- 22 Mayıs 2024
- 692
- 1.353
- 28
- 30
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #28.801
İnşallah çok güzel geçer canımEvettt insaAllah benim de dogumum yarınnnnn
Kullanıyormuşsun gibi gelmiş ama bence işine geliyor hshxjxO atraksiyonu dün patlatacaktim ama erken kalkacak diye ellemedim. Bugün de geç geliyor ama bugün kurtulamaz yarına bırakmam sjxhjsbjsjdksjdisjdd bana diyo ki beni kullanıyormuşsun gibi hissediyorum
Yaa canımm benimmmm dualarımız seninleeeKızlaaar istisnasız hepinizi çok seviyorum çok çok çokwarcrew @fnd_50 ipeksi19 @imagination forever misophonia_ maya91 ve daha niceleri. Hepizini yazamadım inanın çok yoğun heyecanlı bir gündü. Nolur duanızı benden ve evladımdan eksik etmeyin. Bu msji okuyan her bir arkadaşımdan dua talep ediyorum yarın 08.30 da doğumum var. İlk doğumum olacak çok heyecanlıyım duygularımı tarif edemem. Sizlere dua edeceğim yarın bende. Güzel enerjinizi güzel yüreğinizden gelecek dualara talibim. Yazacağım ilk iyi olduğum anda. İyi ki varsınız her birinizi kocaman öpüyorum Allah'a emanet olun
Kızlar ben bugün rutin kontrolüme gittim 37+3 nstde sancı çıkmadı. Devlette takipliyim ama doktora özelde sezeryan olacağımı söyledim. Ilk gebelik 39 sonu veya 40. haftada alınır özelde artik böyle dedi. Sonrasinda tansiyonum ölcüldü 14-8 çıktı doktor dedi ki sen bekleme git fazla bekletmezler seni alırlar sezeryana tansiyon var çünkü dedi. Zehirleyebilir dedi. Benzer durumda olanlar kaçıncı haftada alındı ?
Evet kızlar topluca yazayım ilk gebeliğimde yaşadım 20 tansiyonla 36+5 te doğum yaptım bu gebeliğimde de 36. Hafta da tansiyon çıktı ama şuan sınırdayım ilk verdiğim idearda protein çıktı her hafta veriyorum ikincisinde çıkmadı ama tansiyon 13/10 larda 37. Haftaya kadar geldik doktorda benim tansiyon riskimden dolayı 37+4 gibi alırım daha fazla bekletip riske atmam bebek kendini kurtarır zaten dedi tansiyon anneyi etkileyen bir şey çarşamba günü 37 olcam bende duruma göre karar verilecek bakalımKızlar merhaba bugün randevumuz vardı. Haftaya doğum günü verildi. Daha somrası idrarda değerim yüksek çıkmış. Hemen aramış geri çağırmışlar. Geldik yatış yaptılar. 24 saatlik idrar veriyorum. Gebelik zehirlenmesinden şüpheleniyorlar. Sonuç yine yüksek çıkarsa hemen bebeği alacaklarmış. Doktor bunun bebeğe riski yok dedi. Anneye zarar veriyor dedi. Başına gelen var mı?
