- 22 Ekim 2024
- 1.153
- 2.667
- 48
- 25
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #28.721
O atraksiyonu dün patlatacaktim ama erken kalkacak diye ellemedim. Bugün de geç geliyor ama bugün kurtulamaz yarına bırakmam sjxhjsbjsjdksjdisjdd bana diyo ki beni kullanıyormuşsun gibi hissediyorumOhh ohh ıyı yapmıssın bebısmmm yemege bı makarna yap gecyarında eşinle bi atraksıyon patlat 3 gune o iş tamam
Kız büşra sen bu kadar işin üstune hala dogurmazsan pessSjbdjdnxjdbjd dur ben gebermekle meşgulum. Şuan doğuruyon deseler doğuracak enerjim kalmadı finitoyumbir camin tozunu aldim o odayı süpürdüm sildim tozunu aldım, salonum iki odaya bedel yemek masami ve sandalyelerinin kumaslarinda gözüme batan şeyler vardi ıslak bezle onları sildim (ördek gibi durarak jsbjdjsjs) yerleri de süpürüp sildim. Şimdi koltuklarimda lekeler vardı onları silicem allahtan leke tutmayan kuması var yoksa işim iş koltuklara gecmeden minik bir uzanma molasindayim maksat hareket olsun yoksa hayatttttta uğraşamam şuan bunlarla ve henüz yemeğim yok keşke bir hayırsever dese ki al fazla yaptık bi tabak senjn olsun skxbjsnxjsjxjshdjsjdjd
Kiz senin yine var tarih, karpuz olmayabilir iyi yanından bak znxbbsxbzjbjdnjdBirde ben
Evet vajinal dogum bekleyen diger arkadaslarda dahilBirde ben
Tabi kiYaaaabiz anneler harikayız ki dime canım
Eşimin kendi işi. İzin kullanamayacak. Doğumdan eve gelir gelmez saatlerce uyudu. Dün bile işe gitti. Önceki akşam şehir dışından arkadaşı gelmişti onunla buluştu hatta.Kızlar eşleriniz doğum izni ne kadar alıyor
Köyde çok zor biryerde yaşadağımız bilindiği halde kurum ne doğum öncesi ne doğum sonrası izin vermiyor eşime bayramdan sonra veririz demişler e ne yapayım bayrama kadar içimdemi tutayım şimdi ben küçük bebeğimde var ona kim bakacak annemde akşama kadar çalışıyor onunda izinleri sıkıntılı
Doğurmam da belki açıklık artar ksbxjsbxkdjkd çünkü bu mevzudan önce gidip gelip bir şeyler yapiyodum öyle arttiysa ve yorulunca agrilarimi da anlamadığım için işe yaramış olabilir gorucez bakalım doguruyor muyum skxbsjhxjsxjkdjd İyi düşünelim iyi olsun parcalanmiyoruz, güzelce doguruyoruz, kavuşuyoruz, yarasiz beresiz inşallahKız büşra sen bu kadar işin üstune hala dogurmazsan pessben haftaya tüm tuşlara basacam merdiven in cik ordek yuruyusu falan fistan :) 41e kalirsam bu cocuk dogarken parcalar heryerimi
Yakinlarinda olsaydim yemek getirirdim sana oyy
Ay senin sonmuş zaten aşırı heyecanlı ve gergin bir haftaHahahhsahaha ben 41e doğru gidicem gibi hissediyorum nedense ama… kdkdkskskaal doktorum beklemez suni verir diye düşünüyorum çarşamba bi gitcem açıklık maçıklık hiç var mı acaba
Ben her akşam kaynanamlara gidiyorum yemek için o yüzden merdiven in çık ve yürüyüş yapmış oluyorum, dün de ördek yürüyüşü yaptım biraz evde bunun dışında pek bişey yapmıyorumAy senin sonmuş zaten aşırı heyecanlı ve gergin bir haftahareket falan yapiyo musun kiz yok mu sancı benim de sonum böyle görünüyor nsbsbdbshdb hayırlısı olsun hakkımızda sağlıkla kavuşalim da önemli değil napalim sağlık olsun yani
