- 22 Ekim 2024
- 2.122
- 5.107
- 73
- 25
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #35.481
Sistem yok ki her şey mi tırı vırı olur ya şaka gibi cidden saçmalığa bakBen sağlik bakanlığına sordum bunu. Doktorunuz karar verecek nasıl olacağına diye tatmin etmeyen bir cevap aldım.
Gecmis olsun canimBen direkt griptim bebisin ikinci haftasiydi burnum akiyodu hapsirik falan ama Allah'a sukur gecmedi bebitoma
Ben hep sağım yapıyordum bayağı bi süredir emzirmiyordum. Sürekli enfeksiyon tekrarı oluyor göğüste mastit oluyor. Sütü kesmemiz lazım dediler. Sonrada emzirme danışmanı geldi bugün onunla devam ettik birkac gün deniycezBen de sol koltuk altımda fark ettim şiş oynayan kitle gibi. Ğöğüslerimin çok sert olduğu zamanda sonra göğüslerimi sürekli sağdım o şişlikte kayboldu sütü boşaltamadıysa bebek ondan olabilir
Bizim burda kadın doğum bakıyor. İnşallah herşey güzel olur. Mastit cok berbat birsey Allah kimseye yaşatmasın. Cocuğu göğüs ucu olmadan boş emzireceksin dedi emzirme danışmanı uzun zamandır emzirmiyordum resmen ağlıyorum acıdan. Birde kendi sütümü göğsüme sürüyorum iyice kuruyor havalanıyor. Emzirme danışmanıda göğsünü kapatma iyice havalasın hiç nemli kalmasın dedi.içini ferah tut bir şey yoktur inşallahAynı sıkıntılar bende de var bakalım ne diyecek doktor ilk olarak kadın doğuma gideceğim göğüs için nereye gitmek gerekiyor
Sanırım bir göğsüm öyle çok ağrıyor bebe emsin istemiyorum ağlayarak emziriyorum arada da sağarak boşaltıyorum bende boşaltmaya çalışıyorum daha doğrusu gerçekten ne zor şu analık içerde horul horul uyuma lüksüne sahip değiliz malesefBizim burda kadın doğum bakıyor. İnşallah herşey güzel olur. Mastit cok berbat birsey Allah kimseye yaşatmasın. Cocuğu göğüs ucu olmadan boş emzireceksin dedi emzirme danışmanı uzun zamandır emzirmiyordum resmen ağlıyorum acıdan. Birde kendi sütümü göğsüme sürüyorum iyice kuruyor havalanıyor. Emzirme danışmanıda göğsünü kapatma iyice havalasın hiç nemli kalmasın dedi.
Aynı şeyi konuştuk bugün eşimle dedim kamera takmam odaya kurduğum alarmlar niye çalmıyor diye sanırım ben kapatıp tekrar yatıyorum ve farkında değilimŞu sıralar o kadar yorgunum ki sağım için kurduğum alarmları kapattığımı bile hatırlamıyorum çoğu gece uyuyakalıyorum. Tek alarmla kalkan biriydim şiödi çalmadı mı acaba diyorum 2 alarm olmasına rağmen
Benimde öyle sol göğsümü emerken canımdan can gidiyor sankiSanırım bir göğsüm öyle çok ağrıyor bebe emsin istemiyorum ağlayarak emziriyorum arada da sağarak boşaltıyorum bende boşaltmaya çalışıyorum daha doğrusu gerçekten ne zor şu analık içerde horul horul uyuma lüksüne sahip değiliz malesef
Aynı şeyi konuştuk bugün eşimle dedim kamera takmam odaya kurduğum alarmlar niye çalmıyor diye sanırım ben kapatıp tekrar yatıyorum ve farkında değilim
Kızlar en baştan beri göğsümün birinden az süt geliyor ve bebeğim onu emmek istemiyor ne yapabilirim bu konuda ? Yaşayan bilen yardımcı olabilir mi