Dualarımız seninle papatyam sende iyi ki varsın canım sağlıcakla al kucağına bekliyoruz sizde Allah a emanet olunKızlaaar istisnasız hepinizi çok seviyorum çok çok çokwarcrew @fnd_50 ipeksi19 @imagination forever misophonia_ maya91 ve daha niceleri. Hepizini yazamadım inanın çok yoğun heyecanlı bir gündü. Nolur duanızı benden ve evladımdan eksik etmeyin. Bu msji okuyan her bir arkadaşımdan dua talep ediyorum yarın 08.30 da doğumum var. İlk doğumum olacak çok heyecanlıyım duygularımı tarif edemem. Sizlere dua edeceğim yarın bende. Güzel enerjinizi güzel yüreğinizden gelecek dualara talibim. Yazacağım ilk iyi olduğum anda. İyi ki varsınız her birinizi kocaman öpüyorum Allah'a emanet olun
Hadi sağlıcakla inşallah bekliyoru canım9 da hastaneye gideceğim de doktor doğum öğleni bulur dedi yine fırsat buldukça yazarım süreçle ilgili size de
Yani böyle bir durumda benimde tahammülüm kalmazdı diye düşünüyorum hele ki şu süreçte bazen ev içinde insanın kendi çocuğuna eşine bile tahammülü kalmıyor eşin bu konuda nasıl bir tavır içinde anlayışlı mı konuş bence hatta bir kv ne kadar uzak o kadar iyi yani kesinlikle birarada kabul edemediğim bir kriter en güzeli uzak şehirler niye sürekli sizde kayınvaliden madem öyle haftasonu kayınvaliden gitsin onların evinde baksın çocuklarına sizde iki gün huzur bulmuş olursunuz mademKızlar, 1,5 yıllık evliyim KV ile Amerikan mutfaklı dublex evde oturuyoruz. Eltimin 9 ve 6 yaşında çocukları var, onlar ayrı evdeler. Her cuma akşamı eltim çocuklarından birini getirir pazar da akşam üstü alır. Ara tatillerde full bizdeler (yatılı). Ben bundan rahatsız oluyorum. Neymiş babaannelerini özlüyorlarmış. Amerikan mutfak olduğunu belirtme sebebim, çocuk bütün gün mutfakta çizgi filmi izliyor. Yani anlayacağınız krallar gibi ağırlanıyorlar, kayınvalidem çok iyi bakar. Bütün gün mutfakta zaman geçirdikleri için de b*k götürür. Ben TV izlemeyi sevmem ama bütün gün yüksek sesle TV sesi duymaktan rahatsız oluyorum. Ne mutfakta rahat rahat yemek yapabiliyorum ne de bir daha girdiğimde temiz bulabiliyorum mutfağı. Yani bulaşık kaldırılmıyor, cipsler yeniyor koltukta, resim çiziyorlar falan. artık dayanamıyorum. Eşim de bunu kabullenmiyor ama bütün hafta yorulduğu halde bir de elin çocuğunu mu ağırlayacağız haftasonu? Ki TV de birşey izlemek istiyorsun, kumandayı alıp farklı bir programa geçirmeye çalışırken Hayıııııır daha bitmemişti diye bağırıyor. Abi sen bütün gün izliyorsun zaten biri bitmeden ötekine başlıyorsun. O kadar konforsuzum ki çocuk doğunca bu gürültüde nasıl uyuyacak. Eşime rahatsız olduğumu nasıl dile getireceğim? Gelmesinler mi diyeyim? Benim hormonlar mı oynuyor? Ben mi misafir sevmiyorum. Çok geriliyorum.
Yavru neresinden tutsanız kaos. Eşimle somut şeylerle gidemiyorum. Yani KV nin çocuklara kendisinin bakması, günün sonunda mutfağı toplayarak uyuması, onlarla kendinin ilgileniyor olması elimde şikayet edeceğim bir şey bırakmıyor. Yani rahatsız oluyorum demiş olmam eşim için yeterli bir sebep değilmişYani böyle bir durumda benimde tahammülüm kalmazdı diye düşünüyorum hele ki şu süreçte bazen ev içinde insanın kendi çocuğuna eşine bile tahammülü kalmıyor eşin bu konuda nasıl bir tavır içinde anlayışlı mı konuş bence hatta bir kv ne kadar uzak o kadar iyi yani kesinlikle birarada kabul edemediğim bir kriter en güzeli uzak şehirler niye sürekli sizde kayınvaliden madem öyle haftasonu kayınvaliden gitsin onların evinde baksın çocuklarına sizde iki gün huzur bulmuş olursunuz madem
