Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    138
Hadi dururlar inşallah canım

Merak ettik seni kuzum geçmiş olsun tansiyonun çıkmadı değil mi benim baş ağrısında direk yükseliyor
Canım benım tansıyonum cıkmadı ama sureklı gozukun onunde yıldızlar ve bulanık gorme var korktum acıkcası bıraz,dolasım bozuklugumu oldu nedır.karar aldık işte salı gunu ıcın dr bı sıkıntı olmaz derse salıya cekecegız kuzum sezeryanı.sırf bebek ıcın dayanmaya calısıyorum bikaç gun daha.

Bende kesinlikle uyurken aşırı terliyorum öyle böyle değil uyanınca su gibi olduğumu farkedip üst değişimi yapıyorum kış böyleyse valla yazı bende düşünemiyorum Allah sabır ve kolaylık versin yaz gebelerine

Bol bol dinlen canım, evet ya bebekler için dayanıyoruz kuzum bakalım ne zaman gelmek isteyecekler doktorunda sana bir şeyler söyler zaten bir hafta da ilerdeydi gelişimi değil mi sorun olmaz tabi ama doktorunla beraber karar verirsiniz artık sonlara geldik az kaldım canım

Ay ben bir şey okudum devlet hastaneleri de prenses doğum yapabiliyorlarmiş¿ Devlete genelde en son anda acil girdiğimiz için epidural 4cm açılmadan sonra teklif edilemiyor öncesinde de bazi hastalar bilmediği için reddediyor vs diye. Bilgisi olan var mı ya xnnxnxnxnxnx ben bunu kime sorcam acilden girip bunu sorup cikamam herhalde

Başlamasını istiyorsan devam et bence canım ama eğer beklemek istiyorsan yeme ben ilk doğumda sancım başlar başlamaz yemeye başlamıştım su gelmişti sonra 4 saat olmadan doğdu çocuk hurma ile mi doğdu bilinmez tabi

38+4 oldum o kadar şişti ki karnım aşırı rahatsız ediyor beni ya doğurmak istiyorum artık yeter kcdkdksksksksk ağrıyor her yerim oturup kalkarken, dönerken (
Benim göbek deliği dümdüz oldu ve etrafı kızarmaya başladı, oturup kalkarken çok zor oluyor artık, yatakta dönemiyorum.. çok şükür göbek fıtığı falan olmadı ondan çok korkuyodum.. aynı bedende geçen çok az vakitlerimiz olduğunu düşünüp teselli ediyorum kendimi

Benim de annemle kayınvalidem kaldı yanımda. Tek kişinin yataktan kaldırması falan da zor oluyor bu arada. Eğilinmedigi için tek kişi tuvalete gitsen de çamaşır çıkarıp giyilemiyor zaten. Yok almayın hiç.
Maşallah çok geçmiş olsun. Sağlıkla bir an önce alsın inşallah. Bizimki de çıksa artık 14 gün oldu ama daha kg çok düşük

Aynen canım, cinsellik yolun açılmasını sağlıyor aslında, masajı da özellikle dış dudak çevresine dediler gebe okulunda, içe çok girmeden yapmanın iyi olacağını söylediler ama ben de yapmadım. En kolayı cinsellik aslında, yürüyüş ve pilates de süreci hızlandırabilir. Benim Dr bir de alaturka tuvalet kullan dedi ama oturursam kalkamam ki onun yerine pilates daha mantıklı esneme germe hareketleriyle açmak mantıklı

Allah yardımcın olsun canım benim bence de götür o da gelsin seninle.peki bu baş ağrısı neden oluyormuş tansiyonunu falan takip ediyor musun ? Az kaldı sabret kuzum biraz daha
Benimde annemle eşim kalacak yanımda. Destek olurlar tek başıma eğilip cikaramazsam hiç almayayım aldığımi kullanayım. Çünkü zaten aşırı gitmiyor sanırım boşu boşuna elimde kalmasın

Ay dusunsene mesela 10 kisi buluşsak bu gobuşlerle ne kdr tatli dururuz yanyana teletabiler gibi

Kız dün aldık yeni paket 500gr nerdeyse %25 ini yedim bile sksnsjjsksjsjs bir yararı yoksa da tadı güzel bir şey olmaz yeriz
Onu yapmayı denerim ama elim uzanmiyor çok onu da eşime paslayabilirim yapsın işi ne o da baba olacak sonuçta gerçi ona hayhay zaten de neyse alaturkayı disardayken mecburen tercih etme durumları oldu ve şöyle söyleyeyim 3 ay once bile geberiyodum otursan oturulmuyor kalkmak ayrı işkence yapabilene helal olsun yürüyüş zaten benim son bu bir aydır nanay
Ay dusunsene mesela 10 kisi buluşsak bu gobuşlerle ne kdr tatli dururuz yanyana teletabiler gibi
Çok iyi msnxjsnxjdjdj

Ciddimisin nerde okudun acaba dogrumu yaa

Çok teşekkür ederim ,inşallah en kısa zamanda bol bol kilo almış şekilde çıkar yavrunuz çok dua ediyorum .Allah yavrularımızı korusun.Ben de takıldım erken doğum konusuna ama kader diyip kabullenmeye çalışıyorum

Yeni yapılan şehir hastanelerinde olabilir canım, suda doğum bile yapıyorlarmış. Tek kişilik sancı odaları aynı şekilde tek başına doğum odan oluyormuş.. bizde de yollar kapandı, acil bir şey olsa hastaneye nasıl ulaşabileceğimizin derdine düştük

Heves ettirmek istemem hala var mi kesin doğru mu bilmiyorum internette bunu buldum. Böyle bir kaç şehirde daha yapılmış ama hala yapiyor mu bilmiyorum. Ekledim bak
Yaaaa.. şiddetli mi sancın
Hayır regl ağrısı gibi bel kasık ağrım var öğlenden beri hâlâ, ayakta iki dk dursam nefes nefeseyim. başka bir şeyim yok arada kasılma gelip gidiyor o da düzensiz ama göbeğim düşmüş gibi duruyor ayaktayken eşim bence de düşmüş dedi üst kısım göğüslere yapışıkti nerdeyse ama şuan daha aşağıya meyilli duruyor

Eklentiler

• IMG_20250220_221253.jpg
    38,7 KB · Görüntüleme: 26
Benim gidcegim sehir hastaneside oyle tek kisilik sanci ve dogum odasi falan diye bilgilendirdiler ama prenses dogumdan asla bilgim yoktu birdahaki gittigimde ebeye sorayim bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…