- 14 Mayıs 2021
- 5.102
- 10.630
- 198
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #28.041
Canım benım tansıyonum cıkmadı ama sureklı gozukun onunde yıldızlar ve bulanık gorme var korktum acıkcası bıraz,dolasım bozuklugumu oldu nedır.karar aldık işte salı gunu ıcın dr bı sıkıntı olmaz derse salıya cekecegız kuzum sezeryanı.sırf bebek ıcın dayanmaya calısıyorum bikaç gun daha.Hadi dururlar inşallah canım
Merak ettik seni kuzum geçmiş olsun tansiyonun çıkmadı değil mi benim baş ağrısında direk yükseliyor
Bende kesinlikle uyurken aşırı terliyorum öyle böyle değil uyanınca su gibi olduğumu farkedip üst değişimi yapıyorum kış böyleyse valla yazı bende düşünemiyorum Allah sabır ve kolaylık versin yaz gebelerineŞuan uzun kolla yattım öncesinde duş almıştım hadi o okey terleyeyim de atletle yattığım zamanlar oluyor alt pijamasiz vs yine Su gibi yapıyor. Yatak başıma gece yedek koyuyorum terli wc gidip gelip daha beter olmayayim diyeneyse az kaldı sabır... Allah Yaz ayina son 2-3 ayı denk gelecek olan gebelere yardım etsin gerçekten
Bol bol dinlen canım, evet ya bebekler için dayanıyoruz kuzum bakalım ne zaman gelmek isteyecekler doktorunda sana bir şeyler söyler zaten bir hafta da ilerdeydi gelişimi değil mi sorun olmaz tabi ama doktorunla beraber karar verirsiniz artık sonlara geldik az kaldım canımCanım benım tansıyonum cıkmadı ama sureklı gozukun onunde yıldızlar ve bulanık gorme var korktum acıkcası bıraz,dolasım bozuklugumu oldu nedır.karar aldık işte salı gunu ıcın dr bı sıkıntı olmaz derse salıya cekecegız kuzum sezeryanı.sırf bebek ıcın dayanmaya calısıyorum bikaç gun daha.
Başlamasını istiyorsan devam et bence canım ama eğer beklemek istiyorsan yemeHurma kasılmayi da mi tetikliyomuş vay be yeni yeni şeyler ogreniyorum kabxjsnxkd rahîm ağzını yumuşatıyor diye biliyodum daben bi oturuşta yiyorum 2 tane her oturusumu saysay bugün 4-5 olmuştur çoktan ve öğlenden beri yatagimdaydim düşün doğumu baslatsin ya sıkıntı yok
Ben suyu yediklerimin peşine iciyorum genelde öyle boş olmaz sjxnjsnxjsdjkd
İlk doğum mu .Evet canım bakalım ne olacak sancı vs de yok hiç ama..
Benim göbek deliği dümdüz oldu ve etrafı kızarmaya başladı, oturup kalkarken çok zor oluyor artık, yatakta dönemiyorum.. çok şükür göbek fıtığı falan olmadı ondan çok korkuyodum.. aynı bedende geçen çok az vakitlerimiz olduğunu düşünüp teselli ediyorum kendimi38+4 oldum o kadar şişti ki karnım aşırı rahatsız ediyor beni ya doğurmak istiyorum artık yeter kcdkdksksksksk ağrıyor her yerim oturup kalkarken, dönerken(
Benim de annemle kayınvalidem kaldı yanımda. Tek kişinin yataktan kaldırması falan da zor oluyor bu arada. Eğilinmedigi için tek kişi tuvalete gitsen de çamaşır çıkarıp giyilemiyor zaten. Yok almayın hiç.Bende almadım o yüzden. Annem kalacak yanımda hastanede.. normal hasta pedi aldım yardımcı olur takıp çıkarmaya diye düşündüm. Dikiş yerim acır diye almamıştım külotlu bezlerden..o zaman hiç almayayım değil mi
Maşallah çok geçmiş olsun. Sağlıkla bir an önce alsın inşallah. Bizimki de çıksa artık 14 gün oldu ama daha kg çok düşükKızlar merhaba tekrar9. günün sonunda bebeğimle evimize geldik çok şükür .Hastane şehir dışında olunca süreç daha da yıpratıcı oldu .Evde okula giden bir oğlum vardı ,aileler çok uzakta ama eşimle çok şükür ki şimdilik üstesinden gelebildik .Sırada kuzumun kilo alması ve büyümesi var
Aynen canım, cinsellik yolun açılmasını sağlıyor aslında, masajı da özellikle dış dudak çevresine dediler gebe okulunda, içe çok girmeden yapmanın iyi olacağını söylediler ama ben de yapmadım. En kolayı cinsellik aslında, yürüyüş ve pilates de süreci hızlandırabilir. Benim Dr bir de alaturka tuvalet kullan dedi ama oturursam kalkamam kiBen bi doktordan da gördüm çok acabaaaaa diye döndüm durdum en son karar verdim. Nişanım bile gelmedi açıklık 3 belki çok uzun zamandır öyleydi diyerekten ilişkiyi okeyledim bugün jsnxjsnxjsjd ondan bu ağrılarım zatengebelik boyu ilişkiyi kesmemistim zaten abartmadan yani umarım faydasını görürüm jsbdhsbdjdjdjdkdjd o masaj perine masajı mı? Zeytinyağı yakar diye korktum ben su bazlı kayganlastirici aldım açıkçası ya onu da bugün yaparım sanırım iyice yumuşasin. Diyorum ya her tuşa basıyorum aslında nsndjdndjdjd
Allah yardımcın olsun canım benimYok kuşum,daha gitmedik ya yarın sabah ya cumartesı sabah gıdecegız doktora.annemıde goturmek ıstıyorum bu kez yanımda.en dayanamadıgım ana kadar beklıyorum bakalım.cumartesı tam 37 olacagım.herseye hazırlıklıyım sonrasında.sancılar ve bas agrısı devam malesef
Benimde annemle eşim kalacak yanımda. Destek olurlar tek başıma eğilip cikaramazsam hiç almayayım aldığımi kullanayım. Çünkü zaten aşırı gitmiyor sanırım boşu boşuna elimde kalmasınBenim de annemle kayınvalidem kaldı yanımda. Tek kişinin yataktan kaldırması falan da zor oluyor bu arada. Eğilinmedigi için tek kişi tuvalete gitsen de çamaşır çıkarıp giyilemiyor zaten. Yok almayın hiç.