Bu haftalarda idrar değerleri diğerlerine göre daha mı kritik? Benim de son 1,5 aydır idrarda bakteri çıkıyor. Sadece bol bol su içmeye çalışıyorum. Korkmaya başladım şimdiEvet kızlar topluca yazayım ilk gebeliğimde yaşadım 20 tansiyonla 36+5 te doğum yaptım bu gebeliğimde de 36. Hafta da tansiyon çıktı ama şuan sınırdayım ilk verdiğim idearda protein çıktı her hafta veriyorum ikincisinde çıkmadı ama tansiyon 13/10 larda 37. Haftaya kadar geldik doktorda benim tansiyon riskimden dolayı 37+4 gibi alırım daha fazla bekletip riske atmam bebek kendini kurtarır zaten dedi tansiyon anneyi etkileyen bir şey çarşamba günü 37 olcam bende duruma göre karar verilecek bakalımSincapgiller canım sen saten 39 a kadar da gelmişsin haftanda iyi merak etme Hatta ikinizin de haftası güzel biz de 37 yi görmeye çalıştık bundan sonrasına duruma göre bakacak doktorum
Delallll canım baş ağrısı bir belirti sonra tahlil veriyoruz ya idrar da protein belirti alt ast bu tarz tahlillerde yükselme belirti bir de çoğunlukla bebek gelişimi kilo alımı da duruyor bende şuan böyle bir durum yok haftasına göre durumu iyi demişti ama ilk gebeliğimde artık kilo da almıyordu
Babaneleri onlara gitsin madem haftasonlari. Bu ne sacmalik yahu. Eltinle kaynin ne kadar dusuncesizler. Tabi ayni sekilde kayinvalidende.. bence fikrini eşinle konusabilirsin bu gayet normal. Seni bu fikrinden dolayi kimse yadırgamaz rahat ol lütfen. Sen tepkini ortaya koymazsan eltin ve kaynin daha cok ileri gidebilirlerKızlar, 1,5 yıllık evliyim KV ile Amerikan mutfaklı dublex evde oturuyoruz. Eltimin 9 ve 6 yaşında çocukları var, onlar ayrı evdeler. Her cuma akşamı eltim çocuklarından birini getirir pazar da akşam üstü alır. Ara tatillerde full bizdeler (yatılı). Ben bundan rahatsız oluyorum. Neymiş babaannelerini özlüyorlarmış. Amerikan mutfak olduğunu belirtme sebebim, çocuk bütün gün mutfakta çizgi filmi izliyor. Yani anlayacağınız krallar gibi ağırlanıyorlar, kayınvalidem çok iyi bakar. Bütün gün mutfakta zaman geçirdikleri için de b*k götürür. Ben TV izlemeyi sevmem ama bütün gün yüksek sesle TV sesi duymaktan rahatsız oluyorum. Ne mutfakta rahat rahat yemek yapabiliyorum ne de bir daha girdiğimde temiz bulabiliyorum mutfağı. Yani bulaşık kaldırılmıyor, cipsler yeniyor koltukta, resim çiziyorlar falan. artık dayanamıyorum. Eşim de bunu kabullenmiyor ama bütün hafta yorulduğu halde bir de elin çocuğunu mu ağırlayacağız haftasonu? Ki TV de birşey izlemek istiyorsun, kumandayı alıp farklı bir programa geçirmeye çalışırken Hayıııııır daha bitmemişti diye bağırıyor. Abi sen bütün gün izliyorsun zaten biri bitmeden ötekine başlıyorsun. O kadar konforsuzum ki çocuk doğunca bu gürültüde nasıl uyuyacak. Eşime rahatsız olduğumu nasıl dile getireceğim? Gelmesinler mi diyeyim? Benim hormonlar mı oynuyor? Ben mi misafir sevmiyorum. Çok geriliyorum.
Ah kuzum eşim beni anlasa…. Zaten ne kazıklar yemedi abisinden yine de peşinde. Özlüyormuş, kör kütük seviyormuş abisini. Öldürse bir şey yapmayacak yani. O yüzden onun çocuklarına tapıyorBabaneleri onlara gitsin madem haftasonlari. Bu ne sacmalik yahu. Eltinle kaynin ne kadar dusuncesizler. Tabi ayni sekilde kayinvalidende.. bence fikrini eşinle konusabilirsin bu gayet normal. Seni bu fikrinden dolayi kimse yadırgamaz rahat ol lütfen. Sen tepkini ortaya koymazsan eltin ve kaynin daha cok ileri gidebilirler
Allah yardımcın olsun senin de. Sağlıcakla kucağına al inşallahEvettt insaAllah benim de dogumum yarınnnnn
İlk doğumumda sonlara doğru 38+3 de yükselmişti tansiyonum, ne yapsam düşmemişti ve 38+5 de hemen almıştı doktor.Kızlar ben bugün rutin kontrolüme gittim 37+3 nstde sancı çıkmadı. Devlette takipliyim ama doktora özelde sezeryan olacağımı söyledim. Ilk gebelik 39 sonu veya 40. haftada alınır özelde artik böyle dedi. Sonrasinda tansiyonum ölcüldü 14-8 çıktı doktor dedi ki sen bekleme git fazla bekletmezler seni alırlar sezeryana tansiyon var çünkü dedi. Zehirleyebilir dedi. Benzer durumda olanlar kaçıncı haftada alındı ?
