• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    138
2-3 saat uyudum nefret ediyorum terlemekten gına geldi. Hayır çamaşır yıkamaya enerjim yok zaten bi de bununla uğraşıyorum kiyafet kalmıyor böyle degistirdikçe 😂😂😂

Öğlenden beri de kasık bel ağrım devam bakalım ne zaman geçecek 🫠 ya da üstüne gidip iyice artırabilirim bilemedim 😆😆 benim rahatlık....
Ben de aynı senin gibiyim, vücut ısısı çok yüksek 😕normalde çok üşürdüm kat kat giyerdim şimdi uzun kollu basıyor valla, biraz üşütmüşüm gece etkilemesin diye uzun kollu giyip yatıyorum kan ter içinde uyanıyorum, hadi bir de onları değiştir 😞 saçma sapan bir kısır döngü yaa

Bizde şimdi mutfak temizliğinden çıktık kocamla 😂 dip bucak yaptırdım valla. Kaynana gibi hissettim kendimi ama yapacak bişey yok 😂 bizimki tadilat dese tam doğum arifesi kafayı yerdim sanırım 😂😂

Kv yardım mı ediyor valla helal olsun ben şu sıralar onu bı kaşık suda boğasım var. Asla hiç birşeyimde faydasını görmedim. İnan hiç gelsin bile istemiyorum bile 😂

Geçmiş olsun canım benim 🥺 şimdi nasılsın ❤️❤️ iyisindir inşallah 🌸 🌸 gittin mi doktora?
Bugün ustalar geldi, yaptığım birşey yok ama in çık in çık o kadar yorulmuşum 2 saat kesintisiz uyumuşum ahahaj. Yoksa artık bebek aşağıya doğru baskı yağıyormuş gibi hissetmeye başladım

Kv evet yardım ediyor Allah ondan razı olsun. Benim hormonlardan mı ne yine mesafeyi korumaya çalışıyorum 😂 manyak gibi ruh halim değişiyor bir de iyiyim bir de kötü o da alışmaya çalışıyor ne yapsın ahahahjakak. yoksa yüz verdikçe daha önce karışmadığı alanlara karışıyor ahahajja.

Ben de aynı senin gibiyim, vücut ısısı çok yüksek 😕normalde çok üşürdüm kat kat giyerdim şimdi uzun kollu basıyor valla, biraz üşütmüşüm gece etkilemesin diye uzun kollu giyip yatıyorum kan ter içinde uyanıyorum, hadi bir de onları değiştir 😞 saçma sapan bir kısır döngü yaa
Şuan uzun kolla yattım öncesinde duş almıştım hadi o okey terleyeyim de atletle yattığım zamanlar oluyor alt pijamasiz vs yine Su gibi yapıyor. Yatak başıma gece yedek koyuyorum terli wc gidip gelip daha beter olmayayim diye 😂😂😂 neyse az kaldı sabır... Allah Yaz ayina son 2-3 ayı denk gelecek olan gebelere yardım etsin gerçekten

Canım ben de seninle aynıyım galiba, kalan 17 gün gösteriyor 9 Mart doğum diyor ama o kadar kalacağımı sanmıyorum 🥰🥰🥰
Vajinal bekliyorsan hareket et (sanki ben ediyormuşum gibi verdiğim tavsiyeler kbensnejs) ben kendimi zorlicam malesef öğlenden beri şuan hala ağrım devam ediyor. Üstüne gidicem yani 🥹 korkuyorum dogurmaktan ama doğması da lazim zaten 🥹🥹 banyoyu yıkarım belki yarın veya akşam o da eğil kalk egzersiz gibi oluyor 🤭 son haftalara da kalir belki kendi gelmez bebiş ama ona da yapacak bir şey yok zaten yapacağımı yapayım da 😆

Tabi ki yatarak bekliyorum hahahshsjsjsjskckcl
valla ben süreci biraz hızlandırayım diye yürüyüş ve pilates yapıyordum hemen cevap veriyordu vücudum, şimdi kesinlikle durdum bu tipi kar geçmeden doğurmak istemiyorum 😂😂😂 korkuyorum valla yolların durumundan.. o da içerde şu an rahat hiç elleşmeyi düşünmüyorum valla 🥰🥰

2-3 saat uyudum nefret ediyorum terlemekten gına geldi. Hayır çamaşır yıkamaya enerjim yok zaten bi de bununla uğraşıyorum kiyafet kalmıyor böyle degistirdikçe 😂😂😂

Öğlenden beri de kasık bel ağrım devam bakalım ne zaman geçecek 🫠 ya da üstüne gidip iyice artırabilirim bilemedim 😆😆 benim rahatlık....
Ben gece uyumadan yanıma 1 tişört alıyorum. Uyanınca üzerimdekini peteğe asıyorum ki kurusun 😂😂 bacım yoksa tişört yetişmiyor. Böööyle döndüre döndüre giyiyorum işte

