- Konu Sahibi elektroforez
-
- #35.521
Ay bence de eskiden atak mı varmışHer haftaya bir kılıf bulmuşlar jsbdksjd bence zaten normali bu yani dünyaya yeni adapte olmaya çalışıyor bebeler günü gününü tutmaz huysuzlasabilir helsi çok normal geliyo banazaten bağırsaklar 3 aya kadar anca gelişiyor desek onun huzursuzluğu bile tek başına atak haftasi sjjdjdjjd
Ay noldu bu bebelere yaaa benimki surekli aglama moduna gecti. Kakasini yapti gazini yapiyor alti temiz ama kucagimdan biraktigim an agliyor surekli meme istiyor derdi ney bu cocugun anlamadim40 la birlikte benim de canım çıktı üzmek istemem ama djndjdjdjdk
Guzel dileklerin icin tesekkur ederizzSelamlar güzel annelerHaziran ayında birlikte çıkmıştık bu yola ama benim bebeğimle henüz yolun başındayken vedalaştık. Bu süreçte aralıklarla sizlerin yorumlarınızı okudum. Hayırlısıyla bebeklerinizi kucağınıza aldınız, hepiniz için çok sevindim inşallah sağlıkla, huzurla, kolaylıkla bebişlerinizi büyütürsünüz. Bir gün yeniden hamile kalırsam sizinle sohbet ettiğimiz günleri özlücem galiba Annelik hallerinin her aşamasının hepiniz için keyifli olmasını dilerim. Sevgiler
Benim de sabah gidesim vardı kocam baya yorgundu uykusundan uyanmadı sabaha kadarAy bence de eskiden atak mı varmışyahu zaten biz bile en küçük değişikliğe alışamıyoruz onlar ne yapsın .Ama çok zor yaaa çok bunaldım alıp basımı gidesim var .Ne yaptıysam uyumadı kız
Bi de bazen açtır belki diye veriyom memeyi fuuulll kusuyor veya çökelek ikram ediyor sağolsunAy noldu bu bebelere yaaa benimki surekli aglama moduna gecti. Kakasini yapti gazini yapiyor alti temiz ama kucagimdan biraktigim an agliyor surekli meme istiyor derdi ney bu cocugun anlamadim
Hepimizde durumlar benzer .Ay ailem yok bari yardımcım olsaydıBenim de sabah gidesim vardı kocam baya yorgundu uykusundan uyanmadı sabaha kadar(( isterdim derin uyku uyumakk ahhh jsndjdbdjsn
Bi de bazen açtır belki diye veriyom memeyi fuuulll kusuyor veya çökelek ikram ediyor sağolsun
Hepimizde durumlar benzer .Ay ailem yok bari yardımcım olsaydıbendeki hayaller işte bulunduğum yerde istesem de bulamıyorum
Hepimizde durumlar benzer .Ay ailem yok bari yardımcım olsaydıbendeki hayaller işte bulunduğum yerde istesem de bulamıyorum
Bu durum bende de var asla anlamıyorum doyuyor mu diye ilk ay ne güzeldi ya .Sürekli kusuyor hem ekşimek gibi bolca hem normal sütBenim de sabah gidesim vardı kocam baya yorgundu uykusundan uyanmadı sabaha kadar(( isterdim derin uyku uyumakk ahhh jsndjdbdjsn
Bi de bazen açtır belki diye veriyom memeyi fuuulll kusuyor veya çökelek ikram ediyor sağolsun
Teşekkür ederimİlk adımlar vae onu kullanıyorum
Benim de bu haftaiçiydi hemşire hanm bugün yazdı. 2. Ay da aşılarımızı olucaz dedi yeni sisteme göree
Ayy senin minikte mi kusmaya basladiii kiyamam. Benimki kusuyor hic bise olmamis gibi devam ediyor alişti artik garibimBenim de sabah gidesim vardı kocam baya yorgundu uykusundan uyanmadı sabaha kadar(( isterdim derin uyku uyumakk ahhh jsndjdbdjsn
Cok emince kusuyodu genelde veya gazını cikaramadiysak smndkdkdAyy senin minikte mi kusmaya basladiii kiyamam. Benimki kusuyor hic bise olmamis gibi devam ediyor alişti artik garibim
Canım benim hayatın kime ne getireceği kimden de ne götüreceği hiç belli olmaz sen umudunu asla kaybetme.. seni muhakkak ki çok güzel bir son bekliyorSelamlar güzel annelerHaziran ayında birlikte çıkmıştık bu yola ama benim bebeğimle henüz yolun başındayken vedalaştık. Bu süreçte aralıklarla sizlerin yorumlarınızı okudum. Hayırlısıyla bebeklerinizi kucağınıza aldınız, hepiniz için çok sevindim inşallah sağlıkla, huzurla, kolaylıkla bebişlerinizi büyütürsünüz. Bir gün yeniden hamile kalırsam sizinle sohbet ettiğimiz günleri özlücem galiba Annelik hallerinin her aşamasının hepiniz için keyifli olmasını dilerim. Sevgiler
Ben dün crome üzerinden girdim sanırım sistemi oturdu artık.. nasıl haberdar olacağız peki paranın yattığından, var mı grupta alabilen?E devlete doğum yardımı yazıyoruz. Aile ve sosyal hizmetler yazan yerden. Yalnız uygulamadan olmuyor hatta 3 gün önce Chrome dan da olmuyordu. Opera indirdim Chrome gibi Google a opera yazın indirin ordan yapın ben ordan yaptım
Evet canım sistem kabul ettiYapabildinizmi
Ben bugün çocuğumu resmen tanıyamadım.. ayyy noldu bu bebeye anlamadım, kendi kendine triplere giriyor kafayı yiyecektim sakinleşmiyor daAy noldu bu bebelere yaaa benimki surekli aglama moduna gecti. Kakasini yapti gazini yapiyor alti temiz ama kucagimdan biraktigim an agliyor surekli meme istiyor derdi ney bu cocugun anlamadim
Bak hepsi aynı bu sıpalarınBugün öyle bir gazlıydık ki sırf memedeydi emzirmekten memem çürüdü resmen. Yumuşacık oldu şimdi emince doyuyor mu onu da bilmiyorum
Ay seninki de mi kusuyorBenim de sabah gidesim vardı kocam baya yorgundu uykusundan uyanmadı sabaha kadar(( isterdim derin uyku uyumakk ahhh jsndjdbdjsn
Biz sarılıktan fototerapi gördüğümüz için bilirubin seviyesi düştükçe yeşile dönüştü.Kızlar ya bebemin kakası 2 gündür yeşildi bugünde kan gördüm bezinde nokta kadaryarın doktora götürcem tecrübeli annelerim bu durumu yaşayan oldu mu hiç
Benimki galiba sık emmediği için memede süt birikiyor ve bir anda fışkırıyor. Dolayısı ile çocuğum yetişemiyor. Onu yutmaya çalışırken de içi hava ile doluyor ve arada durdurup geğirtmek zorunda kalıyorum. Az da olsa işe yarıyorCok emince kusuyodu genelde veya gazını cikaramadiysak smndkdkd
Benimki de öyle. Kustuktan sonra “ah ah” diye nefes alıyor rahatlamış gibiAyy senin minikte mi kusmaya basladiii kiyamam. Benimki kusuyor hic bise olmamis gibi devam ediyor alişti artik garibim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?