2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    155
Benim ki de sürekli aranıyor demek ki yetmiyor

Canım bak hıc korkma,sızlerın yıne gelmıs süt benım hıc yokmus bebegımın aclık atesı cıkmıs o derece,ben 3 gun agladım,bıberonla verdım ben mamayı hıc bırakmadı memeyı falan,uzulme kafanı takma bu kadar onemlı olan bebeklerımız doysun,ben once emzırıyorum arkasından bıberonla mama verıyorum.ınsallah sende sorunsuzca atlatırsın bu gunlerı..

Evet bize de doktor emdikten sonra mama verin diyor ama bazen çok emerse 30 cc mama içemiyor 5-10 anca içip bırakıyor sonrasında kusuyor. Önce mama verip ardından meme verince de 7-8 dk anca emiyor. Doktorun dedigi cc’lere ulasamıyoruz yani hicbir sekilde, böyle giderse kilo alamaz daha da diye endise ediyorum.
Bu mamayla ilgili kabızlık yapıyor diyorlar ama siz öyle bir şey yaşadınız mı?

Kaleidon probiyotik kullanıyoruz biz tuvalet için ekstra bir şey fark etmedik. Artık daha kokulu tek fark bu. Memeden içinde doyuyorlar demek ki bizim de ilk hafta gece 90cc içiyordu mamadan ama şimdi 30 bile zor olabiliyor. Uyurken uyandırmadan içirmeyi denemek mantıklı geliyor

Bende 6 dan beri aynı durumdayım emzik olarak kullanıyor süt bitti ya da azaldı uyumadıda amca saat 2-3 arası uyudu totom yer gördü bırakmıyor ki milk tanklar dolsun yumuşacık memiktolar Neyse biraz dolum olmuştur 3 saattir çok şükür uyuyor

Ekolojik olan serisinden aldım canım hiç farketmedim koku bir dikkat edeyim bakayım teşekkür ediyorum

Kızlar benim memem çok yumuşadı ya eskisi gibi olmuyor taş gibi. Sütüm de azaldı. Bazen gün içinde sürekli memede oluyor memem dolmuyor bi sağıyorum 130 ccıkıyor bir sağıyorum 50 cc anca çıkıyor anlamadım. Yani bebek acıkana kadar memem sertleşmiyor (3 saatte) ve dolmuyor sizin de böyle mi ya. Şuan her memeden sonra mama veriyorum içiyor baya da. Çok üzgünüm bir anda oldu uykusuzluktan mo yorgunluktan mı bilemiyorum

Yengemin kız kardeşi ile aynı gün doğum yaptık. Kaşık biberonla verdirmişler. İçememiş kusmuş. 1. Ay benim oğlanın doktoruna gittiler. Çocuk gram alamamış. Sonrasında avent biberona geçtiler. Meme reddi bebekle alakalı kesinlikl o konuda bir şey diyemem ama bence mama başlanıyorsa biberon da gerekiyor.

Günlük 25gr almalı diye okumuştum burada buna göre yeterli almış canımm
Günlük 25 gr alması gerekiyor yeterli 160 gr
Bana da yeterli geldi de görümceme göre yetmiyor sinir oldum kendi ebe daha çok alsın yanakları hemen şişsin istiyor ben de 25gr günlükse yeterli dedim de mama vermiyorum sadece emziriyorım mama ver günde bi kere diye ısrar ediyor

Ay ona ne oluyormuş ya alması gereken kiloyu almış zaten, sütün de yetiyor. Buna karar vermesi gereken o değil sen ve doktorun. Fazla kilo alınca nolacak iyi bişey mi sanki. Sen kendin ne istiyorsan onu yap canım

Ay ona ne oluyormuş ya alması gereken kiloyu almış zaten, sütün de yetiyor. Buna karar vermesi gereken o değil sen ve doktorun. Fazla kilo alınca nolacak iyi bişey mi sanki. Sen kendin ne istiyorsan onu yap canım
Kaynanamla ikisi yanakları zayıfladı deyip duruyor sanki ben yetemiyorum gibi mama ver mama ver deyip duruyorlar boyu uzamış kiloya gitse iyiydi diyorlar sanki boy uzaması kötü gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…