- 17 Haziran 2015
- 5.012
- 10.501
- 248
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #35.161
Ben 3 numara kullanıyorum, kızımın kilosu en son 21 Martta tartıldı, 5200 dü. Bacakta yine de lastik izi oluyor ama canının acıdığını zannetmiyorum.Biz de bugün 39. Gündeyiz ama birkaç gündür çok huysuzyarım saat pışpışlıyorum tam diyorum tamam derin uykuya daldı, hoopp 5 dk sonra ıngaaa iki gündür o kadar çok bağırıyor ki sesi kısıldı bugün.. gazını çıkarıyorum, ağzından süt akana kadar emziriyorum ama neden ağlıyor bilmiyorum hatta bazen memedeyken bile huzursuzlanıp memede ağlıyor.. bir yeri mi ağrıyor ya da acıyor diye düşünmekten de kendimi alamıyorum inşallah sadece büyüme atağıdır
Offf artık gerçekten sadece çamaşır giyeceğim günleri bekliyorum sabırsızlıkla yaa.. renkten renge girdi resmen akıntılar ve son birkaç gündür adet gibi benim de..
Kızlar ben de molfix 1 kullanıyorum doğduğundan beri ama lastikleri çok sıkıyor, bacaklarına iz oluyor hatta bugün duş aldırırken farkettim kesmiş sanki bacağını lastik biraz.. sizde de lastikler öyle iz yapıyor mu? Şu an doğumdan sonra 1 kg almış hepi topu, 4300 gr ama yine de lastikler çok sıkıyor. 2 numaraya geçeceğim elimdeki son 1 no bitsin, bir de ona bakacağım iz yapacak mı?
Yok canım normal zaten böyle olması 50 güne kadar bile sürebilirPeki doktora gitmek gerekiyor mu bu durumda .
Bizde 20 günlük olduk ama geceleri uyumuyor denesem mi dedim deBir aydan itibaren kullananlar vardı .Kızım iki aylık sayılır ben yeni başladım .
Bugün geldi ürün kaç gündür onu bekliyorum sabırsızlıklaBunu ben de merak ediyorum ama araştırınca süt yoksa çok güçlü olmadığı için çok da işe yaramıyor dediler .En iyi performans elektriklide dendi .Ben de beklemeye geçtim
Ay harikaBugün geldi ürün kaç gündür onu bekliyorum sabırsızlıklaben doğumdan önce bu giyilebilir olanlar yeni çıktığı için güvenemedim ve elektrikli lansinoh aldım ama sürekli priz başında oturmak zorunda kalıyorum, bir de bebeğime de tek başıma bakıyorum.. az önce denedim parçaları yanlış birleştirmişim sağmadı bir türlü.. tekrar deneyince oldu.. çekim gücü çok iyi, 4 modu var.. benim sütüm az olduğu için sürekli uyarmak zorundayım sağarak, benim için büyük kolaylık oldu.. hatta az önce bebeğimi bir yandan emzirdim bir yandan sağdı.. keşke diğerine hiç para vermeseydim dedim
Ay canım bilemedim tam yatmıyor .Ama alıp pişman olmazsın diye düşünüyorum.Şimdi olmasa bir iki hafta sonra başlarsın zaten kullanmayaBizde 20 günlük olduk ama geceleri uyumuyor denesem mi dedim de
Senin bahsettiğin mochi manuel pompa canım. Göğüs süt doluysa boşaltmaya yarıyor. Elektrikliler gibi çekim gücü bence de yok. Giyilebililr pompa daha farklıdır muhtemelenBunu ben de merak ediyorum ama araştırınca süt yoksa çok güçlü olmadığı için çok da işe yaramıyor dediler .En iyi performans elektriklide dendi .Ben de beklemeye geçtim
Giyilebilir kullananların bazıları böyıe yorum yspmıs ben de tereddüt ettim canım Ama alsam iyi olacak süt artsın diyeSenin bahsettiğin mochi manuel pompa canım. Göğüs süt doluysa boşaltmaya yarıyor. Elektrikliler gibi çekim gücü bence de yok. Giyilebililr pompa daha farklıdır muhtemelen
İnsan bı tereddüt ediyo ama biraz araştırdım zararı yok sanırımCanım doktorum yeni sisteme göre ilerleyeceğiz dedi bana
Ozaman 1 ay aşısı kalktı yeni sisteme göre 2 ay aşısını var biz olmadık henüzBizimde bugün birinci ay aşısı vardı oğlumun , sağlıkocağındaki ebe istersen yaptırma yeni sisteme göre 2 . Ay aşısında yine olacak dedi , yaptırmadım bende boşuna canı acımasın birdaha