Maşallah çok geçmiş olsun. Sağlıkla bir an önce alsın inşallah. Bizimki de çıksa artık 14 gün oldu ama daha kg çok düşük
Ay dusunsene mesela 10 kisi buluşsak bu gobuşlerle ne kdr tatli dururuz yanyanakızlar hala çalıştığım için çok aktif yazamıyorum buraya ama hep okuyorum. Herkes o kadar tatlı samimi ve içten ki. Keşke hepimiz aynı yerde olsakta koca göbeklerimizle buluşup eğlenceli bir gün geçirebilseydik. O kadar alıştım ki her gün bakmaya sizleri okumaya eksikliğinizi hissedeceğim herkes doğurunca
Kız dün aldık yeni paket 500gr nerdeyse %25 ini yedim bile sksnsjjsksjsjs bir yararı yoksa da tadı güzel bir şey olmaz yerizBaşlamasını istiyorsan devam et bence canım ama eğer beklemek istiyorsan yemeben ilk doğumda sancım başlar başlamaz yemeye başlamıştım su gelmişti sonra 4 saat olmadan doğdu çocuk hurma ile mi doğdu bilinmez tabi
Onu yapmayı denerim ama elim uzanmiyor çok onu da eşime paslayabilirimAynen canım, cinsellik yolun açılmasını sağlıyor aslında, masajı da özellikle dış dudak çevresine dediler gebe okulunda, içe çok girmeden yapmanın iyi olacağını söylediler ama ben de yapmadım. En kolayı cinsellik aslında, yürüyüş ve pilates de süreci hızlandırabilir. Benim Dr bir de alaturka tuvalet kullan dedi ama oturursam kalkamam kionun yerine pilates daha mantıklı esneme germe hareketleriyle açmak mantıklı
Çok iyi msnxjsnxjdjdjAy dusunsene mesela 10 kisi buluşsak bu gobuşlerle ne kdr tatli dururuz yanyanateletabiler gibi
Ciddimisin nerde okudun acaba dogrumu yaaAy ben bir şey okudum devlet hastaneleri de prenses doğum yapabiliyorlarmiş¿ Devlete genelde en son anda acil girdiğimiz için epidural 4cm açılmadan sonra teklif edilemiyor öncesinde de bazi hastalar bilmediği için reddediyor vs diye. Bilgisi olan var mı ya xnnxnxnxnxnx ben bunu kime sorcamacilden girip bunu sorup cikamam herhalde
Yaaaa.. şiddetli mi sancınKizlaaaaar göbeğim düşmüş galibaaaaa
Çok teşekkür ederim ,inşallah en kısa zamanda bol bol kilo almış şekilde çıkar yavrunuzBenim de annemle kayınvalidem kaldı yanımda. Tek kişinin yataktan kaldırması falan da zor oluyor bu arada. Eğilinmedigi için tek kişi tuvalete gitsen de çamaşır çıkarıp giyilemiyor zaten. Yok almayın hiç.
Maşallah çok geçmiş olsun. Sağlıkla bir an önce alsın inşallah. Bizimki de çıksa artık 14 gün oldu ama daha kg çok düşük
Yeni yapılan şehir hastanelerinde olabilir canım, suda doğum bile yapıyorlarmış. Tek kişilik sancı odaları aynı şekilde tek başına doğum odan oluyormuş.. bizde de yollar kapandı, acil bir şey olsa hastaneye nasıl ulaşabileceğimizin derdine düştükCiddimisin nerde okudun acaba dogrumu yaa
Heves ettirmek istemem hala var mi kesin doğru mu bilmiyorum internette bunu buldum. Böyle bir kaç şehirde daha yapılmış ama hala yapiyor mu bilmiyorum. Ekledim bakCiddimisin nerde okudun acaba dogrumu yaa
Hayır regl ağrısı gibi bel kasık ağrım var öğlenden beri hâlâ, ayakta iki dk dursam nefes nefeseyim. başka bir şeyim yok arada kasılma gelip gidiyor o da düzensizYaaaa.. şiddetli mi sancın
Benim gidcegim sehir hastaneside oyle tek kisilik sanci ve dogum odasi falan diye bilgilendirdiler ama prenses dogumdan asla bilgim yoktuYeni yapılan şehir hastanelerinde olabilir canım, suda doğum bile yapıyorlarmış. Tek kişilik sancı odaları aynı şekilde tek başına doğum odan oluyormuş.. bizde de yollar kapandı, acil bir şey olsa hastaneye nasıl ulaşabileceğimizin derdine düştük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?