- 8 Ağustos 2024
- 164
- 192
- 18
- 29
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #35.301
Benim ki de sürekli aranıyor demek ki yetmiyorKızlar selam, bugün bizim 2. Hafta kontrolümüz vardı. Sabahtan beri ağlamaktan için dışıma çıktı. Bebeğim hiç kilo almamış hatta zayıflamış çünkü sütüm yetmiyormuş, aç kalıyormuş minnoşum. Zaten çok ağlıyordu, sürekli meme aranıyordu sabahlara kadar. Ama geçen haftaki hemşire sütün çok iyi sakın mama verme, mastit olursun vb şeyler söyleyip beni yanılttı. Bende pompada azıcık çıkıyor 20 ml bile cıkmıyor deyince pompayla bebeğin çekişi aynı değil ona yetiyodur dedi. Göğsümü sıktı sütde hakikaten karşıya fışkırdı. Ama evde hiç öyle bir fışkırma yaşamadık. Küçücük bebeğin benim yüzümden 1 haftadır aç kalması beni mahfetti vicdan azabı çekiyorum resmen. Artık memeden sonra 50 ml mama vererek devam edeceğiz. Sütüm nasıl artacak bilmiyorum memelerimdeki yaralarda iltihaba döndü o kadar acıyor ki psikolojik olarak bittim gerçekten.
Benim gibi sütünün azlığından şüphe edip bebeği sürekli ağlayanlar varsa diye anlatmak istedim canlar
Canım bak hıc korkma,sızlerın yıne gelmıs süt benım hıc yokmus bebegımın aclık atesı cıkmıs o derece,ben 3 gun agladım,bıberonla verdım ben mamayı hıc bırakmadı memeyı falan,uzulme kafanı takma bu kadar onemlı olan bebeklerımız doysun,ben once emzırıyorum arkasından bıberonla mama verıyorum.ınsallah sende sorunsuzca atlatırsın bu gunlerı..Ben de sizinle aynı durumlardayım bizim de dün 2.hafta kontrolümüz vardı. Süt sağmaya gönderdi doktor ve 20 ml anca çıktı. Ağlamaktan kendini alamıyor insan gerçekten. Allah kolaylaştırsın inşallah süreci. Mamayı neyle veriyorsunuz biz şırıngayla başladık. Ama 30 ml den fazla almıyor onunla da. Dün tüp yöntemi denettiler. Ama bunda da ben zorlanıyorum ikisini de kendim yapamıyorum birinin olması gerekiyor. Kilo alımı böyle yavaş giderse biberona geçin dedi dr, beni bırakmaz mı dedim doyması daha önemli dedi kalbim parçalandı resmen
Ben 2 ve 3 denedim. İçemedi. 1 numara akış hızı nasıl1 numara canım en küçüğü. Bayağı hızlı bitiriyor biberonla
Evet bize de doktor emdikten sonra mama verin diyor ama bazen çok emerse 30 cc mama içemiyor 5-10 anca içip bırakıyor sonrasında kusuyor. Önce mama verip ardından meme verince de 7-8 dk anca emiyor. Doktorun dedigi cc’lere ulasamıyoruz yani hicbir sekilde, böyle giderse kilo alamaz daha da diye endise ediyorum.Baby turco kenar bantları o kadar sert ki her kullanımda bacakları kıpkırmızı oldu oğlumun. Kalıbı küçük diye beğenmiştik ama çöp olarak duruyor
Sleepy bio-natural serisi vardı bizde çiş bile aşırı kokuyor, kakasını yapar yapmaz degistiremediysek kaka popo ile bezi birbirine yapıştırıyor canı acıyor çocuğun diğer serileri nasıl bilmiyorum, Molfix güzel ama çok büyük kalıp. #reklam değil goon denemediyseniz tavsiye ederim yumuşacık daha hiç problem yaşamadık biz
Merhaba bir prematüre annesi olarak düşük ağırlıklı benim oğlum da ve biz de Aptamil prematil kullanıyoruz. Doktorunuz kullanım önerisi olarak ne söyledi bilmiyorum ama bize önce emecek ne kadar istiyorsa o kadar emecek sonra da 30-60cc ne kadar içmek isterse o kadar mama vereceksiniz mamada bir sınır yok içebildiği kadar içsin dedi. İlk mamaya başladığımızda çok kg almıştı ikinci hafta ise biraz daha az kg aldı. Uykusunda bile rüya öğünü olarak verin diyor
Kaleidon probiyotik kullanıyoruz biz tuvalet için ekstra bir şey fark etmedik. Artık daha kokulu tek fark bu. Memeden içinde doyuyorlar demek ki bizim de ilk hafta gece 90cc içiyordu mamadan ama şimdi 30 bile zor olabiliyor. Uyurken uyandırmadan içirmeyi denemek mantıklı geliyorEvet bize de doktor emdikten sonra mama verin diyor ama bazen çok emerse 30 cc mama içemiyor 5-10 anca içip bırakıyor sonrasında kusuyor. Önce mama verip ardından meme verince de 7-8 dk anca emiyor. Doktorun dedigi cc’lere ulasamıyoruz yani hicbir sekilde, böyle giderse kilo alamaz daha da diye endise ediyorum.
Bu mamayla ilgili kabızlık yapıyor diyorlar ama siz öyle bir şey yaşadınız mı?
