- 31 Temmuz 2024
- 372
- 979
- 18
- 34
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #35.341
Canım yaralar geçti şimdi de süt incisi oldu o kadar sancılı ki memeye sütyen varken bile değince zonkluyor. Bu nasıl geçecek bilmiyorumBalbocegi9 iyileştimi yaraların canım .
Ben yine emzirme artı sağımdayım ne çıkarsa bahtımaBugün bebişler uyuyor herhaldeburalar sessiz
Sütün bol olsunBen yine emzirme artı sağımdayım ne çıkarsa bahtıma
Benimki emiyor canım ama duruyor sürekli burnunu sıkıyorum devam ediyorKizlar sizin bebisler uyurken emebiliyor mu ? Benim ki asla kendini acamiyor ancak sagip biberonla verirsem baska turlu asla almiyor
Ne guzel canim benim ki tutmuyor agzini vs acmiyor almak icinBenimki emiyor canım ama duruyor sürekli burnunu sıkıyorum devam ediyor
Sağol canım hepimizin inşallahSütün bol olsun
Geçmiş olsun canımKızlar bebenin bir ay aşısı olduğu gün benimde kanımı aldılar Crp çok yüksek çıktı moralim bozuldu neden oldu ki acaba hasta da değilim ve 10 Nisan da verdim b12 benim terk resmen bu gece şu saatte geldi aklıma bakmak bir problem olduğunu düşünmemiştim kendimde hissettiğim başka belirti de yok ama ara ara kanamam devam ediyordu bu aralar gelmiyor nokta şeklinde bile gelse dıştan iğrenç bir koku olarak hissediyorum yaşayan var mı acaba bu durumu ve Crp yüksekliğini
Eki Görüntüle 3575702
Süt incisi için sıcak uygulama masaj yapıyormusun canımCanım yaralar geçti şimdi de süt incisi oldu o kadar sancılı ki memeye sütyen varken bile değince zonkluyor. Bu nasıl geçecek bilmiyorumsenin kullandığın kremlerle devam ediyorum ama bu sorun için doktora gitmem gerekecek sanırım. Senin tamamen geçti değil mi?
Evet çok uzun süren meme ucu yarası yada biranda sonradan oluşsn yara için bebeğin ağzını kontrol etmek gerekiyor pamukçuk anneye mantar gibide geçebiliyor temiz gazlı bezle yada temiz mendil de olabilir karnonatla bebeğin ağzını hafif bastırarak silip kan gelip gelmediğine bakılmalı dışardan bakınca da belli olmuyor bazen pamuçulGöğüs ucu hem kaşınıp hem acıyan arkadaşım bebeğin ağzında pamukcuk var mı eğer varsa meme ucundaki mantar olabilir ilerlerse memede soyunma filan yapıp daha acılı olabilir. Onu netlestirip çözüme o şekilde odaklan derim benim ilk emzirmede olmuştu ondan biliyorum
Ben sabaha kadar nöbetteydim ama bebek cok huysuz ve aglak oldugu ıcın gıremedım buralara,ya baya azalmıstı bu kolık olayı eskısınden beter oldu 40 ı cıktıgı gunden beri,o 40 banyosunu yaptırdık cocuga bıseyler oldu boylede tesaduf olmaz.Bugün bebişler uyuyor herhaldeburalar sessiz
Kuzum acaba rahımde bı enfeksıyonmu var sen yarın doktora git benım aklıma bu geldı dırek koku varsa enfeksıyon olabılır.cok cok gecmıs olsun antıbıyotık verır hemencecık duzelır ınsallah merak etmeKızlar bebenin bir ay aşısı olduğu gün benimde kanımı aldılar Crp çok yüksek çıktı moralim bozuldu neden oldu ki acaba hasta da değilim ve 10 Nisan da verdim b12 benim terk resmen bu gece şu saatte geldi aklıma bakmak bir problem olduğunu düşünmemiştim kendimde hissettiğim başka belirti de yok ama ara ara kanamam devam ediyordu bu aralar gelmiyor nokta şeklinde bile gelse dıştan iğrenç bir koku olarak hissediyorum yaşayan var mı acaba bu durumu ve Crp yüksekliğini
Eki Görüntüle 3575702
Teşekkür ediyorum canımGeçmiş olsun canımvalla bu tahlil işlerinde en cahil benim. O yüzden bilmiyorum
Sağol kuzum panik oldum birden daha önce antibiyotik vermişti yine niye öyle oldu acaba ara ara kanamam oluyor o kanama çok rahatsız edici şekilde kokuyor bir damla bile gelse dışardan hissediyorum rahatsız ediyor bakayım bir gideyim sağol birtanemBen sabaha kadar nöbetteydim ama bebek cok huysuz ve aglak oldugu ıcın gıremedım buralara,ya baya azalmıstı bu kolık olayı eskısınden beter oldu 40 ı cıktıgı gunden beri,o 40 banyosunu yaptırdık cocuga bıseyler oldu boylede tesaduf olmaz.
