- 9 Ağustos 2016
- 6.370
- 20.870
- Konu Sahibi elektroforez
- #3.641
sen kaçıncı haftadasın şu an canım listede bulamadım seni sankiValla bende 7. Hafta itibariyle başladı devam ediyor . Aşerme ve bulantı aynı ilerliyor bende kötü bi durum .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sen kaçıncı haftadasın şu an canım listede bulamadım seni sankiValla bende 7. Hafta itibariyle başladı devam ediyor . Aşerme ve bulantı aynı ilerliyor bende kötü bi durum .
Listede yoğum galiba 8+0 bu günsen kaçıncı haftadasın şu an canım listede bulamadım seni sanki
ya sorma bazen benim de bulantılar geliyor diyorum sakin ol her şey yolundaki belirtilerin var :)Başladığı andan itibaren hayat kaliten düşüyor bacım ama bebiş için değer napalım
kaydettirsene kendini E elektroforezListede yoğum galiba 8+0 bu gün
Kız biz senle aynıydık ya
Teşekkür ederim canım. İnşallah bu sefer bebeğimi sağlıkla kucağıma almak nasip olur.Canım benım senınde basın sagolsun çok üzüldüm..ilerde kavusmanız dılegımle
Bende daha hiç başlamadı. Hamile gibi hissetmiyorum. Hiç belirtim yok. Hamile olduğumu bilmesem hiç farkında olmayacağım. Böyle olunca da korkuyorum. Sıkıntı mı var diye:/Başladığı andan itibaren hayat kaliten düşüyor bacım ama bebiş için değer napalım
O süreçler normal sabır gerektiriyor anlıyorum seni bi işaret istiyorsun ama daha çok minik ve sana etki etmesi için biraz büyümesi gerekiyor annesiBende daha hiç başlamadı. Hamile gibi hissetmiyorum. Hiç belirtim yok. Hamile olduğumu bilmesem hiç farkında olmayacağım. Böyle olunca da korkuyorum. Sıkıntı mı var diye:/
Bende seninle aynı durumdayım. Doktora sordum 8. hafta itibariyle başlayabilir o zamanda olmazsa belirtilerin hiç olmaz dediBende daha hiç başlamadı. Hamile gibi hissetmiyorum. Hiç belirtim yok. Hamile olduğumu bilmesem hiç farkında olmayacağım. Böyle olunca da korkuyorum. Sıkıntı mı var diye:/
Listede yoksun kuzum galiba senin kaç haftalıktıBende daha hiç başlamadı. Hamile gibi hissetmiyorum. Hiç belirtim yok. Hamile olduğumu bilmesem hiç farkında olmayacağım. Böyle olunca da korkuyorum. Sıkıntı mı var diye:/
Aynen oyle diger turlu de surekli kusma oluyor ne yapcaz bizİşte bu yüzden çok ilaç almak istemiyorum bebeğimi riske atamıyorum vicdanım sızlıyor
Ben oyleyim yiyip kusuyorum icimde bisey kalmiyor insallah gecer bir kac haftayasabredeceğiz yanında yardımcı biri varsa sabretmeye çalış dinlen kus yat ne istiyorsan onu ye
Sorumluluk varsa ilaç mecbur alınıyor ilkinde annem bakıyordu bana ve eve bende yatıyordum ilaç almıyordum o şekilde zaten ileri seviyede faydada etmiyor hiçbiri onuda çıkarıyorsun hemen
Bende de surejli idrar yolu enfeksiyonu cikiyor gecmiyor cok su ic diyorlar ama benim mide bulantim cok oluyor fazla da icemiyorumKızlar selam benimde sat 2 haziran uygulamaya göre 9+2 ultrasyonda göre 8 haftalık gebeyim bugün sonuçlarımda yine idrar yolu enfeksiyonu çıktı toz bir karışım verdiği doktor benim gibi olan var mi acaba tedirgin oldum.
Canim ayni sorun bende de var doktor diyor ac olman lazim ve yarim saat birsey yememek gerek zaten ven o ara ictigim ilaci da cikariyorumcanımm bi kraker falan atıp içsen olmaz mı acaba
yaa benim keseye göreydi o şimdi en son gittiğimde bebek sata göre 1 gün önde o yüzden değişti yani :) 7+3 ümKız biz senle aynıydık ya
normal canımm :) arada geliyor gidiyor ya da hiç olmayabilir içini sıkma :)Bende daha hiç başlamadı. Hamile gibi hissetmiyorum. Hiç belirtim yok. Hamile olduğumu bilmesem hiç farkında olmayacağım. Böyle olunca da korkuyorum. Sıkıntı mı var diye:/
tansiyonun mu düşükÇocukları parka çıkarayım diyorum ama hiç kendime güvenmiyorum Her an bayılabilirim
Haftası sık sık değişebilir bebeğin bi bakarsın geride kalmış bi bakarsın fazla ilerdeyaa benim keseye göreydi o şimdi en son gittiğimde bebek sata göre 1 gün önde o yüzden değişti yani :) 7+3 üm
normal canımm :) arada geliyor gidiyor ya da hiç olmayabilir içini sıkma :)
Aynı sekildeyim 2 litre zorla o da çok zor la içiyorumBende de surejli idrar yolu enfeksiyonu cikiyor gecmiyor cok su ic diyorlar ama benim mide bulantim cok oluyor fazla da icemiyorum