Sorma canim bir de hastayim annem bakti aksam da sagolsun butun geceler bakiyor da dun gece ben hic uyanamadim kalkcam diyorum yok bunye izin vermiyoHâlâ uyumadim :') dünden bdri zaten dün gece de çok uyudugumu hatırlamıyorum vchvjjbbuv ben elendim arkadaşlar
4’ten beri uyanığım .Ben de artık yapamayacağımHâlâ uyumadim :') dünden bdri zaten dün gece de çok uyudugumu hatırlamıyorum vchvjjbbuv ben elendim arkadaşlar
Kiz durr hele pes etme ben 2 den beri uyumadim üzülme beterin beteri var4’ten beri uyanığım .Ben de artık yapamayacağımçok yoruldum
Bana dün emzirme danışmanı emzirmeyi deneyelim dedi. Cocuğu göğsüme koydu konus bebeğinle dedi. Ben konustukca o beni dinledi sakinledi göğsümü tuttu. Hemde silikon uc olmadan kadında dedi ki anneyi dinliyor duyuyor tanıyor bu cok güzel aranızdaki bağ oluşmuş. o anın sevinci şaşkınlığıyla olan acımıda unuttum emdi. Ama sonra göğüs uclarım aşırı acımaya başladı. Sonra eve gönderdiler resmen ağlaya ağlaya emzirmeye calıstım. Göğsümden kolumun altın sırtımdan damarlarımı tutup tutup cekşyorlarmıs gibi bir acı. Göğüs uclarım batıyor sızlıyor yanıyor şiddetli bi ağrı. Ben emzirdikce göğüs ucum kötülesiyor yapamıyorum. Sağım yapıp öyle iciricem yine öyle devam edicemSanırım bir göğsüm öyle çok ağrıyor bebe emsin istemiyorum ağlayarak emziriyorum arada da sağarak boşaltıyorum bende boşaltmaya çalışıyorum daha doğrusu gerçekten ne zor şu analık içerde horul horul uyuma lüksüne sahip değiliz malesef
Aynı şeyi konuştuk bugün eşimle dedim kamera takmam odaya kurduğum alarmlar niye çalmıyor diye sanırım ben kapatıp tekrar yatıyorum ve farkında değilim
En iyisini siz bilirsiniz tabii ki ama madem turuyor yanlış anlamazsanız dayanabilseniz, o acı 1 hafta-10 gün kadar sürüyor sonra geçiyor. Memcy diye bir merhem önerebilirim çok rahatlatmıştı beni. 1 hafta kadar göğüslerimizin alışma süresi oluyor sonra düzeliyor çok zor biliyorum ama inşallah dayanırsınızBana dün emzirme danışmanı emzirmeyi deneyelim dedi. Cocuğu göğsüme koydu konus bebeğinle dedi. Ben konustukca o beni dinledi sakinledi göğsümü tuttu. Hemde silikon uc olmadan kadında dedi ki anneyi dinliyor duyuyor tanıyor bu cok güzel aranızdaki bağ oluşmuş. o anın sevinci şaşkınlığıyla olan acımıda unuttum emdi. Ama sonra göğüs uclarım aşırı acımaya başladı. Sonra eve gönderdiler resmen ağlaya ağlaya emzirmeye calıstım. Göğsümden kolumun altın sırtımdan damarlarımı tutup tutup cekşyorlarmıs gibi bir acı. Göğüs uclarım batıyor sızlıyor yanıyor şiddetli bi ağrı. Ben emzirdikce göğüs ucum kötülesiyor yapamıyorum. Sağım yapıp öyle iciricem yine öyle devam edicem
Ay o zamana kadar da uyumadı ki doğru düzgünKiz durr hele pes etme ben 2 den beri uyumadim üzülme beterin beteri var
Cok fenayim gozlerim agriyor heryerim kiriliyor ya asla uyumuyor bebisKiz durr hele pes etme ben 2 den beri uyumadim üzülme beterin beteri var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?