Kuzum acaba rahımde bı enfeksıyonmu var sen yarın doktora git benım aklıma bu geldı dırek koku varsa enfeksıyon olabılır.cok cok gecmıs olsun antıbıyotık verır hemencecık duzelır ınsallah merak etme
Benimki tamamen geçti çok şükür hiçbişey yok uzun suredir emziriyorum rahat . Süt incisini bilmiyorum ama ben hiçbir iç çamaşırı giyemiyorum zaten süt birikince canım yanıyor çünkü . Bir müddet iç çamaşırı giymeyebilirsinCanım yaralar geçti şimdi de süt incisi oldu o kadar sancılı ki memeye sütyen varken bile değince zonkluyor. Bu nasıl geçecek bilmiyorumsenin kullandığın kremlerle devam ediyorum ama bu sorun için doktora gitmem gerekecek sanırım. Senin tamamen geçti değil mi?
Yok canım sadece sıcak suyla yıkıyorum masaj nasıl yapmalıyım?Süt incisi için sıcak uygulama masaj yapıyormusun canım
Evet çok uzun süren meme ucu yarası yada biranda sonradan oluşsn yara için bebeğin ağzını kontrol etmek gerekiyor pamukçuk anneye mantar gibide geçebiliyor temiz gazlı bezle yada temiz mendil de olabilir karnonatla bebeğin ağzını hafif bastırarak silip kan gelip gelmediğine bakılmalı dışardan bakınca da belli olmuyor bazen pamuçul
Bizde nöbetteydil bu geceBen sabaha kadar nöbetteydim ama bebek cok huysuz ve aglak oldugu ıcın gıremedım buralara,ya baya azalmıstı bu kolık olayı eskısınden beter oldu 40 ı cıktıgı gunden beri,o 40 banyosunu yaptırdık cocuga bıseyler oldu boylede tesaduf olmaz.
Kuzum acaba rahımde bı enfeksıyonmu var sen yarın doktora git benım aklıma bu geldı dırek koku varsa enfeksıyon olabılır.cok cok gecmıs olsun antıbıyotık verır hemencecık duzelır ınsallah merak etme
Maşallah canımBenimki tamamen geçti çok şükür hiçbişey yok uzun suredir emziriyorum rahat . Süt incisini bilmiyorum ama ben hiçbir iç çamaşırı giyemiyorum zaten süt birikince canım yanıyor çünkü . Bir müddet iç çamaşırı giymeyebilirsin
Benimki de illa uyanık olacak yoksa emmiyorKizlar sizin bebisler uyurken emebiliyor mu ? Benim ki asla kendini acamiyor ancak sagip biberonla verirsem baska turlu asla almiyor
Epey bi çukur göğüs ucuma değmiyor , evde bi tane daha vardı ebatı küçüktü onu kullansam yüksek ihtimalle değerdi. Silver baby yazıyor üstünde ve ahşap bir kutusu var bu kullandığımınTeşekkür ederim gümüş kapağınız nasıl peki içi boş mu yoksa göğüs ucunuza değiyor mu? Hemşire bana aldırdı ama içi çukur değil cok hafif boşluk var. Göğüs ucum değiyor kapağa
bence kesın ondan kuzum,kadın doguma git sen yarın,yıne antıbıyotık alman gerekecektır,ceftınır grubu süte gecmıyormus ıcın rahat olsun.bebıse yınede probıyotık damla verebılırsın amaTeşekkür ediyorum canım
Sağol kuzum panik oldum birden daha önce antibiyotik vermişti yine niye öyle oldu acaba ara ara kanamam oluyor o kanama çok rahatsız edici şekilde kokuyor bir damla bile gelse dışardan hissediyorum rahatsız ediyor bakayım bir gideyim sağol birtanem
Malesef benımkı azalmıstı baya bi,40ı cıktıgı gunden berı eskıden kötü oldu,ama ınsallah sızınkı olmaz,kolık bebeklerde pık yapıyormus 6. Haftada belkı ondandır Poyrazın oyle olusu..artık duzelsede bebegımızı sevsek mecbur uyutmaya calısıyoruz hep,uyumadıgı zamanlarda hep huzursuz ve aglıyorYok canım sadece sıcak suyla yıkıyorum masaj nasıl yapmalıyım?
Bizde nöbetteydil bu gece40 ından sonra düzelir diyorlar tam tersi mi oldu ya
Maşallah canımgöğüs pedi koymazsam meme ucun yapısıyor kıyafete çok acıyor sonra o yüzden emzirme sütyeni kullanıyorum ama günde 20 dk hava aldırmak gerekiyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?