2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    155
Sacma sapan ıslerınden bıktım artık ya hep kızardım aşı karsıtlarına,ınsanı zorla sürüklüyorlar.bu olayın cozumu basit oysakı vurulan bebeklerı eskı asılama sıstemınden devam ettırmek.bu kadar onemsızmı bebeklerımız.canım sıkıldı

Kızlarr bebişleriniz sadece kucakta duruyorsa sling deneyebilirsiniz, ben sürekli sağım yaptığım için çok kullanamıyorum ama taktığım anda sakinleşiyor uyuyor slingte
Asidan sonra sling cok ise yaradi, surekli uzerimdeydi cunku. Ama normal zamanda Kanguruyu sevmemeye basladi, algilari acikdikca, etrafi izlemek istiyor gibime geldi. Kafasini tutunca , ters oturtunca mutlu olur gbi

Bugün bizim de 1. Ay aşımız vardı hemşireyi arıyorum açmıyor. Çocuğu boşuna götürmek istemedim eğer olmayacaksa. Arıyorum asla dönmüyor gerçekten aşıları geri mi çekildi acaba. Ama bazı doktorlar da bundan sonra doğanlar için demiş

Bizde 1. Ay aşisını yaptirdik boşami oldu yani

Canım annem aıle hekımlıgıne gıdıp doktorla konustu yazdıklarımı soylemıs.goturme tabıkıde zaten olacak aynı asıyı karma asının ıcerısınde.ıyıkı goturmemıssın

Ben de 40ından sonrası için çok ümitliydim ya iyi düşünelim iyi olsun
O ümit hiç bitmiyor şaka bir yana belli olmuyor ki bu bebelere .Bir gün oh diyorsun öbür gün aman Allahım Ama her geçen gün bence kolaylaşıyor ve alışıyoruz artık

Benim kız bu ara çok fena şimdi de 8. Hafta atağı sanırım zaten bir nefes aldığımız yok
Her haftaya bir kılıf bulmuşlar jsbdksjd bence zaten normali bu yani dünyaya yeni adapte olmaya çalışıyor bebeler günü gününü tutmaz huysuzlasabilir helsi çok normal geliyo bana zaten bağırsaklar 3 aya kadar anca gelişiyor desek onun huzursuzluğu bile tek başına atak haftasi sjjdjdjjd

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…