- 22 Mayıs 2024
- 462
- 801
- 30
- Konu Sahibi elektroforez
- #3.881
Helal olsun ya. Heykeliniz dikilirben hem işte hem ev de çalışıyorum sfjfs
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Helal olsun ya. Heykeliniz dikilirben hem işte hem ev de çalışıyorum sfjfs
Heheh masallah canim evet erkekler oyle olurmus gazdir oyleyse benimHareketleri 16 dan sonra minicik hissediliyor
Hatta ilk hamileler 20-22 den sonra hissedenlerde oluyor
Erkekler dediğin gibi bencede kuduruklar
Oğlum fıldır fıldır hiç durmazdı sürekli dönerdi içimde ayaklarını kaydırırdı doğdu çok hareketsiz bir bebek çıktı emeklemeye bile eriniyor oda ilginç ksmı
o gaz zateeee varyaa akşam karnım 4-5 aylık gibi oluyor. Sabah dümdüz hahahHeheh masallah canim evet erkekler oyle olurmus gazdir oyleyse benim
Hehe vallahi canim yaa cok garip birseyo gaz zateeee varyaa akşam karnım 4-5 aylık gibi oluyor. Sabah dümdüz hahah
Mümkün değil çok erken duyamazsın daha yaban mersini kadar bir şey şuanCok erken daha oyleyse canim benim daha 7+5 benim gaz sanirim
Benim karnım her akşam şişko. Sancın da gaz sancısı olabilir miiii? Süt ürünü falan tükettiysenKızlar birşey soracam ya bende bugün bi şişkinlik var karnımda sanırsınız 5 aylık hamile gibi karnım böyle sancı da var açıkçası sizde de oldu mu bu süreçte böyle bir durum???
Evet canım yüksek ihtimalle x daha uzun yaşadığı için regl sonrası olursa büyük ihtimalle kız oluyormuş yumurtlama günü ve sonrası erkek diyorlar :)Bundan cinsiyet mi anlaşılıyor
Hadi hayırlısı olsun :)Benımkı tam yumurtlama ve çatlama günü olmuştu bakalım bende tutacakmıben erkek hissediyorum nedense ilk günden beri.Saglıklı olsunda ama hissim o yönde
yumurtlama zamanı da olduysa Y daha hızlı davranmış olabilir X daha yavaşmış hadi hayırlısı olsun:)benim hem yumurtlama zamanı hem regl sonrası oldu :)
hadi inşallah bakalım ne kadar oranla tutacak merakla bekliyorum cinsiyetleri öğrendiğiniz zamanı :)27
Hemen regl sonrası oldu. Sat 15 haziran. 21 ve 23 ilişki oldu. yumurtlama 29unu gösteriyor evet bu teoriyi de duydum bundan da ümitliyim bakalım hayırlısı
Yumurtlama olmadan hamilelik olmaz kio şöyledir yumurtlama günü ve sonraki günü bir iki gün yaşadığı için yumurtaEvet canım yüksek ihtimalle x daha uzun yaşadığı için regl sonrası olursa büyük ihtimalle kız oluyormuş yumurtlama günü ve sonrası erkek diyorlar :)
Hadi hayırlısı olsun :)
yumurtlama zamanı da olduysa Y daha hızlı davranmış olabilir X daha yavaşmış hadi hayırlısı olsun:)
hadi inşallah bakalım ne kadar oranla tutacak merakla bekliyorum cinsiyetleri öğrendiğiniz zamanı :)
Benimde ovulasyona baktığımda pikti akşam bakmıştım sonra sabahı değerlendirdim sabah olunca dinlenmiş olduğu için spermler daha dinç oluyormuş diye sonra bir de ertesi sabah ama yumurta catlamış mıydı bilmiyorum o yüzden enin olamıyorum :)Hangısı tuttugunu bılıyomusun pekı hangı ılıskıden 10 gun sonra cıktı testın pozıtıf?ben ovulasyon yapmıstım o yuzden emınım hangı ılıskının tuttuguna,zaten tam 10 gun sonra pozıtıf cıktı testım
