Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    138
Nereye yapıldı kiz yeni şehir hastanesi suda doğum da olur normalden iyidir her türlü diye düşünüyorum sjbsjsjdjsj

Ayyy insallah mersindede başlamiştir haftaya randevum var gidince sorayim ebeye

Benim gidcegim sehir hastaneside oyle tek kisilik sanci ve dogum odasi falan diye bilgilendirdiler ama prenses dogumdan asla bilgim yoktu birdahaki gittigimde ebeye sorayim bari
Ayyy insallah mersindede başlamiştir haftaya randevum var gidince sorayim ebeye
Sor sor benim cumadan sonra her şey tepetaklak oldu randevu alırsam yine yatış açıklık muahbbetine girecekler, gitmezsem nst nasıl giricem acaba girmesem sorun olur mu hiiiic bilmiyorum aksbwjhsishdjsjd doğuma acile gittiğimde sorarim artık ben de şehir hastanesine gidicem ve sancı odası doğum yerin sana özel onu biliyorum.

Ama sancı odasına da refakatci almiyolar galiba. Kızkardeşim de şehirde doğurdu geçen sene dogurana kadar almamışlar annemi doğunca odasına almışlar ama olsun bir arada olmaktan iyidir diğer gebelerle vs

Refakatci aliolarmiş gecen gittigimde ebeye sormustum. Hatta kadin olmasi şartmi esimiz gelebilirmi yanimiza dedim. O anki duruma bagli net bise soleyemem dedi. Sanci odasinda beklerken kek meyvesuyu biskuvi falan getirin enerji verir sjze dedi. Bu tarz bilgiler verdi

Ben anca evime yetiyorum şu sıralar hiç dışarı çıkmıyorum valla zaten ortalik karakış aman dikkat et grip mi oldun?
Grip değil de üşüttüm sanırım canım. Pazar ptesi çıktım işte doktordur alışveriştir ev oturmasıdır vs vs normalde çıkmıyorum hiç. Hapşırık burun akıntısı var

Met
Grip değil de üşüttüm sanırım canım. Pazar ptesi çıktım işte doktordur alışveriştir ev oturmasıdır vs vs normalde çıkmıyorum hiç. Hapşırık burun akıntısı var
Bağışıklığımız düşük o yüzden gidip gelme bir yerlere canım dikkat et az kaldı zaten ben hayatımda ilk defa günlerdir evden çıkmıyorum kafayı yicem ama işlerim çok evde. Bitmesi lazım o da benim elimi kolumu bağladı

Benim de evde temizlik yapılması lazım oy oy her yer pis geliyor bana. Eşim diyo abartma bişey yok. İşte ev yeni olunca az kişi olunca batmıyor ama bana batıyor

İlk doğum mu .
Evet canım ilk olacak
Benim göbek deliği dışarı çıktı ya aşırı gerildi orasııı ayy çok haklısın son anlarımızzz

Benim de evde temizlik yapılması lazım oy oy her yer pis geliyor bana. Eşim diyo abartma bişey yok. İşte ev yeni olunca az kişi olunca batmıyor ama bana batıyor
Valla yaptır canım şuan çok zor oldu sıkıştım resmen. Banada her yer gözüme pis geliyordu dip bucak temizlettim benimki diyor ki bebek mutfağa mi gelecek. Olsun diyorum bebek gelecek bu eve heryer temiz olmalı

Evet canım ilk olacak

Benim göbek deliği dışarı çıktı ya aşırı gerildi orasııı ayy çok haklısın son anlarımızzz
Ben bu yüzden her fırsatta video çekiyorum oğlumla konuşup vlog yapıyorum resmen bak oğlum senin için hazırlanıyoruz bak kar yağıyor vs vs bol bol konuşuyorum onunla yaptığım şeyleri çekip tabi koca gobişimi de çekiyorum

Geçen gittim de hiç soramadım ya inşallah burası da öyledir dua ediyorum Kocaeli'nde öyle değilmiş kardesiminki en azından umut fakirin ekmeği... Hele bu ihtisas zaten bela girdiğim gibi serum dayadılar yemek su yasak serumla açlığı bastiriyorlarmiş.....
Elazığ şehir hastanesinde yapıyorlarmış canım geçen gün kv söyledi
Bursadan Elazığ'a gitme fikri çık aklımdan
İlk doğum 40 haftayı buluyor genelde benim ilki 40+2 idi
Deme ya 40 ı bulmasın çok sjbdjsndjd şuan zaten 3 kilodur yeto minik doğsun doğunca alsın kiloları Allah'ım napacuk ksndjshxhshjxhdjdjshd

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…