1 numara bayağı yavaş elimle sıkınca akıtmıyor bebeğin çekişiyle geliyorBen 2 ve 3 denedim. İçemedi. 1 numara akış hızı nasıl
Bende 6 dan beri aynı durumdayım emzik olarak kullanıyor süt bitti ya da azaldı uyumadıda amca saat 2-3 arası uyudu totom yer gördü bırakmıyor ki milk tanklar dolsun yumuşacık memiktolarBenim süt bitti ya skdbjwdkdj bebem bi uyumadı düzgün dünden beri her emdigini nerdeyse kustu ikinmaktan dndnjdnd süt de kendine gelemedi bı turlu jdbshdjdjd bugün de islerim var dışarda hava soguk veya kalabaliga girecekseniz git sağ dedi dedim sütüm yokkkk jdbjsbdjdj bu geceden beri hepimiz tepetaklak olduk galiba sabahtan beri kimse gelmemiş dnbdjskskdj
Ekolojik olan serisinden aldım canım hiç farketmedim koku bir dikkat edeyim bakayım teşekkür ediyorumBaby turco kenar bantları o kadar sert ki her kullanımda bacakları kıpkırmızı oldu oğlumun. Kalıbı küçük diye beğenmiştik ama çöp olarak duruyor
Sleepy bio-natural serisi vardı bizde çiş bile aşırı kokuyor, kakasını yapar yapmaz degistiremediysek kaka popo ile bezi birbirine yapıştırıyor canı acıyor çocuğun diğer serileri nasıl bilmiyorum, Molfix güzel ama çok büyük kalıp. #reklam değil goon denemediyseniz tavsiye ederim yumuşacık daha hiç problem yaşamadık biz
Merhaba bir prematüre annesi olarak düşük ağırlıklı benim oğlum da ve biz de Aptamil prematil kullanıyoruz. Doktorunuz kullanım önerisi olarak ne söyledi bilmiyorum ama bize önce emecek ne kadar istiyorsa o kadar emecek sonra da 30-60cc ne kadar içmek isterse o kadar mama vereceksiniz mamada bir sınır yok içebildiği kadar içsin dedi. İlk mamaya başladığımızda çok kg almıştı ikinci hafta ise biraz daha az kg aldı. Uykusunda bile rüya öğünü olarak verin diyor
Benimki bitiremiyor saatlerce 1 numara ile ya sizinki nasıl bayağı uzun sürüyor çekmesi1 numara bayağı yavaş elimle sıkınca akıtmıyor bebeğin çekişiyle geliyor
Evet biz kullanıyoruzkızlar doktor bebeğinize d vitamini başlattı mı
Evet ilk haftadan başladık ama sağlıkocağından verileni değilkızlar doktor bebeğinize d vitamini başlattı mı
Yengemin kız kardeşi ile aynı gün doğum yaptık. Kaşık biberonla verdirmişler. İçememiş kusmuş. 1. Ay benim oğlanın doktoruna gittiler. Çocuk gram alamamış. Sonrasında avent biberona geçtiler. Meme reddi bebekle alakalı kesinlikl o konuda bir şey diyemem ama bence mama başlanıyorsa biberon da gerekiyor.Ben de sizinle aynı durumlardayım bizim de dün 2.hafta kontrolümüz vardı. Süt sağmaya gönderdi doktor ve 20 ml anca çıktı. Ağlamaktan kendini alamıyor insan gerçekten. Allah kolaylaştırsın inşallah süreci. Mamayı neyle veriyorsunuz biz şırıngayla başladık. Ama 30 ml den fazla almıyor onunla da. Dün tüp yöntemi denettiler. Ama bunda da ben zorlanıyorum ikisini de kendim yapamıyorum birinin olması gerekiyor. Kilo alımı böyle yavaş giderse biberona geçin dedi dr, beni bırakmaz mı dedim doyması daha önemli dedi kalbim parçalandı resmen
Günlük 25gr almalı diye okumuştum burada buna göre yeterli almış canımmKızlar pazartesiden beri bebeğim 160gr almış az mı sizce ya yeterli mi
Günlük 25 gr alması gerekiyor yeterli 160 grKızlar pazartesiden beri bebeğim 160gr almış az mı sizce ya yeterli mi
Günlük 25gr almalı diye okumuştum burada buna göre yeterli almış canımm
Bana da yeterli geldi de görümceme göre yetmiyor sinir oldum kendi ebe daha çok alsın yanakları hemen şişsin istiyor ben de 25gr günlükse yeterli dedim de mama vermiyorum sadece emziriyorım mama ver günde bi kere diye ısrar ediyorGünlük 25 gr alması gerekiyor yeterli 160 gr
Ay ona ne oluyormuş ya alması gereken kiloyu almış zaten, sütün de yetiyor. Buna karar vermesi gereken o değil sen ve doktorun. Fazla kilo alınca nolacak iyi bişey mi sanki. Sen kendin ne istiyorsan onu yap canımBana da yeterli geldi de görümceme göre yetmiyor sinir oldum kendi ebe daha çok alsın yanakları hemen şişsin istiyor ben de 25gr günlükse yeterli dedim de mama vermiyorum sadece emziriyorım mama ver günde bi kere diye ısrar ediyor
Kaynanamla ikisi yanakları zayıfladı deyip duruyor sanki ben yetemiyorum gibi mama ver mama ver deyip duruyorlar boyu uzamış kiloya gitse iyiydi diyorlar sanki boy uzaması kötü gibiAy ona ne oluyormuş ya alması gereken kiloyu almış zaten, sütün de yetiyor. Buna karar vermesi gereken o değil sen ve doktorun. Fazla kilo alınca nolacak iyi bişey mi sanki. Sen kendin ne istiyorsan onu yap canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?