2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    155
Kızlar günaydınnn, hangi marka bez kullanıyorsunuz ve memnun musunuz?
Merhaba ,prima kullanıyorum .Oğlumda da onu kullandım.Bir arkadaşım başka bezler tavsiye etti pure diye bir bez vardı kantinde gerckten çok uygun fiyatlı, gündüz için alıp denedim fena değil şans verilebilir .Ama ben primadan devam ediyorum hiç yanıltmadı beni .Cok çok iyi

Merhaba ,prima kullanıyorum .Oğlumda da onu kullandım.Bir arkadaşım başka bezler tavsiye etti pure diye bir bez vardı kantinde gerckten çok uygun fiyatlı, gündüz için alıp denedim fena değil şans verilebilir .Ama ben primadan devam ediyorum hiç yanıltmadı beni .Cok çok iyi
Bende 1 paket var prima ama sürekli alamam çok pahalı ya yoksa gerçelten güzel bez
Ben molfiks kullanıyorum memnunum
Sevindim canım ben de molfix aldım ama daha kullanmadım goon kullanıyorum o da güzel
Sleppy kullanıyorum şuana kadar (15 günlük deneyim ) memnunum
Bionatural ve natural kullanmıştıö ben de bionatural güzeldi 🌸

IMG_1409.webp

Bak dediğim bez bu sleepy tarzı

Canım emziği aldı avent aldım bende. Ancak emzikle sürekli kavga halinde ağzından çıkacak diye sinirlenip onunla cebelleşmekten uyuyamadı. Sadece ağlamadan durdu ilk defa yatakta 1 saat kadar.
Ama sabah meme vermek istediğimde memeyi havada kapan çocuk 45 dk da zor aldı. Sanırım emziğe alışırsa meme reddi olabilir. O yüzden ağlarsa ağlasın deyip emziği vermeme kararı aldım şuan.
Iste bundan korkuyorum bnde. Memeyi unutursa vicdan azabi cekerim. Of neyse bu sekilde yola devam artik 😑

Kızlar bi şey sorucam benim sağ göğsüm hep daha yumuşak sola göre ama emiyıor da bebek . Süt olmasa emer mi bilemedim . Bıraktığında süt oluyor ağzında ama diğerine göre hep yumuşak neden

Kızlar sağlık ocağı Yeni sistem ile aşı takvimi olusturcakmis sizde yeni sistemi bekleyen varmı
Bizimde bugün birinci ay aşısı vardı oğlumun , sağlıkocağındaki ebe istersen yaptırma yeni sisteme göre 2 . Ay aşısında yine olacak dedi , yaptırmadım bende boşuna canı acımasın birdaha

Aynen valla anlamıyorum ilk kızım pırtlatamıyordu bayağı bayağı zorlanıyordu bu pırtlatıyırda bazen böyle ard arda ama sanardın hiç pırtlatmamış öyle bir sıkma kızarma ıkınma yazık diyorum ya 🤦🏻‍♀️

Hayırlı olsun şimdiden bende napsam diye düşünüyorum dümdüz banyo mu yaptırsam abdesst aldırım hatırlamıyorum da ilkini annem yaptırmıştı sanırım bir sorarım olmadı tekrar :)

Kız maşallah uzun olacak boyu da çok güzel bizimde boy 53.2 çıktı uzun olacak dedi haklısın canım uzun yol çekilmiyor bizimde İstanbul trafiği zulmü var ipek i okula bıraktık öyle gittik herbirine yetişcez diye evden nasıl çıktığımız belli değil 🤦🏻‍♀️ sağlık ocağında aşımızı da olduk sonra hastaneye gittik uzun sürdü tabi arada emzirme muhabbeti de olunca uzadıkça uzuyor 🤦🏻‍♀️😀
Bu sabah da canım kocam alarmı çalınca hemen kapatmış:') 8 de kalkacaktik uyumuşuz ipeğin uyanma zamani grlmis 9 da uyandirdi bizi allahtan ucundan yetiştik geç kalarak skdnejndjejdjsjd ipek hanim da sağolsun iki gündür biriktirmiş pusette doktorun kapısının önünde zart zurt ne varsa döküldü ajbdsjjdidjd bi de sırt üstü yatıyor b*ku önden taşmış qksbuwhdiwhdjwdd doktor bile şok oldu 😂😂😂 üstü başı beli mafoldu bebek bakim odasında cebellesirken deneyimli analar poşet falan verdi kirli kıyafetler için nsbxjwjdjd kız sen kucucuksun senin beben mi dediler falan siwbsuwjdnsjdbwjjd en azından rahatladı diyorum 😆😆😆
Her seferinde bende şaşırıyorum yeni altını alıyorum gazını çıkarıyorum 20 dk sonra hop yine aynı 😂 üst gazını bir çıkarıyorum yetişkinler öyle çıkaramaz öyle bir ses 😂😂
Ay evet duvarlar yankılanıyor kabxhwhsksndjjd
Ah yazamadım ben iki kez uyandım yazdıktan sonra 🥹kızım sabaha kadar uyumadı ,hem bariz sesler çıkardı hem gülücükler attı ,hem çok ağladı 🥹
Benim bebiş her emdiğinde kaka yapıyordu ilk kez iki gün kaka yapamadı 🥲sürekli ıkınıyor sesler çıkarıyor .Bu memedeki durumu benimki de yapıyor hatta memeyi reddediyor sandım ama hepimiz benzer şeyleri yaşıyoruz.Benim erken doğum olınca önce başlıyor .

İnsallah artık 3’tü 6’ydı derken geçecek zaman .Allah yardımcımız olsun 🙏🏻
Canim tek meme ise normal su zaten çoğu diye iki üç günde bir yapiyo bizimki de 🥹
Kızlar sağlık ocağı Yeni sistem ile aşı takvimi olusturcakmis sizde yeni sistemi bekleyen varmı
Bizim de bekletiyor haftaya haber vereyim dedi bekliyoruz, zaten tek farkı enjektör daha az oluyor daha az iğne vurulmus olacak sıkıntı yok dedi doktoru da bugün 🫠

Kızlar bebişim gövdesi ve ensesinde böyle küçük küçük nokta kasar sivilce gibi şeyler çıktı nedir bunlar.
Kolunda bacağında yok sadece gövdesinin ön tarafı ve ensesinde var

Back
X