- Konu Sahibi elektroforez
- #4.061
bu konu böyle riske atılıır mı canım ya bence ortak bi karar olsun erkek olursa ne olacak ahahaişte kız olursa ben erkek olursa eşim koycak. Erkek olursa nasıl bi isimle karşılaşıcam diye tırsıyorummm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu konu böyle riske atılıır mı canım ya bence ortak bi karar olsun erkek olursa ne olacak ahahaişte kız olursa ben erkek olursa eşim koycak. Erkek olursa nasıl bi isimle karşılaşıcam diye tırsıyorummm
Hahaha gecmis olsun ipleri vermissin bir kereişte kız olursa ben erkek olursa eşim koycak. Erkek olursa nasıl bi isimle karşılaşıcam diye tırsıyorummm
Biz %70-%30 söz hakkı olarak anlaştıkkk %70 tabikii benim. çok ekstra uç şeyler istemediğim sürece benim bulduğum isimleri beğeniyor. ben biraz uç isimler bulunca isimle dalga geçecek bi konu buluyor isimden soğuyorum çocukla dalga geçerler diyorHahaha gecmis olsun ipleri vermissin bir kere
Simdi olctum 11 e 7 tansiyonum ama 120 nabiz olcerken bile heyecan yapiyorum asiri canim beynime hakim olamiyorum ben doktora gittigimde sinus tasikardi demistiÇarpıntı bende de oluyor canım, normalde panik atağım var. Nefes egzersizleri yapmaya çalışıyorum iyi geliyor. Gözün filan kararıyorsa tansiyonun düşüyordur, zaten tansiyon düşünce de nabız yükselir
fotoğrafı var mı?kızlar ya geçen gün waffle yapacaktık. çilek alacaktı eşim bulamadı. bende bulursa yerdik diye düşündüm yani böyle oo canım çektii illa olsa da yesem olmadım. ama normalde çilek çok çok severim. yani tek en sevdiğim meyve.
neyse o günden 1 2 gün sonra falan sol kolumda iç tarafta böyle pütürlü bi şey çıktı. 4 5 tane nokta var çok kaşınıyor. kaşıyorum duramıyorum da. daha bebeğin kalp atışını pazartesi duyacağım yani bunun aşerme olduğunu da sanmıyorum ki. eşim gece yanığı falan gibi dedi ama baktım internetten öyle değil. böyle isilik gibi mi diyeyim kızarık 4 5 tane kaşınan nokta var. acaba bi şey alerji mi yaptı? anlayamadım. başına gelen var mı?
E o konuda biraz hakli sankiBiz %70-%30 söz hakkı olarak anlaştıkkk %70 tabikii benim. çok ekstra uç şeyler istemediğim sürece benim bulduğum isimleri beğeniyor. ben biraz uç isimler bulunca isimle dalga geçecek bi konu buluyor isimden soğuyorum çocukla dalga geçerler diyor
Tam görünüyor mu bilemedim. Yan yana 4 5 nokta kabartı. Az önce kaşıyıp Kolonya döktümfotoğrafı var mı?
Ben de istiyorum hemencik büyüsün aynada göreyim göbüşümü gaz ve şişkinlik dışında hiçbir şey yokBenim bu 4. Daha test yapmadan karnım şişti karın kası kalmadı pırtlıyor. yemek yesem bile şişiyor karnım hemen. İlk hamilelikte çıkmıyor hemen.
Hoşgeldin canım hayırlı olsun hepimizin hamileliği kolaylikla ve sağlıkla geçsin inşallahGünaydın kızlar, ben de tüp bebekle 6 haftalık hamileyim. Tahmini doğum Mart sonu- Nisan başı gösteriyor. 5.haftada karından kesemizi gördük, pazartesi de kalp atışı için gideceğiz. Çok heyecanlıyım ve korkuyorum inşallah her şey yolundadır bulantım olmuyor diye endişe ediyordum bu sabah bulantıyla uyandım Hepimize sağlıklı ve keyifli bir hamilelik diliyorum
Kız olursa Dilâ ve Asude isimlerini çok beğendim. Erkek olursa hiçbir fikrim yok. Yıllar önce Asaf ismini çok seviyordum. Onu da yakın bir akrabamız koydu o da gitti:)Gunaydiiiiin hanimlar
Isim dusunmeye basladiniz mi siz?
Benimki ekvatordan basık kutuplardan şişkin ahahssh yuvarlak da diyemiyorum sanki ama birkaçında da çok yuvarlakKızlar kese yuvarlaksa kız, fasulye gibi uzunsa erkek diyorlar. Sizin keseleri. Şekli nasıl
Sağlıkla gelsin de keseye göre cinsiyet tahmini tutarsa seninki kızBenimki ekvatordan basık kutuplardan şişkin ahahssh yuvarlak da diyemiyorum sanki ama birkaçında da çok yuvarlak
Fasulye gibi düşünebilirizEki Görüntüle 3462877
Bu şekil ne ola ki jdkdkd
benim içime doğan da erkek ama du bakalım belki değişir jdkdjdFasulye gibi düşünebiliriz
Amin amin çok aminİnşallah daha da kısa sürede geçer yarabbim amin
Erkek Çağatay kız SüreyyaGunaydiiiiin hanimlar
Isim dusunmeye basladiniz mi siz?
Benimki top gibiKızlar kese yuvarlaksa kız, fasulye gibi uzunsa erkek diyorlar. Sizin keseleri. Şekli nasıl