- 8 Ağustos 2023
- 5.391
- 5.420
- Konu Sahibi elektroforez
- #3.841
Belki benim denk geldi bilmiyorum kuzumDirekt ishal yapar mı bilemedim. Ben hep yediğim halde kabızım günlerdir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Belki benim denk geldi bilmiyorum kuzumDirekt ishal yapar mı bilemedim. Ben hep yediğim halde kabızım günlerdir
Aaa bilmiyordum balın yasak olabileceğini. Neyse daha yememDoktorum bana kanama sebebiyle bal tarçın hurmayı yasakladı. Minicikten hiçbir şey olmaz bence. Ben de şimdi evden çıkmadan 1 kaşık tahin yiyip çıktım. Hamileliğin başından beri yerim hep
Yok canım ikisindede aşı yapıldı bana. Ayrıyetten 2. Doğumdan sonra yapıldı üçüncüde sıkıntı olmasın diye. Tamda hatırlamıyorum 6 sene oldu evet ya ilk oğlum da çok sarılık olmuştu sürekli hastaneye git gel yaptık bide 1 haftalıkken bronşit oldu 10 gün falan hastanede yattık küçücük bebek nasıl bronşit olduysa anlamadım sanki soğuk su içmiş gibiydi hırıltı vardı. 5 yaşına kadar bronşit devam etti rüzgar esse hastalanıyodu atlattık şükür. İkinci rahat büyüdü hamileliği de bebekliği de rahattıİlk doğumunda bebeğin kan grubu seninle aynıydı o zaman.ayni olunca aşı olunmuyor çünkü. Benim de 2. Doğumunda bebekle kan grubum aynıydı aşı yapmadılar.ama şimdi doktor 7. Ay da aşı istedi. Acikcasi bende olsun istiyorum çünkü kan uyusmazliginda bebekte ağır sarılık kansızlık oluyor.benim ilk doğan bebegimde ciddi sarılık oldu ve 6 7 yaşlarında çok ciddi kansızlık tedavisi gördük hala çok yüksek değil kani
Ay oyleyse ben kasik kasik tahin yiyim, bu kabizlik beni mahvediyor cunkuAy ilgisi var mı bilmiyorum ama onu yedikten sonra ishal oldum anlık olarak lavabo ihtiyacım geldi hemen.
Aman yine sen bana bakma kız belki başka bir şey oldu ona denk geldi. Belli olmazAy oyleyse ben kasik kasik tahin yiyim, bu kabizlik beni mahvediyor cunku
taze kayısı ye :)Ay oyleyse ben kasik kasik tahin yiyim, bu kabizlik beni mahvediyor cunku
Kaç haftaliksin kuzumKizlar karninizin altinda bir kisminda sertlik hissediyor musunuz? Acaba bebek hareket mi ediyor ? Gaz mi?
Benim de 8 sene önceydi 2. Doğumum bende çok net hatırlamıyorum 2. Den sonrayı aşı meselesini. Benim de ilk çok zordu 2. Daha kolaydı ama aserme meselesi ikisinde de aşırı zordu.bunda da çok aseriyorum ama diğerlerine kıyasla çok daha iyi ömürlerinin çocuklarımıngul kokusuna bile dayanamıyordumYok canım ikisindede aşı yapıldı bana. Ayrıyetten 2. Doğumdan sonra yapıldı üçüncüde sıkıntı olmasın diye. Tamda hatırlamıyorum 6 sene oldu evet ya ilk oğlum da çok sarılık olmuştu sürekli hastaneye git gel yaptık bide 1 haftalıkken bronşit oldu 10 gün falan hastanede yattık küçücük bebek nasıl bronşit olduysa anlamadım sanki soğuk su içmiş gibiydi hırıltı vardı. 5 yaşına kadar bronşit devam etti rüzgar esse hastalanıyodu atlattık şükür. İkinci rahat büyüdü hamileliği de bebekliği de rahattı
Yok hissetmiyorum daha erken sanki gerçi benim 8 haftalık sadece ara ara sağ dan sancı geliyor hapşırığımda falan sağdan yine bir keskin bir ağrı girip çıkıyorKizlar karninizin altinda bir kisminda sertlik hissediyor musunuz? Acaba bebek hareket mi ediyor ? Gaz mi?
Benim de canim ama sanki orda birsey top gibi oluyor erkek mi acaba erkek hareketli oluyormus cok oncedenYok hissetmiyorum daha erken sanki gerçi benim 8 haftalık sadece ara ara sağ dan sancı geliyor hapşırığımda falan sağdan yine bir keskin bir ağrı girip çıkıyor
Canim 7+5Kaç haftaliksin kuzum
İlk gebeliğimde oğlumun hareketlerini gıdıklanma gibi minik minik 17. Haftadan itibaren falan hissetmiştim 20. Haftadan sonra çok net olmuştu bunu merakla bekliyorumBenim de canim ama sanki orda birsey top gibi oluyor erkek mi acaba erkek hareketli oluyormus cok onceden
Cok erken daha oyleyse canim benim daha 7+5 benim gaz sanirimİlk gebeliğimde oğlumun hareketlerini gıdıklanma gibi minik minik 17. Haftadan itibaren falan hissetmiştim 20. Haftadan sonra çok net olmuştu bunu merakla bekliyorum
Biraz erken gibi sanki kuzum ama bilemedimCanim 7+5
İlkler daha zor oluyor sanırım. Galiba buda zor geçecek şimdiden mahvoldum aşerme yok ama tansiyon var kan şekerim mi düşüyo bilmiyorum ayakta duramıyorum hemen gözüm kararıyo elim ayağım titriyo. Çocuklarımla ilgilenemiyorum çok üzülüyorum dün parka çıkarayım dedim halsiz halsiz götürdüm oynadılar senin çocuklar kızmı erkekmi bunda ne hissediyosunBenim de 8 sene önceydi 2. Doğumum bende çok net hatırlamıyorum 2. Den sonrayı aşı meselesini. Benim de ilk çok zordu 2. Daha kolaydı ama aserme meselesi ikisinde de aşırı zordu.bunda da çok aseriyorum ama diğerlerine kıyasla çok daha iyi ömürlerinin çocuklarımıngul kokusuna bile dayanamıyordum
Evet erkekler kıpır kıpır oluyormuş bende kızımı geç hissetmiştim ama bilemedim sanki daha çok minik annesiBenim de canim ama sanki orda birsey top gibi oluyor erkek mi acaba erkek hareketli oluyormus cok onceden
Buyuk ihtimalle gaz canimBiraz erken gibi sanki kuzum ama bilemedim
Aynen canim heheh hayirlisi insallahEvet erkekler kıpır kıpır oluyormuş bende kızımı geç hissetmiştim ama bilemedim sanki daha çok minik annesi
Hareketleri 16 dan sonra minicik hissediliyorBuyuk ihtimalle gaz canim