Allah yardımcın olsun. Sağlıcakla al kucağına inşallahKızlar suyum geldi dualarınızı bekliyorum
Aslında "Çok yorgunum, kafam gürültü kaldırmıyor, dinlenemiyorum evimde" demek yeterli olmalı ama kv, elti ve eşin bunu pek anlayacak gibi durmuyor. Anlayacak olsalar bu durumu zaten yaşamazsın.Yavru neresinden tutsanız kaos. Eşimle somut şeylerle gidemiyorum. Yani KV nin çocuklara kendisinin bakması, günün sonunda mutfağı toplayarak uyuması, onlarla kendinin ilgileniyor olması elimde şikayet edeceğim bir şey bırakmıyor. Yani rahatsız oluyorum demiş olmam eşim için yeterli bir sebep değilmiş
Teşekkür ederim inşallahAllah yardımcın olsun. Sağlıcakla al kucağına inşallah
Bir bahaneye ihtiyaç olduğunu sanmıyorum gece en son toplayıp kaldırması önemsiz. İnsan kendi çocuğunu cekemiyor bazen. Madem çok ozluyorlar kv biraz da gitsin diğer oğlunun evinde kalsın torunlarıyla caaani gönülden eğlensinKızlar, 1,5 yıllık evliyim KV ile Amerikan mutfaklı dublex evde oturuyoruz. Eltimin 9 ve 6 yaşında çocukları var, onlar ayrı evdeler. Her cuma akşamı eltim çocuklarından birini getirir pazar da akşam üstü alır. Ara tatillerde full bizdeler (yatılı). Ben bundan rahatsız oluyorum. Neymiş babaannelerini özlüyorlarmış. Amerikan mutfak olduğunu belirtme sebebim, çocuk bütün gün mutfakta çizgi filmi izliyor. Yani anlayacağınız krallar gibi ağırlanıyorlar, kayınvalidem çok iyi bakar. Bütün gün mutfakta zaman geçirdikleri için de b*k götürür. Ben TV izlemeyi sevmem ama bütün gün yüksek sesle TV sesi duymaktan rahatsız oluyorum. Ne mutfakta rahat rahat yemek yapabiliyorum ne de bir daha girdiğimde temiz bulabiliyorum mutfağı. Yani bulaşık kaldırılmıyor, cipsler yeniyor koltukta, resim çiziyorlar falan. artık dayanamıyorum. Eşim de bunu kabullenmiyor ama bütün hafta yorulduğu halde bir de elin çocuğunu mu ağırlayacağız haftasonu? Ki TV de birşey izlemek istiyorsun, kumandayı alıp farklı bir programa geçirmeye çalışırken Hayıııııır daha bitmemişti diye bağırıyor. Abi sen bütün gün izliyorsun zaten biri bitmeden ötekine başlıyorsun. O kadar konforsuzum ki çocuk doğunca bu gürültüde nasıl uyuyacak. Eşime rahatsız olduğumu nasıl dile getireceğim? Gelmesinler mi diyeyim? Benim hormonlar mı oynuyor? Ben mi misafir sevmiyorum. Çok geriliyorum.
