- 9 Ağustos 2016
- 6.370
- 20.873
- Konu Sahibi elektroforez
- #3.661
Aman aman sağlıklı olsun da :)Haftası sık sık değişebilir bebeğin bi bakarsın geride kalmış bi bakarsın fazla ilerde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aman aman sağlıklı olsun da :)Haftası sık sık değişebilir bebeğin bi bakarsın geride kalmış bi bakarsın fazla ilerde
6 haftalık benim. Keseyi gördüm daha bebeği göremedim henüzListede yoksun kuzum galiba senin kaç haftalıktı
bir kaç güne bebişi görürsün :)6 haftalık benim. Keseyi gördüm daha bebeği göremedim henüz
Bir kaç güne görürsün kuzum. Bebişlerimiz minicik daha6 haftalık benim. Keseyi gördüm daha bebeği göremedim henüz
Benimde Sat 20 Haziran ama geç döllenme olduğundan 6+1 bugün. perşembe gideceğim. Umarım bebeği görürüm zaman geçmiyor6 haftalık benim. Keseyi gördüm daha bebeği göremedim henüz
Tabii ki yaş, kaçıncı çocuk, sağ, kese kalp atışı, tahmini cinsiyet, tahmini doğum tarihi, şehir bu bilgileri beni etiketleyip paylaşırsanızE elektroforez beni de kaydedermisiniz hanımefendi
Evet canım uzun süre ayakta kalamıyorum göz kararması falan oluyor bide üstüne mide bulantısı da eklenince iyice halsizleşiyorum ama geçecek inşallah Pazar günü gezmeye gidelim dedik eşim tövbe etti bidaha senle biyere gitmem diyotansiyonun mu düşük
Canım kaç çıktı troidin acaba? Bulantıların tez zamanda geçer inşllh.Kızlar merhabalar herkese doktorum bana tiroit hapı verdi yükselmiş kullnacaksin diye sabah kahvaltıdan önce onu içmem gerekiyor uyanır uyanmaz midem çok felaket bulanıyor zaten sabah hapı içtim afadersniz ayaktayken bir anda istifra ettim napicaz böyle bakıyorum herkes aynı dertten muzdarip
Tesekkurler :*Tabii ki yaş, kaçıncı çocuk, sağ, kese kalp atışı, tahmini cinsiyet, tahmini doğum tarihi, şehir bu bilgileri beni etiketleyip paylaşırsanız
Kedikadinn
Benim sat 30 haziran cumartesi günü gittim 5+4 dedi keseyi gördü sadece. pazartesi günü tekrar gideceğim inşallah görebiliriz bir an evvelBenimde Sat 20 Haziran ama geç döllenme olduğundan 6+1 bugün. perşembe gideceğim. Umarım bebeği görürüm zaman geçmiyor
Sen ne zaman gideceksin tekrar doktora
ayy inşallaahh :)Bir kaç güne görürsün kuzum. Bebişlerimiz minicik daha
inşallahh daha pazartesiye çook var bekliyorum bakalımm :)bir kaç güne bebişi görürsün :)
Ben onu bile icemiyorum yok olmuyor keske bu gunler gecse hemen ben hic bilmiyordum bu sejilde hamilelerin ilk zamanlari zor geciyor diye mesela venim arkadasim ne hamile kaldigini ne de hamileligini anladi asiri rahatti rahatliktan 25 kg aldiAynı sekildeyim 2 litre zorla o da çok zor la içiyorum
insan sabırsızlanıyorr :)inşallahh daha pazartesiye çook var bekliyorum bakalımm :)
aynen yaa, herkes toz pembe anlattı hhah kandırdılarBen onu bile icemiyorum yok olmuyor keske bu gunler gecse hemen ben hic bilmiyordum bu sejilde hamilelerin ilk zamanlari zor geciyor diye mesela venim arkadasim ne hamile kaldigini ne de hamileligini anladi asiri rahatti rahatliktan 25 kg aldi
Vallahi ya anneme diyorum neden bana soylemedin onceden ne bileyim aklima mi geldi diyorinsan sabırsızlanıyorr :)
aynen yaa, herkes toz pembe anlattı hhah kandırdılar
Herkesin gecirdigi süreç ve zorluklar farkli, bazilari bundan bahsetmeyi pek sevmiyor :) Bunlarin hepsi surecimizin bir parcasi, sevgiyle kucaklamak gerekiyor <3Ben onu bile icemiyorum yok olmuyor keske bu gunler gecse hemen ben hic bilmiyordum bu sejilde hamilelerin ilk zamanlari zor geciyor diye mesela venim arkadasim ne hamile kaldigini ne de hamileligini anladi asiri rahatti rahatliktan 25 kg aldi
Hasta değilim, mide bulantım yok ama enerjim dipte. Bacaklarım o kadar ağrıyor ki, yürümüyor ayak sürüyorum. Pekmezi sulandırıp içiyorum, biraz iyi geliyor halsizliğime. Şekere de dikkat etmek lazım ama, bunu yapmazsam gözümü açamıyorum. Yalnız değilsinYorgunluktan kolumu kaldıramıyorum ya hiç abartmıyorum ağır grip atlatıyor falan gibi bi yorgunluk/kırgınlık halim var dökülüyorum resmen ve 1 aydır böyleyim. Anneme falan sordum kimse demedi ben de öyleydim diye, doktor progesteron hormonundandır normal dedi ama hayatımda hiç bu kadar yorgun olmadım ve işi falan da bıraktım kös kös yatıyorum tüm gün. Var mı benim gibi enerjisi tamamen 0lanmış olan? Bir de vücudumun her yeri isilik oldu minimum 2 haftadır hiçbir şekilde geçmiyor cildiyeye gidicem :--D Nolur yalnız olmadığımı söyleyin zorlanıyom