2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    155
Kızlar bebenin bir ay aşısı olduğu gün benimde kanımı aldılar Crp çok yüksek çıktı moralim bozuldu neden oldu ki acaba hasta da değilim ve 10 Nisan da verdim b12 benim terk resmen bu gece şu saatte geldi aklıma bakmak bir problem olduğunu düşünmemiştim kendimde hissettiğim başka belirti de yok ama ara ara kanamam devam ediyordu bu aralar gelmiyor nokta şeklinde bile gelse dıştan iğrenç bir koku olarak hissediyorum yaşayan var mı acaba bu durumu ve Crp yüksekliğini 🤔
Eki Görüntüle 3575702
Geçmiş olsun canım valla her şey olabilir ya ,benim de vücudum her gün farklı bir hastalık üretiyor gibi ama doktora gidemedim 🥹

Yok canım sadece sıcak suyla yıkıyorum masaj nasıl yapmalıyım?

Bizde nöbetteydil bu gece 🥺 40 ından sonra düzelir diyorlar tam tersi mi oldu ya

Maşallah canım🧿 göğüs pedi koymazsam meme ucun yapısıyor kıyafete çok acıyor sonra 😔 o yüzden emzirme sütyeni kullanıyorum ama günde 20 dk hava aldırmak gerekiyormuş
Her emzirme öncesi yada 2 saatte bir göğsünü sıcak suya koyup masaj yap ovalayarak yapabilirsin sonra hemen emzir yada sağımla boşalt düzenli yaparsan iyileşirsin inşallah açılır tıkalı kısım

Yok canım sadece sıcak suyla yıkıyorum masaj nasıl yapmalıyım?

Bizde nöbetteydil bu gece 🥺 40 ından sonra düzelir diyorlar tam tersi mi oldu ya

Maşallah canım🧿 göğüs pedi koymazsam meme ucun yapısıyor kıyafete çok acıyor sonra 😔 o yüzden emzirme sütyeni kullanıyorum ama günde 20 dk hava aldırmak gerekiyormuş
Cnm bu süt incisi nasl bse. Benimde 2gundur yara oldu sizliyor. Dogumdan beri hic yara olmamisti simdi neden oldu anlamadim 😒 emmedigi zamanlarda bile sizliyor agriyor

Kızlar bebenin bir ay aşısı olduğu gün benimde kanımı aldılar Crp çok yüksek çıktı moralim bozuldu neden oldu ki acaba hasta da değilim ve 10 Nisan da verdim b12 benim terk resmen bu gece şu saatte geldi aklıma bakmak bir problem olduğunu düşünmemiştim kendimde hissettiğim başka belirti de yok ama ara ara kanamam devam ediyordu bu aralar gelmiyor nokta şeklinde bile gelse dıştan iğrenç bir koku olarak hissediyorum yaşayan var mı acaba bu durumu ve Crp yüksekliğini 🤔
Eki Görüntüle 3575702
Sezaryen yerinizde ağrı var mı. İçten enfeksiyon olabilir benim içten enfeksiyon varmış kan vermedim ama ağrıdan anladık. Antibiyotik kullanıyorum. Boğaz enfeksiyonu felan varsa o zaman da crp yüksek çıkar. Vücutta iltihap var yani

Kızlar benim memem çok yumuşadı ya eskisi gibi olmuyor taş gibi. Sütüm de azaldı. Bazen gün içinde sürekli memede oluyor memem dolmuyor bi sağıyorum 130 ccıkıyor bir sağıyorum 50 cc anca çıkıyor anlamadım. Yani bebek acıkana kadar memem sertleşmiyor (3 saatte) ve dolmuyor sizin de böyle mi ya. Şuan her memeden sonra mama veriyorum içiyor baya da. Çok üzgünüm bir anda oldu uykusuzluktan mo yorgunluktan mı bilemiyorum
Aynı durumdayım

Kızlar ankara batıkent Medicalde ve ankara genelinde çocuk doktoru tavsiyesi olan var mı
Gülsüm Türkcan Aydına gitmiştim iyiydi, şimdi de
Caner Yoldız a randevu aldım onun için de iyi diyorlar. Dilek Kavlak Akar'a gitmedim ama onun içinde iyi diyorlar.

Her emzirme öncesi yada 2 saatte bir göğsünü sıcak suya koyup masaj yap ovalayarak yapabilirsin sonra hemen emzir yada sağımla boşalt düzenli yaparsan iyileşirsin inşallah açılır tıkalı kısım
Tamam canım deneyeceğim çok teşekkürler
Cnm bu süt incisi nasl bse. Benimde 2gundur yara oldu sizliyor. Dogumdan beri hic yara olmamisti simdi neden oldu anlamadim 😒 emmedigi zamanlarda bile sizliyor agriyor
Meme ucunda böyle beyaz bir nokta çıkıyor ben ilk iltihap sandım ama google bakınca süt incisi yazıyor orda ki görsellerle aynı. Sütün yağlı olmasından, ya da bebeğin emişinden bile olabiliyormuş. Benim korkunç ya sürekli acı var beynimi zonklatıyor

