Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    138
Canım bana süt yapan 2 şeyi senle paylaşmak isterim birincisi yeşil üzüm sular seller gibi süt yapmıştı diğeri de dereotu

Arkadaşlar merhaba hersey çok iyi çok sukur 36+3 te bebegim doğdu. 3220 kg ve sağlıklı şekilde dünya ya geldi.. kotu olan tek şey ben dogum için 6 yaşındaki oğlumla kanamaya geldim eşim doğuma yakin gelecekti ama anı doğum olduğu için tek başımaydim hastanede oğlumla birlikte...sukur ki buraya gelmek için anlaştığım şirket baya yardımcı oldu oğluma baktı ben hastanedeyken...1 gece hastanede kalıp eve çıktım bende zaten umarım herkes sağlıklı ve kolay Bi sekilde doğum yapar
.hepinizi çok öpüyorum güzel anneler

Kanada arkadaşlar yanlış yazmisim

Ay seni çok merak ettik canım benim gözünüz aydın olsun Her şeyin sağlıcakla olması yolunda gitmesi çok güzel olmuş haftasına göre kilosu da çok iyi maşallah huzurla sağlıkla büyüt yavrunu

warcrew sen ne durumdasın kanka? Var mı artı bir belirti?
Bel ağrısı kasiklara basınç dışında yok sndnjdnddj kaynar suyla duşa girdim resmen(normalde de kaynara yakın giriyorum doğurmak için girmedim sjxbjsndj) ayakta cok durdum bugün ondan sanırım. Gece acısı çıkacak şuan zor adım atıyorum ejejejejhehe

Anladım hemen deneyeceğim çok teşekkür ederimmm
bol suyu bırakma sakın canım her halükarda sıvı almayı unutma deneyerek Doğumdan sonra daha iyi anlarsın bide bebek emdikçe süt gelir ihtiyaca göre . Süt birde psikolojiktir sakın nerde bu süt diye strese girme

Sayende doğurmaya heveslendim dediğin herşey bende de var kız hatta ekstra yoğun beyaz akıntı var . Sende nst de sancı çıktı mı

Canım tansiyonun nasıl bugün? Bence stres etme tam sınır civarlarında geziyorsun ama dayanacak kuzucuk. Kendini mutlu hissettirecek şeyler yap tansiyonunu moralde etkiler dediğim gibi ölç Allah'ın izniyle sağlıkla zamanını bekleyecek.
Bu arada yastığı koydum bir poşete bavulun oraya hazırladım. Mutlaka götüreceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…