2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    155
Ben 3 numara kullanıyorum, kızımın kilosu en son 21 Martta tartıldı, 5200 dü. Bacakta yine de lastik izi oluyor ama canının acıdığını zannetmiyorum.

Kızlar şu bebek uyutucu programını arkadaşım tavsiye etti. Süpürge+pış pış sesi ağlama krizlerine iyi geliyor. Bebek sakinleşip uykuya dalıyor. Haberiniz olsun.

Bu arada size bir şey danışacağım. Ben buraya fotoğraf yüklemek istediğimde sadece ekran görüntüsü ve WhatsApp albümündeki fotoğrafları ekleyebiliyorum. Kamera ile çekilen fotoğrafları görüp ekleyemiyorum. Bunu nasıl çözebileceğimi biliyor musunuz?

Eklentiler

• 1000063403.webp
    32,9 KB · Görüntüleme: 28
Bunu ben de merak ediyorum ama araştırınca süt yoksa çok güçlü olmadığı için çok da işe yaramıyor dediler .En iyi performans elektriklide dendi .Ben de beklemeye geçtim
Bugün geldi ürün kaç gündür onu bekliyorum sabırsızlıkla ben doğumdan önce bu giyilebilir olanlar yeni çıktığı için güvenemedim ve elektrikli lansinoh aldım ama sürekli priz başında oturmak zorunda kalıyorum, bir de bebeğime de tek başıma bakıyorum.. az önce denedim parçaları yanlış birleştirmişim sağmadı bir türlü.. tekrar deneyince oldu.. çekim gücü çok iyi, 4 modu var.. benim sütüm az olduğu için sürekli uyarmak zorundayım sağarak, benim için büyük kolaylık oldu.. hatta az önce bebeğimi bir yandan emzirdim bir yandan sağdı.. keşke diğerine hiç para vermeseydim dedim

Ay harika o zaman ben de alayım senle aynı durumdayız canım .Sütüm çok değil tek basımayım ben de .

Bunu ben de merak ediyorum ama araştırınca süt yoksa çok güçlü olmadığı için çok da işe yaramıyor dediler .En iyi performans elektriklide dendi .Ben de beklemeye geçtim
Senin bahsettiğin mochi manuel pompa canım. Göğüs süt doluysa boşaltmaya yarıyor. Elektrikliler gibi çekim gücü bence de yok. Giyilebililr pompa daha farklıdır muhtemelen

Senin bahsettiğin mochi manuel pompa canım. Göğüs süt doluysa boşaltmaya yarıyor. Elektrikliler gibi çekim gücü bence de yok. Giyilebililr pompa daha farklıdır muhtemelen
Giyilebilir kullananların bazıları böyıe yorum yspmıs ben de tereddüt ettim canım Ama alsam iyi olacak süt artsın diye

Bizimde bugün birinci ay aşısı vardı oğlumun , sağlıkocağındaki ebe istersen yaptırma yeni sisteme göre 2 . Ay aşısında yine olacak dedi , yaptırmadım bende boşuna canı acımasın birdaha
Ozaman 1 ay aşısı kalktı yeni sisteme göre 2 ay aşısını var biz olmadık henüz

İnşallah öyledir sağlık bakanlığınina kadar aradık yeni bı sistem çünkü yeni sistem aşı denilince artık korkar olduk covit sebebi ile

Kizlar ya birsey soracagim. Ilk kizim suan tam 2 yasinda onda ilk zamanlar sutum gelmedi sarilik olduk mama basladim falan sonra emzirme surecini iyi yonetemedim sadece 5 ay mama meme karisik gittik. Simdi ben arada sut sagit versem 2 yasindaki kizima ne olur. Faydasi olur mu yoksa artik bi faydasi yok mu ona

Canım ya rabbim şifa versin seni öyle iyi anlıyorum ki psikolojik olarak. İnsaallah biran önce iyileşir ve ağız tadıyla huzurla emzirirsin

Aman talihsiz bir gün olmuş sizin için Senin kız dışarda yapmayı seviyor Doktor ne dedi kuzuya

Aman talihsiz bir gün olmuş sizin için Senin kız dışarda yapmayı seviyor Doktor ne dedi kuzuya
Her şey güzel zaten göz ve kalça da sorun yok demişlerdi. Yüzündeki konak gibi olan kabarmaya bir losyon yazdı yüzüne de sürebilirsiniz masaj şeklinde vücuduna da aynı şekilde dedi emin değilim arastiricam önce neymiş neye kullaniliyor vs diye özel ilaç zaten receteli değil yani Yeni aşı sistemini bekleyebilirsiniz sorun yok dedi o konuda da zaten bundan sonraki tüm bebeler o sistemle gidecekmiş tek fark enjektör sayısı azalmış oluyor falan dedi. Özel aşılar için de 2.5 ay sonra gelin isterseniz kontrole o zaman açıklarım size dedi aşı odası yapılırsa o zamana kadar burda da vurulabilir dedi duruma göre bu kadar snbxjsndjdk dedim büyük tuvaletini de bu şekilde 2-3 günde bir böyle yapıyor. O da normal zaten az da yapmıyor güzel dedi jdbdjdjd gündüz arkadaşa uğradık biz oturduk balkonda o da uyudu 3 er saat sakindi ama eve geldik içindeki canavar çıktı ortaya dndnjdnd duşa da koyduk bana misin demedi yolda yoruldu sanırım uykuya gecişte zorlandı biraz memeleri sömürdu yıne uyuyamadi en son emzikle kucağımda öyle mayistirdim emziği atınca biraz daha bekleyip yatirdim uyur umarım

Çok geçmiş olsun canım ya benim de tek göğsümde o acı bir geçmedi gitti sağım yapıyorum lansinoh gümüş kapak sürüp dinlendiriyorum bir kaç saat en azından rahat ediyorum ama beni emzik gibi kullandığı zamanlar çok acı verici oluyor hemen geçer inşallah canım bu aydan sonra rahatlarsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…