Öyle oluyor muymuş yaaValla kuzum bır hafta dınlenme ve magnezyum rahım agzı uzunlugunu artırmıs benım,dogar gozuyle bakmıstı dr gecen hafta sımdı cumayı bekler dedı,guclenmıs rahım agzısen dogurmak ıstıyorsan bol hareket et yuruyus yap aktıf ol,yoksa 40 a kadar yolun var
Evet vajinal dogum bekleyen diger arkadaslarda dahilBirde ben
Amin amin insallah dikişsiz yirtiksiz doguralim gelelimDoğurmam da belki açıklık artar ksbxjsbxkdjkd çünkü bu mevzudan önce gidip gelip bir şeyler yapiyodum öyle arttiysa ve yorulunca agrilarimi da anlamadığım için işe yaramış olabilir gorucez bakalım doguruyor muyum skxbsjhxjsxjkdjd İyi düşünelim iyi olsun parcalanmiyoruz, güzelce doguruyoruz, kavuşuyoruz, yarasiz beresiz inşallahdüşünmen yeter teşekkür ederim
He iyi bari benden daha hareketli sayılırsınBen her akşam kaynanamlara gidiyorum yemek için o yüzden merdiven in çık ve yürüyüş yapmış oluyorum, dün de ördek yürüyüşü yaptım biraz evde bunun dışında pek bişey yapmıyorumsancım yok valla ya o yüzden tedirginim olsa keşke ne zaman gelcek diye bekliyorıö valla hem heyecanlı hem gerginim çok az kaldııı
Kız sana şok oldum ya sancın var açılman var resmen aynı anda doğurcaz bekliyon hala dmsjwjwkwkwksld
9 Mart da benim görünüyor takvime göre ama ben o kadar kalacağını sanmıyorumBen de 11 Martarka arkaya doğuracağız
Evet canım dınlenme ve magnezyum(ama ıyı kuvetlı olanlar devletın karsıladıkları bı ıse yaramaz) işe yaramıs guclenmıs rahım agzı uzunlugu dedı doktor hatta 2 cm den 3 cm e cıkmıs dedı.Öyle oluyor muymuş yaa
Yok be senin kadar hareketli değilim emin ol jdjsjsjskskdpfpcHe iyi bari benden daha hareketli sayılırsınKız yok ki sancım wnbsjsbjsjsjsnd ara ara hatırlatıyor kendini onun dışında aşırı sık değil regl ve bel ağrısı gibi ağrılarım var sadece açıklığı da adamdan saymıyorum bana zarari yok şuanda sjndjsbdjsjsjd suyum falan gelse de sancılar başlasa iyi olurdu suniyi bekleme ihtimali beni geriyo sadece şuan biraz
Benım esımınde kendı işi,ve ramazan ayına denk geldıgı ıcın gıda lojistik işiyle ugrastıgı ıcın ancak bır ıkı gun durur yanımızda sonra işe gider mecburen,en yogun oldukları ay,ama yınede kucuk bı umudum var belkı bebegı bırakamaz kıyamaz kardesıne yıkar ıslerıTabi ki
Eşimin kendi işi. İzin kullanamayacak. Doğumdan eve gelir gelmez saatlerce uyudu. Dün bile işe gitti. Önceki akşam şehir dışından arkadaşı gelmişti onunla buluştu hatta.Allahtan annem yanımda bi 15 gün daha.
AaaaEvet canım dınlenme ve magnezyum(ama ıyı kuvetlı olanlar devletın karsıladıkları bı ıse yaramaz) işe yaramıs guclenmıs rahım agzı uzunlugu dedı doktor hatta 2 cm den 3 cm e cıkmıs dedı.
Ayy kuşum senınkı ne zaman gelıcek acabaaaYok be senin kadar hareketli değilim emin ol jdjsjsjskskdpfpc
İnşallah doğal sancımız gelir canım gelmezse de yapacak bişey yok sağlık olsun olumsuz düşünmeyelimsen ucundan tattın gerçi suniyi ama dmdjdkslalla
2 kere girdim nstye 36 ve 38de sanırım, ikisinde de 20-30un yukarısı olmadı hiçAyy kuşum senınkı ne zaman gelıcek acabaaanst de cıkıyormu sancılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?