- 22 Ekim 2024
- 1.367
- 3.397
- 48
- 25
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #29.961
Güno günooo
sen sıkma canını kimler kimler doğuruyor sen mi yapamican hiç korkma ayrıca nasibinde zaten ne varsa o olacak öyle düşün yapamazsan sezeryana çekerler aşırı katı da degillermis içini ferah tut
çok içmedim dikislerim biraz fazla malesef ama ilk 3 gün falan böyle acı veya hareket kısıtlı olur iyi yani bu galiba bu kısmı geçsem rahat edicem başka derdim tasam yok şuanda sjndjsbdjsjsjd
demiri de bir iki haftadır icmiyordum dogurursam kabiz olmim diye sjdbjwdjksdjjd bunu da hemen içmeye baslamicam çünkü etkisini bilemem şimdi ekmek diye yaşayan ben ekmeksiz çorba içiyorum demirin kabiz yapma ihtimalini riske atamam sanırım hemen
dediğim gibi şuan dikislerim fazla masmalesef sayı vermiyoalr öyle fazla az biraz toparlasam düzenli su kuruyemiş meyve sebze ne yararliysa başlarım çok güzel bir ayda maşallah, darısı başımıza inşallah
bi de tek bende mi oluyor bilmiyorum ama ayağa kalkınca tansiyon yerlerde ilk kalktığımda hastahanede her yer karardi zaten veya şuan bile yürürken iki adımdan sonra göğüz kafesimi biri sıkıyor gibi maraton koşmuş gibi nefes nefeseyim boğazıma kadar sıkıyor beni normal mi bu durum ndndjdndn
boş bile olsa emziriyorum sık sık ben hen beslenemedim hem iki gündür uyuyamadim ağrılardan, bitkinlik derken süt de uretemedi o yüzden süt yok dedim geçici olarak , mamayi da mümkün olduğunca az veriyoruz çok uyutuyo cidden. Uyudum biraz daha iyiyim şimdi katı konusunda korkuyorum biraz fazla dikisliyim baya hareket sorunum var o yüzden bir gün daha katı çok yemiyim diyorum yatakta dönmek dahil zorluyor çünkü dnnxndndn
Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah
Arkadaşlar çok karnım kalmadi ama normal olarak büzüşük halde hafif bir sallanan bişi kaldi karnimda sjdbsjbdjdjdjdj sıkı kalmasını ietiyorum ve böyle boş salık durunca da beni rahatsiz ediyo görüntü olarak demiyorum his olarak destege ihtiyacı varmış gibi bir şey sarınca daha iyi hareket edebiliyorum nesela öyle gariplik var bende vajinal dogumdan sonra ne tarz bir korse veya sıkılaştırıcı korse etkili herhangi bir şey kullanabiliriz? Orda soramadım aklıma da gelmedi zaten. Doktoruna vs danışan var mi bu konuda
En güzeli bence.... Yani dayatma yok müqYok kuzu ya burada sadece devlette yapıyorlar doğumu ama vazgeçme şansı var burada kurallar pek katı değil
Su için alarm kurucam kendimeKuzum bol su içiyormusun süt icin. Bide dikislerin fazlami
Yazmışlar ya bi antibiyotik var galiba bi parol bir de demir ilacı var sanırımBide dogumdan sonra icecegin ilac yazdilarmi kan ilaci falan
Ben soylemicektim ama soylim jsbdhdbdbd doğdu mesela 3800 dediler. Normalde ödem vs derken biraz kilo vermesi bekleniyor diye biliyorum. Sabah kontrole çıkarttılar ve 10 gram daha almış doktor şaşırmış jwbdhshdejjdjdk ben de şaşkınım hala anne karninda mi saniyo kendini bu çocukCanım bende bu son numarada bunu yaşadım bebeğim ilk doktor kontrolünde kilo vermiştiki benimkiler tosuncuk olurdu. Doktorum 3. Bebeğin ve diğerlerini sadece emzirdiğin için mama önermiyorum ama düzenli beslen ve bol su iç demişti. Ama ben her fırsatta uyuduğum için yeme kısmı geride kalıyordu. Birde uzun zaman aralıklı oruçla beslediğim için aramıyordum yemek. 15 günlük kontrolde de çok almayınca bu sefer diyetisyen gibi sabah yumurta peynir zeytin yeşillik, öğlen kıymalı çorba salata, ara hurma ceviz fındık, akşam yine proteinli şeyler ve gece yanında yine hurma çerez kuru meyveler olsun ve bol su tabiiki demişti. Hocam zati 88 kiloyum 100 kilo yapacaksınız beni demiştim. Bunların hiç biri kilo aldırmaz ben sana ekmek börek pasta kek demedim dedi sonra daha dikkat etmeye çalıştım biraz daha düzeldi. Ama asıl bebe 3 aylıkken diyetisyenle çalışmaya başladım ve doktorun birebir aynısı bir liste verdi ve ben ona uyduğum ay 3 kilo verdim bebek 1 kilo aldı.
Yağniiiiiiiiii ama totom yemiyo şuan nsbdbdbdnbdndndbdb hapsururken direkt geri kaçırıyorum hapşırık en büyük düşmanım nsbdbdbdbdbdb azıcık da olsa bu ağrısı sızısı gecsin dikişlerin vallaha yicem ya sjdbbdhdjdb henüz bir gün oldu işteKuzu çorba dışında bol lifli yulaf, elma, muz gibi şeyler mi denesen acaba? Artık içeride tüm organlarını yerinden göç ettiren bebiş olmadığı için bağırsakların işlevi de iyileşir diye düşünüyorum
bi de tek bende mi oluyor bilmiyorum ama ayağa kalkınca tansiyon yerlerde ilk kalktığımda hastahanede her yer karardi zaten veya şuan bile yürürken iki adımdan sonra göğüz kafesimi biri sıkıyor gibi maraton koşmuş gibi nefes nefeseyim boğazıma kadar sıkıyor beni normal mi bu durum ndndjdndn
Yok bırakmadım canim, teşekkür ederimMerhaba
Ben de nisan grubundanım, Allah bağışlasın yavrunuzu, hsyırlı olsun. Daha yeni doğum yaptınız, süt bitmez, aksine şimdi artacak, bol bol emzirin. Hoşaf, komposto, su için. Katı beslenemiyorum diye düşünmeyin. Naçizane yazmak istedim. Mama verince uyur bebek kolayca, çünkü mama, süte göre zor ve geç sindiriliyor. Ne kadar çok emzirirseniz o kadar çok sütünüz olacak, bırakmayın ilk günden.
Hayırlı olsun canım gözün aydınKızlar bıraz zorlu gectı yazacagım ılk fırsatta
Arkadaşlar çok karnım kalmadi ama normal olarak büzüşük halde hafif bir sallanan bişi kaldi karnimda sjdbsjbdjdjdjdj sıkı kalmasını ietiyorum ve böyle boş salık durunca da beni rahatsiz ediyo görüntü olarak demiyorum his olarak destege ihtiyacı varmış gibi bir şey sarınca daha iyi hareket edebiliyorum nesela öyle gariplik var bende