Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    139
Haftan güzel sıkıntı olursa alırlar bebeği canım benim arkadaşta 35 haftada protein kaçağı ile uğraşıyor

Yavrum eninde sonunda doğuracaksın gerçek sancın yüklenince kaçış yok yatış da şart

Yavrum eninde sonunda doğuracaksın gerçek sancın yüklenince kaçış yok yatış da şart
Yok zaten onu biliyorum ama kontrol amaçlı gidebilecegim bir doktor yok şuanda jsbxjahsjajsisjsjhsjsjs gidip muayene olup direkt geçen de böyle oldu bakın bebiş hala karnimda ben muayene olmaya geldim sadece yatış istemiyorum mu diyim jdbxhsbjd ya var ya böyle deyince de tedavi reddeden cahil cuhela gibi bakiyolar çok rahatsiz edici

Merhaba, mesajını okuyunca ilk doğumun geldi hemen gözümün önüne. Evde uzanırken lavabo ihtiyacım geldi. Ve bitmek bilmeyen bir lavaboydu :)
Ne ağrı ne sancı.. Doktora gittiğimde 2 cm açılmam vardı. Doğum süreci 12 saat sürdü. Sağlıkla kavuştuk yavrumla.
Bende şimdi tekrar nasıl doğum yapacağım stresindeyim. Oğlum 9 yaşında şu an. yaşım ve kilom çok daha ileride. Allah yardımcımız olsun..

Kızlar bu haftalarda bebeğinizin hareketleri nasıl benim bebek çok hareketli değil bazen sert tekmeleri oluyo bazen iki gün inceden içerde hareket ediyo doktor günde 10 hareket say az olursa haber ver ddi zaten bebek makat geliş sola baskı yapiyo sizlerde durumlar ne şuan erken doğum riski var karın çevresi geride kilo alımı sınırda

Perşembe canım. Allah izin verirse saat 9 da doğum. Çarşamba Gece 12 itibariyle su bile içmek yok

Evet aynen de böyle söyleyin bu en doğal hakkınızz

Bok var her şeye glikozu basiyorlar zaten. Bir şeyi de salsinlar kendi haline Allah için ya içindekiler kısmına yazmazlar mi glikozu? Nasıl anlicaz hepsi aynı benim gözümde sjdbjshdjdjdjdjd
Yazar. Ben bi kere baktım yazıyordu. Ama parlak olanlar şuruplu. Haberlerde bile çıkmıştı

Benim artık tekmeden ziyade ayak baskıları vs var tekme gibi sert değil ittiriyor sadece yeri kalmamış cocugumun gariban ben saymiyorum ama en son ne zaman kontrol ettigimi unutuyosam elimle dürtüp uyandiriyorum hareket ediyosa okey diyorum. Erken doğum durumu için bilmiyorum ama korkma hareket ediyorsa genel olarak sıkıntı yoktur bence
Evet aynen de böyle söyleyin bu en doğal hakkınızz
Bakayım randevu varsa giderim olmadı bugün dogurmazsam bi kontrol etsinler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…