Evet canım demek istediğim şöyle yumurtlama dan önce yapıp bırakırsan x olan yani kızı taşıyan spermler uzun süre yaşadığı için koz olma ihtimali fazla oluyor y ise hızlı ama kısa ömürlü yani yumurtlama günü yaparsan erkek olma ihtimali çok yüksek ama yumurtlamadan önce regl hemen sonrası yaparsan imkansız gibi bir şey çünkü y daha dayanıksız yumurta çağlayana kadar ölüyorlarmışYumurtlama olmadan hamilelik olmaz kio şöyledir yumurtlama günü ve sonraki günü bir iki gün yaşadığı için yumurta
Bende hiçbir bilgi mevcut değilEvet canım demek istediğim şöyle yumurtlama dan önce yapıp bırakırsan x olan yani kızı taşıyan spermler uzun süre yaşadığı için koz olma ihtimali fazla oluyor y ise hızlı ama kısa ömürlü yani yumurtlama günü yaparsan erkek olma ihtimali çok yüksek ama yumurtlamadan önce regl hemen sonrası yaparsan imkansız gibi bir şey çünkü y daha dayanıksız yumurta çağlayana kadar ölüyorlarmış
evet işte benim de kafa karıştı neyse yaa az kaldı sayılır öğrenirizz :)Yumurtlama olmadan hamilelik olmaz kio şöyledir yumurtlama günü ve sonraki günü bir iki gün yaşadığı için yumurta
Hayırlısı bakalım 1 ayımız varEvet canım yüksek ihtimalle x daha uzun yaşadığı için regl sonrası olursa büyük ihtimalle kız oluyormuş yumurtlama günü ve sonrası erkek diyorlar :)
Hadi hayırlısı olsun :)
yumurtlama zamanı da olduysa Y daha hızlı davranmış olabilir X daha yavaşmış hadi hayırlısı olsun:)
hadi inşallah bakalım ne kadar oranla tutacak merakla bekliyorum cinsiyetleri öğrendiğiniz zamanı :)
Bende hiçbir bilgi mevcut değil
Ne zaman neler oldu yumurtayla sperm ne zaman buluştu zaten yakalasaydım ben onları bir haklarından gelirdim
Hadi inşallah gönlünüze göre olmuştur sağlıkla sıhhatle olsun kuzular :)evet işte benim de kafa karıştı neyse yaa az kaldı sayılır öğrenirizz :)
Yok ya tüketmedim ki gaz yapacak birşeyy canımBenim karnım her akşam şişko. Sancın da gaz sancısı olabilir miiii? Süt ürünü falan tükettiysen
Aynen bende öyle cok heycanlym. Haftaya pazartesi yada sali kontrole gidcem ama sanki hic zaman gecmiyor gibi :)Benim sabah karnım hiç yok akşam 5 aylık bu arada ya çok heyecanlıyım. Siz de öyle mi sürekli bebeği görmek iyi olduğundan emin olmak istiyorum
Aynen yaaa bugün hafif kahve leke geldi gene ay diyorum doktora mı gitsem maksat görmek neyse bu kadar sık ultrasonda bebeğe zarar verir diye geri çekildimBenim sabah karnım hiç yok akşam 5 aylık bu arada ya çok heyecanlıyım. Siz de öyle mi sürekli bebeği görmek iyi olduğundan emin olmak istiyorum
Benim de aynısı ya, akşama 5 aylık oluyorum sancı da yapıyor malesef, sindirimimiz çok yavaşlıyor bu süreçteAynen yaaa bugün hafif kahve leke geldi gene ay diyorum doktora mı gitsem maksat görmek neyse bu kadar sık ultrasonda bebeğe zarar verir diye geri çekildim
Ve evet şu an 4 aylık akşama 5 aylık oluruz