Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    139
Ohh ohh ıyı yapmıssın bebısmmm yemege bı makarna yap gec yarında eşinle bi atraksıyon patlat 3 gune o iş tamam
O atraksiyonu dün patlatacaktim ama erken kalkacak diye ellemedim. Bugün de geç geliyor ama bugün kurtulamaz yarına bırakmam sjxhjsbjsjdksjdisjdd bana diyo ki beni kullanıyormuşsun gibi hissediyorum

Kız büşra sen bu kadar işin üstune hala dogurmazsan pess ben haftaya tüm tuşlara basacam merdiven in cik ordek yuruyusu falan fistan :) 41e kalirsam bu cocuk dogarken parcalar heryerimi
Yakinlarinda olsaydim yemek getirirdim sana oyy

Yaaaa biz anneler harikayız ki dime canım
Tabi ki
Eşimin kendi işi. İzin kullanamayacak. Doğumdan eve gelir gelmez saatlerce uyudu. Dün bile işe gitti. Önceki akşam şehir dışından arkadaşı gelmişti onunla buluştu hatta. Allahtan annem yanımda bi 15 gün daha.

Doğurmam da belki açıklık artar ksbxjsbxkdjkd çünkü bu mevzudan önce gidip gelip bir şeyler yapiyodum öyle arttiysa ve yorulunca agrilarimi da anlamadığım için işe yaramış olabilir gorucez bakalım doguruyor muyum skxbsjhxjsxjkdjd İyi düşünelim iyi olsun parcalanmiyoruz, güzelce doguruyoruz, kavuşuyoruz, yarasiz beresiz inşallah düşünmen yeter teşekkür ederim

Hahahhsahaha ben 41e doğru gidicem gibi hissediyorum nedense ama… kdkdkskskaal doktorum beklemez suni verir diye düşünüyorum çarşamba bi gitcem açıklık maçıklık hiç var mı acaba
Ay senin sonmuş zaten aşırı heyecanlı ve gergin bir hafta hareket falan yapiyo musun kiz yok mu sancı benim de sonum böyle görünüyor nsbsbdbshdb hayırlısı olsun hakkımızda sağlıkla kavuşalim da önemli değil napalim sağlık olsun yani

Ben her akşam kaynanamlara gidiyorum yemek için o yüzden merdiven in çık ve yürüyüş yapmış oluyorum, dün de ördek yürüyüşü yaptım biraz evde bunun dışında pek bişey yapmıyorum sancım yok valla ya o yüzden tedirginim olsa keşke ne zaman gelcek diye bekliyorıö valla hem heyecanlı hem gerginim çok az kaldııı
Kız sana şok oldum ya sancın var açılman var resmen aynı anda doğurcaz bekliyon hala dmsjwjwkwkwksld

Evet vajinal dogum bekleyen diger arkadaslarda dahil Amin amin insallah dikişsiz yirtiksiz doguralim gelelim

He iyi bari benden daha hareketli sayılırsın Kız yok ki sancım wnbsjsbjsjsjsnd ara ara hatırlatıyor kendini onun dışında aşırı sık değil regl ve bel ağrısı gibi ağrılarım var sadece açıklığı da adamdan saymıyorum bana zarari yok şuanda sjndjsbdjsjsjd suyum falan gelse de sancılar başlasa iyi olurdu suniyi bekleme ihtimali beni geriyo sadece şuan biraz

Yok be senin kadar hareketli değilim emin ol jdjsjsjskskdpfpc
İnşallah doğal sancımız gelir canım gelmezse de yapacak bişey yok sağlık olsun olumsuz düşünmeyelim sen ucundan tattın gerçi suniyi ama dmdjdkslalla

Benım esımınde kendı işi,ve ramazan ayına denk geldıgı ıcın gıda lojistik işiyle ugrastıgı ıcın ancak bır ıkı gun durur yanımızda sonra işe gider mecburen,en yogun oldukları ay,ama yınede kucuk bı umudum var belkı bebegı bırakamaz kıyamaz kardesıne yıkar ıslerı

Evet canım dınlenme ve magnezyum(ama ıyı kuvetlı olanlar devletın karsıladıkları bı ıse yaramaz) işe yaramıs guclenmıs rahım agzı uzunlugu dedı doktor hatta 2 cm den 3 cm e cıkmıs dedı.
Aaaa benim kan değerlerimde magnezyum biraz düşük geldi diye Dr her gün bir tane al demişti yarın kontrolüm var bi bakalım ne diyecek

Ayy kuşum senınkı ne zaman gelıcek acabaaanst de cıkıyormu sancılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…