMG_20240808_114500.jpg
    113,9 KB · Görüntüleme: 49
X