- 12 Temmuz 2024
- 223
- 309
- 18
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #35.501
Sadece okuyorum djxhhdhsjdbdjjdjdjdjjd yazacak enerjimi tükettimUykusuz annişler burda mı yoklama alıyorum
Sacma sapan ıslerınden bıktım artık ya hep kızardım aşı karsıtlarına,ınsanı zorla sürüklüyorlar.bu olayın cozumu basit oysakı vurulan bebeklerı eskı asılama sıstemınden devam ettırmek.bu kadar onemsızmı bebeklerımız.canım sıkıldıKızlar yogunluk vardı bebek ,mısafır,hepsını okudum ama yazdıklarınızın,aıle hekımıne gıttı annem bugun konusmaya kadın il saglık mudurlugu bulasıcı hastalıklar bolumu mudurunun numarasını vermıs arasın konussun demıs.cımerede yazıcaz demıs annem hakkınızı arayabılırsınız demıs.bır doz fazla ası olmus olacak sımdı bebeklerımız.gerı cekmısler dıger asıları.boyle salakca bısey olamaz.gelısmeler olursa yazın lutfen.bende yazarım.
Asidan sonra sling cok ise yaradi, surekli uzerimdeydi cunku. Ama normal zamanda Kanguruyu sevmemeye basladi, algilari acikdikca, etrafi izlemek istiyor gibime geldi. Kafasini tutunca , ters oturtunca mutlu olur gbiKızlarr bebişleriniz sadece kucakta duruyorsa sling deneyebilirsiniz, ben sürekli sağım yaptığım için çok kullanamıyorum ama taktığım anda sakinleşiyor uyuyor slingte
Bugün bizim de 1. Ay aşımız vardı hemşireyi arıyorum açmıyor. Çocuğu boşuna götürmek istemedim eğer olmayacaksa. Arıyorum asla dönmüyor gerçekten aşıları geri mi çekildi acaba. Ama bazı doktorlar da bundan sonra doğanlar için demişKızlar yogunluk vardı bebek ,mısafır,hepsını okudum ama yazdıklarınızın,aıle hekımıne gıttı annem bugun konusmaya kadın il saglık mudurlugu bulasıcı hastalıklar bolumu mudurunun numarasını vermıs arasın konussun demıs.cımerede yazıcaz demıs annem hakkınızı arayabılırsınız demıs.bır doz fazla ası olmus olacak sımdı bebeklerımız.gerı cekmısler dıger asıları.boyle salakca bısey olamaz.gelısmeler olursa yazın lutfen.bende yazarım.
40indan snra duzelir diolardi benim oglan daha cok bozulduCok fenayim gozlerim agriyor heryerim kiriliyor ya asla uyumuyor bebis
Bizde 1. Ay aşisını yaptirdik boşami oldu yaniSacma sapan ıslerınden bıktım artık ya hep kızardım aşı karsıtlarına,ınsanı zorla sürüklüyorlar.bu olayın cozumu basit oysakı vurulan bebeklerı eskı asılama sıstemınden devam ettırmek.bu kadar onemsızmı bebeklerımız.canım sıkıldı
Canım annem aıle hekımlıgıne gıdıp doktorla konustu yazdıklarımı soylemıs.goturme tabıkıde zaten olacak aynı asıyı karma asının ıcerısınde.ıyıkı goturmemıssınBugün bizim de 1. Ay aşımız vardı hemşireyi arıyorum açmıyor. Çocuğu boşuna götürmek istemedim eğer olmayacaksa. Arıyorum asla dönmüyor gerçekten aşıları geri mi çekildi acaba. Ama bazı doktorlar da bundan sonra doğanlar için demiş
Kim dedi düzeliyor diye40indan snra duzelir diolardi benim oglan daha cok bozuldubir yandan meme uclarim yara oldu bebek memesiz durmuyor kafayi yicem
Ne kadar saçma aşı olanlar yine mi olacak yaniCanım annem aıle hekımlıgıne gıdıp doktorla konustu yazdıklarımı soylemıs.goturme tabıkıde zaten olacak aynı asıyı karma asının ıcerısınde.ıyıkı goturmemıssın
Heheh az once onu sordum dun bizim 30 oldu 40 ini bekliyordum40indan snra duzelir diolardi benim oglan daha cok bozuldubir yandan meme uclarim yara oldu bebek memesiz durmuyor kafayi yicem
Biz yine mi simdi asi yaptircaz cocuga daha dun oldukBizde 1. Ay aşisını yaptirdik boşami oldu yani
Evet aynen oyle canm cunku karma asının ıcıne koymuslarNe kadar saçma aşı olanlar yine mi olacak yani
Evet demek isterdimKizlar 40 cikan bebekler uslaniyor mu
Ben de 40ından sonrası için çok ümitliydim yaEvet demek isterdimama sanki uslanmıyor ya belki senin kuzu farklı olur.Ama ben de üç ay ,altı ay ,bir yaş diye diye geçiriyorum zamanı.Hatta bugün de bitti şükür diye teselli oluyorum
O ümit hiç bitmiyorBen de 40ından sonrası için çok ümitliydim yaiyi düşünelim iyi olsun
Benim kız bu ara çok fena şimdi de 8. Hafta atağı sanırım zaten bir nefes aldığımız yok40 la birlikte benim de canım çıktı üzmek istemem ama djndjdjdjdk
Her haftaya bir kılıf bulmuşlar jsbdksjd bence zaten normali bu yani dünyaya yeni adapte olmaya çalışıyor bebeler günü gününü tutmaz huysuzlasabilir helsi çok normal geliyo banaBenim kız bu ara çok fena şimdi de 8. Hafta atağı sanırım zaten bir nefes aldığımız yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?