2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    155
Ay bence de eskiden atak mı varmış yahu zaten biz bile en küçük değişikliğe alışamıyoruz onlar ne yapsın .Ama çok zor yaaa çok bunaldım alıp basımı gidesim var .Ne yaptıysam uyumadı kız

Selamlar güzel anneler Haziran ayında birlikte çıkmıştık bu yola ama benim bebeğimle henüz yolun başındayken vedalaştık. Bu süreçte aralıklarla sizlerin yorumlarınızı okudum. Hayırlısıyla bebeklerinizi kucağınıza aldınız, hepiniz için çok sevindim inşallah sağlıkla, huzurla, kolaylıkla bebişlerinizi büyütürsünüz. Bir gün yeniden hamile kalırsam sizinle sohbet ettiğimiz günleri özlücem galiba Annelik hallerinin her aşamasının hepiniz için keyifli olmasını dilerim. Sevgiler

Guzel dileklerin icin tesekkur ederizz insallah en kisa zamanda yeniden yaşarsin bu duyguyu ve saglikli hayirli bir evladin olsun insallah

Bu aşı takvimini ben duymuştum bebiş 1 haftalıkken hemşireye demiştim. Öyle bir şey yok internette her duyduğunuza inanmayın demişti. Ama gerçek çıktı. Şimdi mesaj atmış müdürlüğe sorayım ben size haber edeceğim diye aşı yaptıracak olanlar beklemede kalın bizim zaten hemşire kaynaklı 5gün gecikti.

Benim de sabah gidesim vardı kocam baya yorgundu uykusundan uyanmadı sabaha kadar(( isterdim derin uyku uyumakk ahhh jsndjdbdjsn
Ay noldu bu bebelere yaaa benimki surekli aglama moduna gecti. Kakasini yapti gazini yapiyor alti temiz ama kucagimdan biraktigim an agliyor surekli meme istiyor derdi ney bu cocugun anlamadim
Bi de bazen açtır belki diye veriyom memeyi fuuulll kusuyor veya çökelek ikram ediyor sağolsun

Benim de sabah gidesim vardı kocam baya yorgundu uykusundan uyanmadı sabaha kadar(( isterdim derin uyku uyumakk ahhh jsndjdbdjsn

Bi de bazen açtır belki diye veriyom memeyi fuuulll kusuyor veya çökelek ikram ediyor sağolsun
Hepimizde durumlar benzer .Ay ailem yok bari yardımcım olsaydı bendeki hayaller işte bulunduğum yerde istesem de bulamıyorum

Hepimizde durumlar benzer .Ay ailem yok bari yardımcım olsaydı bendeki hayaller işte bulunduğum yerde istesem de bulamıyorum

Bu durum bende de var asla anlamıyorum doyuyor mu diye ilk ay ne güzeldi ya .Sürekli kusuyor hem ekşimek gibi bolca hem normal süt

Ayy senin minikte mi kusmaya basladiii kiyamam. Benimki kusuyor hic bise olmamis gibi devam ediyor alişti artik garibim

Bugün öyle bir gazlıydık ki sırf memedeydi emzirmekten memem çürüdü resmen. Yumuşacık oldu şimdi emince doyuyor mu onu da bilmiyorum

Canım benim hayatın kime ne getireceği kimden de ne götüreceği hiç belli olmaz sen umudunu asla kaybetme.. seni muhakkak ki çok güzel bir son bekliyor burda kim bilir kaç yıl beklemiş emek harcamış insanlar var ama bak güzel olan bir gün bir şekilde geliyor.. keza ben 5 yıl sonra kavuştum meleğime çok şükür ileri yaşıma rağmen.. bundan 4 yıl önce hamile kaldığımda o yılın grubuna katılmıştım ve düşükten sonra ayrıldım gruptan ve bir daha asla girmedim oraya.. bak sen kendi gerçeğini kabullenmiş ve güzel dileklerde bulunmuşsun.. senin de şükür içinde olacağın günler yakındır, belki gruptan birileri olmaz yeni yol arkadaşların olur, belki içimizden birileri yine yoldaşın olur.. hayatını erteleme, sadece çocuk odaklı yaşama o sana gelir.. dualarım seninle, evlat sahibi olmak isteyen herkese dualar içindeyim..

Ben dün crome üzerinden girdim sanırım sistemi oturdu artık.. nasıl haberdar olacağız peki paranın yattığından, var mı grupta alabilen?
Evet canım sistem kabul etti
Ay noldu bu bebelere yaaa benimki surekli aglama moduna gecti. Kakasini yapti gazini yapiyor alti temiz ama kucagimdan biraktigim an agliyor surekli meme istiyor derdi ney bu cocugun anlamadim
Ben bugün çocuğumu resmen tanıyamadım.. ayyy noldu bu bebeye anlamadım, kendi kendine triplere giriyor kafayı yiyecektim sakinleşmiyor da
Bugün öyle bir gazlıydık ki sırf memedeydi emzirmekten memem çürüdü resmen. Yumuşacık oldu şimdi emince doyuyor mu onu da bilmiyorum
Bak hepsi aynı bu sıpaların

Kızlar ya bebemin kakası 2 gündür yeşildi bugünde kan gördüm bezinde nokta kadar yarın doktora götürcem tecrübeli annelerim bu durumu yaşayan oldu mu hiç

Kız benim oğlanda aynı gecenin 3ünden beri ayaktayım işte memede uyursa 10 dk bi uyuyor gerisi hep kavga kıyamet

Ay seninki de mi kusuyor
Benimki de fazla emdiklerinin hepsini çıkartıyor musluktan alar gibi

Kızlar ya bebemin kakası 2 gündür yeşildi bugünde kan gördüm bezinde nokta kadar yarın doktora götürcem tecrübeli annelerim bu durumu yaşayan oldu mu hiç
Biz sarılıktan fototerapi gördüğümüz için bilirubin seviyesi düştükçe yeşile dönüştü.

Cok emince kusuyodu genelde veya gazını cikaramadiysak smndkdkd
Benimki galiba sık emmediği için memede süt birikiyor ve bir anda fışkırıyor. Dolayısı ile çocuğum yetişemiyor. Onu yutmaya çalışırken de içi hava ile doluyor ve arada durdurup geğirtmek zorunda kalıyorum. Az da olsa işe yarıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…