Ne yaşadın canım inşallah olmaz sağlıklı bir gebelik diliyorum
bende yüksek riskli gebelik kategorisindeyim o yüzden önerdi doktorum ilk gebeliğimde yaptırmamıştım. Karaciğer enzim değerlerim çok yüksek takipte olacağım ve sürekli idrar yoku enfeksiyonu var bir etkisi olacak diye de çok tedirginim bir de ürtiker belası var başımda alerji ilacı kullanıyorum umarım sağlıklı bir süreç olur
Bu sıkıntıları ilk gebeliğimde de yaşadım ama son haftalarda yüksek tansiyon vs da çıktı sonra kızım 36+5 te geldi çok şükür sağlıklı ama bu gebeliğimde şimdi bu haftalar da olması beni tedirgin ediyor yoksa kızımda ikili testten başka bir şey yaptırmamıştım .
Ama tabi yaptırmışken bu testi cinsiyeti de öğrenme durumu beni heyecanlandırıyor :) Erken öğrenmekte istiyorum şöyle benim kızıma da erken haftalarda hep erkek demişlerdi 16-17. Hafta da kız olduğunu öğrendik şimdi aynı tahminlere girmeyi hiç istemiyorum:) Ama ne yalan söyleyim bana da kız olacakmış gibi geliyor erkek olsun isterim ama niyeyse kendimi bir erkek annesi gibi de görmüyorum
Hayırlısı olsun sağlıklı olsun artık diyorum zaten sonuç ilk günden belli bakalım Y mi kazandı X mi