- Konu Sahibi elektroforez
- #3.061
Amin canim zordur tabi olmaz mi Allah daha kotulerinden korusun hepimiziOda çok zor açıkçası sabah az birşey bulantım oluyor sonrasında bulantım suanlık olmuyor çok şükür Allah yardımcınız olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canim zordur tabi olmaz mi Allah daha kotulerinden korusun hepimiziOda çok zor açıkçası sabah az birşey bulantım oluyor sonrasında bulantım suanlık olmuyor çok şükür Allah yardımcınız olsun
Oluyo canım yaa. Ben bugün Progestan iğne de yaptırdım ondan da mı ne çok ağrım varKızlar karnınızda ağrılar oluyor mu hâlâ
Benim de oluyor internette baktım da 2. Trimestera kadar oluyormuş canımOluyo canım yaa. Ben bugün Progestan iğne de yaptırdım ondan da mı ne çok ağrım var
Hiç güleceğim yoktuHadi yaa bi yerde 1 ekleyin yazıyordu sadece. Ama ben hep eklemeden baktım
Ay 2 ekleyince yaşım kocaman oldu ya
Sen kötü olduysan ben öleyimHiç güleceğim yoktu
Bende kötü hissetmedim değil
İlkinde kullandım bende hatta doğum sancılarıma kadar kaydettim orya üzüldüm ücretli olmasınaKızlar, Banu Çiftçi’nin uygulamasını kullanıyordum çok güzeldi. Ama bugün ücretli oldu. Sizde de böyle bir şey var mı?
Şuan bişe istemio belki güncellerse uygulama kendiniKızlar, Banu Çiftçi’nin uygulamasını kullanıyordum çok güzeldi. Ama bugün ücretli oldu. Sizde de böyle bir şey var mı?
Bende kullanıyordum da başka bi uygulamaya geçtim artık Happy Mom diye o ücretsiz halaKızlar, Banu Çiftçi’nin uygulamasını kullanıyordum çok güzeldi. Ama bugün ücretli oldu. Sizde de böyle bir şey var mı?
Evet işte güncelleme geldi hem ücretli oldu. Bilseydim güncellemezdim iphone kullananlar sakın güncelleme yapmasınnnŞuan bişe istemio belki güncellerse uygulama kendini
Evet onu kullanıyorum. Bir de hamilelik+ ve elikaBende kullanıyordum da başka bi uygulamaya geçtim artık Happy Mom diye o ücretsiz hala
Benim de mide yanmam oluyor ama hamile kalmadan önce de arada yandığı için çok hamileliğe bağlamadım. Bol su içmeye çalış canım. Bir de yemeklerle sıvı tüketme. Yemeklerden 1 saat önce ve 1 saat sonra sıvı tüket. İlaç harici içmek için kullandığın su hariciMiğde yanması yaşayan varmı aranızda maden suyu içe içe bi hoş oldum hiçte sevmiyorum, başka bi önerisi olan varmı geçmedi bi türlü
Ben de onu kullanıyorum canım hala aynı benim ücretli gibi bir durum yokKızlar, Banu Çiftçi’nin uygulamasını kullanıyordum çok güzeldi. Ama bugün ücretli oldu. Sizde de böyle bir şey var mı?
Güncelleme yapma sakıınBen de onu kullanıyorum canım hala aynı benim ücretli gibi bir durum yok
Ben yaşıyorum canım maden suyu iyi geldi mi sana? Banada söyleyin de öneri olsun. Ne yiyeceğimi bilemiyorum yanma için. Eskiler şey dermiş ya çocuk saçılanıyor diye de daha minnacık bizimkilerMiğde yanması yaşayan varmı aranızda maden suyu içe içe bi hoş oldum hiçte sevmiyorum, başka bi önerisi olan varmı geçmedi bi türlü
Ben dün kahvaltı da ayıptır söylemesi sucuk yedim ona yordum mide yanmasını ama bilemedim canım hamilelikten mi sucuktan mı. Geçmek bilmedi dünden beri yanıyor midemBenim de mide yanmam oluyor ama hamile kalmadan önce de arada yandığı için çok hamileliğe bağlamadım. Bol su içmeye çalış canım. Bir de yemeklerle sıvı tüketme. Yemeklerden 1 saat önce ve 1 saat sonra sıvı tüket. İlaç harici içmek için kullandığın su harici
Sari leblebi bana cok iyi geliyor, yoksa bir kasik tahin, o da yoksa yudum yudum ilik süt sifa olsunMiğde yanması yaşayan varmı aranızda maden suyu içe içe bi hoş oldum hiçte sevmiyorum, başka bi önerisi olan varmı geçmedi bi türlü
Ben onu indiremedim maalesef. Uygulama Android'in eski bir sürümü için üretildiğinden kullanılamaz yazıyor bendeKızlar, Banu Çiftçi’nin uygulamasını kullanıyordum çok güzeldi. Ama bugün ücretli oldu. Sizde de böyle bir şey var mı?
Canım vajinal mi baktı doktor ultrasona yoksa karından mı? Tebrik ederim, 6+0’da kalp atışı müthiş. Sağlıkla ilerlesin inşallahE elektroforez canım kalp atışı 6+0