KatılıyorumYani böyle bir durumda benimde tahammülüm kalmazdı diye düşünüyorum hele ki şu süreçte bazen ev içinde insanın kendi çocuğuna eşine bile tahammülü kalmıyor eşin bu konuda nasıl bir tavır içinde anlayışlı mı konuş bence hatta bir kv ne kadar uzak o kadar iyi yani kesinlikle birarada kabul edemediğim bir kriter en güzeli uzak şehirler niye sürekli sizde kayınvaliden madem öyle haftasonu kayınvaliden gitsin onların evinde baksın çocuklarına sizde iki gün huzur bulmuş olursunuz madem
Ayyyyyy hayırlısı olsun sen ve bebişin hakkında canımKızlar suyum geldi dualarınızı bekliyorum
Allah yardimcin olsun canimm kolayca bir nefeste insallahKızlar suyum geldi dualarınızı bekliyorum
İçini döküp rahatlamışsındır inşallah çünkü evinde kimse seni anlamamış eşinde hamile bir kadının düşüncelerini bşraz önemseyebilseydi sende daha rahat ederdin hamilelikte böylesin ama lohusalıkta biraz daha fazla tahatsız olabilirsin üst kata çıkıp bir odada veya kendi odanız salona mutfağa uzaksa orada vakit geçirmeni tavsiye ederim helede bebek olduktan sonra tamamen odana kapanman daha iyi olabilir çünkü ozmaan insan hiçbişeye tahamül edemiyorKızlar, 1,5 yıllık evliyim KV ile Amerikan mutfaklı dublex evde oturuyoruz. Eltimin 9 ve 6 yaşında çocukları var, onlar ayrı evdeler. Her cuma akşamı eltim çocuklarından birini getirir pazar da akşam üstü alır. Ara tatillerde full bizdeler (yatılı). Ben bundan rahatsız oluyorum. Neymiş babaannelerini özlüyorlarmış. Amerikan mutfak olduğunu belirtme sebebim, çocuk bütün gün mutfakta çizgi filmi izliyor. Yani anlayacağınız krallar gibi ağırlanıyorlar, kayınvalidem çok iyi bakar. Bütün gün mutfakta zaman geçirdikleri için de b*k götürür. Ben TV izlemeyi sevmem ama bütün gün yüksek sesle TV sesi duymaktan rahatsız oluyorum. Ne mutfakta rahat rahat yemek yapabiliyorum ne de bir daha girdiğimde temiz bulabiliyorum mutfağı. Yani bulaşık kaldırılmıyor, cipsler yeniyor koltukta, resim çiziyorlar falan. artık dayanamıyorum. Eşim de bunu kabullenmiyor ama bütün hafta yorulduğu halde bir de elin çocuğunu mu ağırlayacağız haftasonu? Ki TV de birşey izlemek istiyorsun, kumandayı alıp farklı bir programa geçirmeye çalışırken Hayıııııır daha bitmemişti diye bağırıyor. Abi sen bütün gün izliyorsun zaten biri bitmeden ötekine başlıyorsun. O kadar konforsuzum ki çocuk doğunca bu gürültüde nasıl uyuyacak. Eşime rahatsız olduğumu nasıl dile getireceğim? Gelmesinler mi diyeyim? Benim hormonlar mı oynuyor? Ben mi misafir sevmiyorum. Çok geriliyorum.
inan aynilarini yasadim hatta daha kotusunu soyliyeyim biz hepimiz ayni evde yasiyorduk bunu hergun yasadigini dusunseneKızlar, 1,5 yıllık evliyim KV ile Amerikan mutfaklı dublex evde oturuyoruz. Eltimin 9 ve 6 yaşında çocukları var, onlar ayrı evdeler. Her cuma akşamı eltim çocuklarından birini getirir pazar da akşam üstü alır. Ara tatillerde full bizdeler (yatılı). Ben bundan rahatsız oluyorum. Neymiş babaannelerini özlüyorlarmış. Amerikan mutfak olduğunu belirtme sebebim, çocuk bütün gün mutfakta çizgi filmi izliyor. Yani anlayacağınız krallar gibi ağırlanıyorlar, kayınvalidem çok iyi bakar. Bütün gün mutfakta zaman geçirdikleri için de b*k götürür. Ben TV izlemeyi sevmem ama bütün gün yüksek sesle TV sesi duymaktan rahatsız oluyorum. Ne mutfakta rahat rahat yemek yapabiliyorum ne de bir daha girdiğimde temiz bulabiliyorum mutfağı. Yani bulaşık kaldırılmıyor, cipsler yeniyor koltukta, resim çiziyorlar falan. artık dayanamıyorum. Eşim de bunu kabullenmiyor ama bütün hafta yorulduğu halde bir de elin çocuğunu mu ağırlayacağız haftasonu? Ki TV de birşey izlemek istiyorsun, kumandayı alıp farklı bir programa geçirmeye çalışırken Hayıııııır daha bitmemişti diye bağırıyor. Abi sen bütün gün izliyorsun zaten biri bitmeden ötekine başlıyorsun. O kadar konforsuzum ki çocuk doğunca bu gürültüde nasıl uyuyacak. Eşime rahatsız olduğumu nasıl dile getireceğim? Gelmesinler mi diyeyim? Benim hormonlar mı oynuyor? Ben mi misafir sevmiyorum. Çok geriliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?