İnşallah öyledir sağlık bakanlığınina kadar aradık yeni bı sistem çünkü yeni sistem aşı denilince artık korkar olduk covit sebebi ileBu sabah da canım kocam alarmı çalınca hemen kapatmış:') 8 de kalkacaktik uyumuşuz ipeğin uyanma zamani grlmis 9 da uyandirdi bizi allahtan ucundan yetiştik geç kalarak skdnejndjejdjsjd ipek hanim da sağolsun iki gündür biriktirmiş pusette doktorun kapısının önünde zart zurt ne varsa döküldü ajbdsjjdidjd bi de sırt üstü yatıyor b*ku önden taşmış qksbuwhdiwhdjwdd doktor bile şok olduüstü başı beli mafoldu bebek bakim odasında cebellesirken deneyimli analar poşet falan verdi kirli kıyafetler için nsbxjwjdjd kız sen kucucuksun senin beben mi dediler falan siwbsuwjdnsjdbwjjd en azından rahatladı diyorum
Ay evet duvarlar yankılanıyor kabxhwhsksndjjd
Canim tek meme ise normal su zaten çoğu diye iki üç günde bir yapiyo bizimki de
Bizim de bekletiyor haftaya haber vereyim dedi bekliyoruz, zaten tek farkı enjektör daha az oluyor daha az iğne vurulmus olacak sıkıntı yok dedi doktoru da bugün
Sağlıcakla almak nasip olsun yarın kaçta gireceksin ameliyataEkran görüntüsü aldım hepsini uygulucam inşallah sorunsuz minimum ağrılı geçerhala inanamıyorum kucağıma alınca inancam herhalde benden bebek çıkacağına
Canım ya rabbim şifa versin seni öyle iyi anlıyorum ki psikolojik olarak. İnsaallah biran önce iyileşir ve ağız tadıyla huzurla emzirirsinİyileşmedi kuzum daha da beter oldu psikoloji filan kalmadı bende sürekli ağlıyorum. Ne yapacağım bilmiyorum çatlağın içinden resmen et parçası görünüyor acı çekiyorum antibiyotik kullanıyorum genel cerraha gitmiştim. Şimdi cuma başka doktora daha gideceğim. Deva arıyorum ama bulamıyorum
Opera ney kiz ilk defa duydumKızlar doğum yardımını yapamadıysanız kaldı ki Chrome dan kimse yapamıyor. Opera diye arama motoru indirip ordan e devlete girip yapabilirsiniz ben öyle yaptım. 3. Çocuk için
Aman talihsiz bir gün olmuş sizin içinBu sabah da canım kocam alarmı çalınca hemen kapatmış:') 8 de kalkacaktik uyumuşuz ipeğin uyanma zamani grlmis 9 da uyandirdi bizi allahtan ucundan yetiştik geç kalarak skdnejndjejdjsjd ipek hanim da sağolsun iki gündür biriktirmiş pusette doktorun kapısının önünde zart zurt ne varsa döküldü ajbdsjjdidjd bi de sırt üstü yatıyor b*ku önden taşmış qksbuwhdiwhdjwdd doktor bile şok olduüstü başı beli mafoldu bebek bakim odasında cebellesirken deneyimli analar poşet falan verdi kirli kıyafetler için nsbxjwjdjd kız sen kucucuksun senin beben mi dediler falan siwbsuwjdnsjdbwjjd en azından rahatladı diyorum
Ay evet duvarlar yankılanıyor kabxhwhsksndjjd
Canim tek meme ise normal su zaten çoğu diye iki üç günde bir yapiyo bizimki de
Bizim de bekletiyor haftaya haber vereyim dedi bekliyoruz, zaten tek farkı enjektör daha az oluyor daha az iğne vurulmus olacak sıkıntı yok dedi doktoru da bugün
Her şey güzel zaten göz ve kalça da sorun yok demişlerdi. Yüzündeki konak gibi olan kabarmaya bir losyon yazdı yüzüne de sürebilirsiniz masaj şeklinde vücuduna da aynı şekilde dedi emin değilim arastiricam önce neymiş neye kullaniliyor vs diye özel ilaç zaten receteli değil yaniAman talihsiz bir gün olmuş sizin içinSenin kız dışarda yapmayı seviyor Doktor ne dedi kuzuya
Öyle mi ben çok tedirgindim bekliyorum bitmesini bitmiyor iki gün kesiliyor sonra bi kaç damlayla yine devam ediyor çok sıkıldım artıkYok canım normal zaten böyle olması 50 güne kadar bile sürebilir
Çok geçmiş olsun canım ya benim de tek göğsümde o acı bir geçmedi gitti sağım yapıyorum lansinoh gümüş kapak sürüp dinlendiriyorum bir kaç saat en azından rahat ediyorum ama beni emzik gibi kullandığı zamanlar çok acı verici oluyor hemen geçer inşallah canım bu aydan sonra rahatlarsın inşallahİyileşmedi kuzum daha da beter oldu psikoloji filan kalmadı bende sürekli ağlıyorum. Ne yapacağım bilmiyorum çatlağın içinden resmen et parçası görünüyor acı çekiyorum antibiyotik kullanıyorum genel cerraha gitmiştim. Şimdi cuma başka doktora daha gideceğim. Deva arıyorum ama bulamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?