Tamam canım deneyeceğim çok teşekkürler

Meme ucunda böyle beyaz bir nokta çıkıyor ben ilk iltihap sandım ama google bakınca süt incisi yazıyor orda ki görsellerle aynı. Sütün yağlı olmasından, ya da bebeğin emişinden bile olabiliyormuş. Benim korkunç ya sürekli acı var beynimi zonklatıyor
Ah ben de oldu bu ,o kadar ağrılı acılı bir şey ki 🥹çok geçmiş olsun 🙏🏻

Geçmiş olsun canım valla her şey olabilir ya ,benim de vücudum her gün farklı bir hastalık üretiyor gibi ama doktora gidemedim 🥹
Teşekkür ediyorum canım evet gerçekten bende yıldım artık yine de şükür diyorum 🙏🏻
Sezaryen yerinizde ağrı var mı. İçten enfeksiyon olabilir benim içten enfeksiyon varmış kan vermedim ama ağrıdan anladık. Antibiyotik kullanıyorum. Boğaz enfeksiyonu felan varsa o zaman da crp yüksek çıkar. Vücutta iltihap var yani
Boğaz enfeksiyonu yok sezeryan yerimde ağrı da yok ama bir 15 gün önce doktora gittiğimde kanama alanı vardı söktürmek için antibiyotik verdi kullandım ara ara da kanama oldu geldi hala bitmedi mi acaba onunla ilgili bir şey mi siye düşünüyorum 🤦🏻‍♀️ Bir yandan da göğsümün biri çok ağrıyor dıştan görünen bir şey yok ama mastit falan mı oldu acaba diye de düşünüyorum uçlarında da sür incisi var sanki 🤦🏻‍♀️

Kızlar hadi biraz dertleşelim.. ben doğum yapalı tam 15 gün oldu. Kendimi biraz bunalmış hissediyorum. Annemle kayınvalidem yardım ediyolardı gelip gidiyolardı şimdi yardımı kestiler. Bi anda tek başıma kaldım gibi. Eşim yanımda ama o da çalışıyor malum. Bir de çok ağır bir idrar yolu enfeksiyonu geçirdim crp 180, lökosit değerim de 240 çıktı. Ateşim 39.5 oldu kaç kere. Mecburen antibiyoyik tedavisine başladım. Korkunç günlerdi o da beni mental olarak yıprattı.. Daha yeni toparladım derken şimdi ev işleri + uyumayan bebeğimle ben baş başayız. Aşırı içim daraldı. Sadece dertleşmek istiyorum siz ne durumdasınız? Hadi anlatın konuşalım

Onu nasil anladilar canim benim de agri var sezeryan bolgesinde

Kızlar hadi biraz dertleşelim.. ben doğum yapalı tam 15 gün oldu. Kendimi biraz bunalmış hissediyorum. Annemle kayınvalidem yardım ediyolardı gelip gidiyolardı şimdi yardımı kestiler. Bi anda tek başıma kaldım gibi. Eşim yanımda ama o da çalışıyor malum. Bir de çok ağır bir idrar yolu enfeksiyonu geçirdim crp 180, lökosit değerim de 240 çıktı. Ateşim 39.5 oldu kaç kere. Mecburen antibiyoyik tedavisine başladım. Korkunç günlerdi o da beni mental olarak yıprattı.. Daha yeni toparladım derken şimdi ev işleri + uyumayan bebeğimle ben baş başayız. Aşırı içim daraldı. Sadece dertleşmek istiyorum siz ne durumdasınız? Hadi anlatın konuşalım
Ben de ayniyim uykusuz geceler surekli ıkinan bir bebek sagolsun annem ve esim cok yardimci oluyorlar ama yine de insan bir tuhaf hissediyorum sanirim lohusa depresyonuna yakinim

Geçmiş olsun canim. Başta gelen full destek birden kesilince biraz sekteye uğramış olabilirsin ama üzülme. Çoğumuzun benzer senaryolar zaten. Benim refakatcim kv oldu peşine evde 2 gece kaldı sonra işe geri döndü izin vermemişler.... kendi annem iki hafta sonra geldi, onu. Da sıkıntı oldu izin alamadi... sadece eşim kendi işi olduğu için benimle ilgilendi ama biraz ayaklandiktan sonra yine bana kaldı çoğu şey, tek şansım esimdir yani yoksa ben bitmiştim zaten 😆😆😆 Ev işini salla bebişinle ilgilen dinlen keyfine bak. Zaten keyfin de yerinde oldukca insanin ev işi yaparken bile morali bozulmuyor inan. Zaman buldukça parça parça yapıyorum ben de. İnanır mısın 1 saat önce eşim evde yok bebem de tam uyudu diye bıraktım gazi çıkmamış uyandi o ara ben wc girmişim. Malûm doğum sonrasi büyük tuvalet sorun çıkarıyor 😆 pıt bebem uyandı hayatimda ilk defa tuvaletimi de yarım bıraktım elimi hizlica yıkayıp koştur koştur o sıra Hızır gibi yetişti eşim şansa evin ordan geçerken ugradi ona dedim aglarsa bak öyle wc girdim. Yani sıkıntı yaşıyoruz işte 🥹 geçici bir süreç onu biliyorum o yüzden kendimi mental olarak salmamaya çalışıyorum 😂 olduğu kadar işte 🥰

Back
X