- 22 Ekim 2024
- 1.095
- 2.517
- 48
- 25
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #28.061
Nereye yapıldı kiz yeni şehir hastanesi suda doğum da olur normalden iyidir her türlü diye düşünüyorum sjbsjsjdjsjYeni yapılan şehir hastanelerinde olabilir canım, suda doğum bile yapıyorlarmış. Tek kişilik sancı odaları aynı şekilde tek başına doğum odan oluyormuş.. bizde de yollar kapandı, acil bir şey olsa hastaneye nasıl ulaşabileceğimizin derdine düştük
Ayyy insallah mersindede başlamiştirHeves ettirmek istemem hala var mi kesin doğru mu bilmiyorum internette bunu buldum. Böyle bir kaç şehirde daha yapılmış ama hala yapiyor mu bilmiyorum. Ekledim bak
Hayır regl ağrısı gibi bel kasık ağrım var öğlenden beri hâlâ, ayakta iki dk dursam nefes nefeseyim. başka bir şeyim yok arada kasılma gelip gidiyor o da düzensizama göbeğim düşmüş gibi duruyor ayaktayken eşim bence de düşmüş dedi üst kısım göğüslere yapışıkti nerdeyse ama şuan daha aşağıya meyilli duruyor
Benim gidcegim sehir hastaneside oyle tek kisilik sanci ve dogum odasi falan diye bilgilendirdiler ama prenses dogumdan asla bilgim yoktubirdahaki gittigimde ebeye sorayim bari
Sor sor benim cumadan sonra her şey tepetaklak oldu randevu alırsam yine yatış açıklık muahbbetine girecekler, gitmezsem nst nasıl giricem acaba girmesem sorun olur mu hiiiic bilmiyorum aksbwjhsishdjsjd doğuma acile gittiğimde sorarim artıkAyyy insallah mersindede başlamiştirhaftaya randevum var gidince sorayim ebeye
Refakatci aliolarmiş gecen gittigimde ebeye sormustum. Hatta kadin olmasi şartmi esimiz gelebilirmi yanimiza dedim. O anki duruma bagli net bise soleyemem dedi. Sanci odasinda beklerken kek meyvesuyu biskuvi falan getirin enerji verir sjze dedi. Bu tarz bilgiler verdiSor sor benim cumadan sonra her şey tepetaklak oldu randevu alırsam yine yatış açıklık muahbbetine girecekler, gitmezsem nst nasıl giricem acaba girmesem sorun olur mu hiiiic bilmiyorum aksbwjhsishdjsjd doğuma acile gittiğimde sorarim artıkben de şehir hastanesine gidicem ve sancı odası doğum yerin sana özel onu biliyorum.
Ama sancı odasına da refakatci almiyolar galiba. Kızkardeşim de şehirde doğurdu geçen sene dogurana kadar almamışlar annemi doğunca odasına almışlar ama olsun bir arada olmaktan iyidir diğer gebelerle vs
Grip değil de üşüttüm sanırım canım. Pazar ptesi çıktım işte doktordur alışveriştir ev oturmasıdır vs vs normalde çıkmıyorum hiç. Hapşırık burun akıntısı varBen anca evime yetiyorum şu sıralar hiç dışarı çıkmıyorum vallazaten ortalik karakış aman dikkat et grip mi oldun?
Bağışıklığımız düşük o yüzden gidip gelme bir yerlere canım dikkat et az kaldı zatenGrip değil de üşüttüm sanırım canım. Pazar ptesi çıktım işte doktordur alışveriştir ev oturmasıdır vs vs normalde çıkmıyorum hiç. Hapşırık burun akıntısı var
Benim de evde temizlik yapılması lazım oy oy her yer pis geliyor bana. Eşim diyo abartma bişey yok. İşte ev yeni olunca az kişi olunca batmıyor ama bana batıyorMet
Bağışıklığımız düşük o yüzden gidip gelme bir yerlere canım dikkat et az kaldı zatenben hayatımda ilk defa günlerdir evden çıkmıyorum kafayı yicem ama işlerim çok evde. Bitmesi lazım o da benim elimi kolumu bağladı
Baştan beri sadece doktorla muhattap olduğum için mutluyum canım hastaneyi de doğumda göreceğiz artık:)Yaaa memnun musun peki genel olarak hastaneden de :)
Elazığ şehir hastanesinde yapıyorlarmış canım geçen gün kv söylediNereye yapıldı kiz yeni şehir hastanesi suda doğum da olur normalden iyidir her türlü diye düşünüyorum sjbsjsjdjsj
Evet canım ilk olacakİlk doğum mu .
Benim göbek deliği dışarı çıktı ya aşırı gerildi orasıııBenim göbek deliği dümdüz oldu ve etrafı kızarmaya başladı, oturup kalkarken çok zor oluyor artık, yatakta dönemiyorum.. çok şükür göbek fıtığı falan olmadı ondan çok korkuyodum.. aynı bedende geçen çok az vakitlerimiz olduğunu düşünüp teselli ediyorum kendimi
İlk doğum 40 haftayı buluyor geneldeEvet canım ilk olacak
Benim göbek deliği dışarı çıktı ya aşırı gerildi orasıııayy çok haklısın son anlarımızzz
Yaaaa deme bdndjsjsksksk hayırlısı olsun bakalımİlk doğum 40 haftayı buluyor geneldebenim ilki 40+2 idi
Vücuttan vücuda değişir canım doğum eşittir parmak izi yani herkesinki çokkk farklıYaaaa deme bdndjsjsksksk hayırlısı olsun bakalım
Güzel haberlerle gel kankammmYarın doktor kontrolüm var kızlaaar. Çok heyecanlıyım
Valla yaptır canım şuan çok zor oldu sıkıştım resmen. Banada her yer gözüme pis geliyordu dip bucak temizlettimBenim de evde temizlik yapılması lazım oy oy her yer pis geliyor bana. Eşim diyo abartma bişey yok. İşte ev yeni olunca az kişi olunca batmıyor ama bana batıyor
Ben bu yüzden her fırsatta video çekiyorum oğlumla konuşupEvet canım ilk olacak
Benim göbek deliği dışarı çıktı ya aşırı gerildi orasıııayy çok haklısın son anlarımızzz
İnşallah kankacım randevum 16.00 da nst falan akşamı bulur haberleşmemiz merak etmeGüzel haberlerle gel kankammm
Geçen gittim de hiç soramadım ya inşallah burası da öyledir dua ediyorumRefakatci aliolarmiş gecen gittigimde ebeye sormustum. Hatta kadin olmasi şartmi esimiz gelebilirmi yanimiza dedim. O anki duruma bagli net bise soleyemem dedi. Sanci odasinda beklerken kek meyvesuyu biskuvi falan getirin enerji verir sjze dedi. Bu tarz bilgiler verdi
Bursadan Elazığ'a gitme fikri çık aklımdanElazığ şehir hastanesinde yapıyorlarmış canım geçen gün kv söyledi
Deme yaİlk doğum 40 haftayı buluyor geneldebenim ilki 40+2 idi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?