Tabi ki yatarak bekliyorum hahahshsjsjsjskckcl
Nznxnxbsndnjxbx güzel bir bekleyiş
valla ben süreci biraz hızlandırayım diye yürüyüş ve pilates yapıyordum hemen cevap veriyordu vücudum, şimdi kesinlikle durdum bu tipi kar geçmeden doğurmak istemiyorum 😂😂😂 korkuyorum valla yolların durumundan.. o da içerde şu an rahat hiç elleşmeyi düşünmüyorum valla 🥰🥰
Ben de her şeyi yapıyorum ya dünden beri başladım dünkü bi işe yaramadı anlık yordu tek. Ama dün ve bugün iki kere duş almış oldum o da biraz etkilemis olabilir. Hurmaya sardım tekrar tadı da güzel gidip gelip yiyorum 🤭🤭🤭 kasılmalarım da var benim vucudum da tepki veriyor bugün hayırlısı bakalım

Ben gece uyumadan yanıma 1 tişört alıyorum. Uyanınca üzerimdekini peteğe asıyorum ki kurusun 😂😂 bacım yoksa tişört yetişmiyor. Böööyle döndüre döndüre giyiyorum işte
Bunu hiç düşünmemiştim gerçekten mantıklı nsbxndbxjdn ben de böyle yapayım en azından birer defa da giysem kâr 😂

Vajinal bekliyorsan hareket et (sanki ben ediyormuşum gibi verdiğim tavsiyeler kbensnejs) ben kendimi zorlicam malesef öğlenden beri şuan hala ağrım devam ediyor. Üstüne gidicem yani 🥹 korkuyorum dogurmaktan ama doğması da lazim zaten 🥹🥹 banyoyu yıkarım belki yarın veya akşam o da eğil kalk egzersiz gibi oluyor 🤭 son haftalara da kalir belki kendi gelmez bebiş ama ona da yapacak bir şey yok zaten yapacağımı yapayım da 😆
YouTube den şu herkesin yaptığı egzersizler bar 37. haftadan sonra yapılan. Ona baksana pelviklerini gevşetir ve bebeğin yolunu kolaylaştırır 😇

Şehir dışından kv gelecekti doğum öncesinde, onlar bile gelemedi bu kar tipi olayından dolayı 😕pazartesi randevum var, bakalım Dr ne diyecek.. o yüzden hiç dürtmeyi düşünmüyorum içerdekini 😂😂😂koskoca şehirde resmen mahsur kaldık evlerde yaa 😂😂😂

YouTube den şu herkesin yaptığı egzersizler bar 37. haftadan sonra yapılan. Ona baksana pelviklerini gevşetir ve bebeğin yolunu kolaylaştırır 😇
Ay evet bakayım 🥰 inşallah güzelce sağlıkla su gibi dogururuz 🥹🥹🥹
Şehir dışından kv gelecekti doğum öncesinde, onlar bile gelemedi bu kar tipi olayından dolayı 😕pazartesi randevum var, bakalım Dr ne diyecek.. o yüzden hiç dürtmeyi düşünmüyorum içerdekini 😂😂😂koskoca şehirde resmen mahsur kaldık evlerde yaa 😂😂😂
Benim mahsurlugum bir aydır var malesef ndnxndndnxdnndnx ayakkabim da olmuyor son bir aydır terlikle cikiyorum her yere yağmur da yağsa zaten uzağa gidemedigim için:((((( kombinlerimle tarzı yakaladım 😆😆😆

Aynen şehirler arası çok sıkıntı ben annemlere haber verdirmicem hemen riskli bir durumun olmadıkça korkuyorum yol çok kötü 🫠 sen bekle randevunu bence de 😂😂

Nznxnxbsndnjxbx güzel bir bekleyiş

Ben de her şeyi yapıyorum ya dünden beri başladım dünkü bi işe yaramadı anlık yordu tek. Ama dün ve bugün iki kere duş almış oldum o da biraz etkilemis olabilir. Hurmaya sardım tekrar tadı da güzel gidip gelip yiyorum 🤭🤭🤭 kasılmalarım da var benim vucudum da tepki veriyor bugün hayırlısı bakalım
Ooo geliyor gelmekte olan 🥰🥰🥰 benim de haftada 2-3 cinsel birliktelik dedi, günde 3 set yarımşar saat yürüyüş dedi, zeytin yağı ile masaj dedi ama ben hiçbirini yapmadım 😂😂😂yapsaydım 36. Haftada doğururdum herhalde.. o biraz da bebek içerde şişmesin, doğum kolay olsun diye dürtüyordu aman ne yapayım artık düşünmüyorum 😂😂😂

Back