Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    138
Bende hıc konusmadım da ondan merak ettım acaba bı sorsamıydım dıyecok heyecanlı bir an gercekten,sen yanına bıtter cıkolatanı sade kahvenı koy bol bol, spinal olursa diye,çok kolay gececek ben ınanıyorum guzel haberlerını beklıyoruz

Amin canım cümlemize inşallah

Ay dogum sonrasi sislikten sigamadim yastiga simdi denedim, gercekten rahatmis

Kızlar benimde bugün ebe kontrolü vardı cocuk sığmıyormus içime göğsümün altına poposunu dayamıs diğer göğsümün altında bacakları. Kafası çok aşağıda. Nefes bile alamıyorum.haftaya alabiliriz dediler. Eğer o zamana kadar gelmezse. Minyon anne uzun cocuk problemi cocuğumu içime sığdıramıyorum

Kızlar doğum gerçekleşti. Şuan ikimiz de iyiyiz böyle devam edecek inşallah . Yavaş yavaş ağrılarım başlıyor ama normalmiş . Saat 1 gibi kahve içicem dk tutuyorum. Uraz'ın annesi Sinem.
Hosgeldin Uraz saglikli basarili bir omru olsun size de kolay, agrisiz kolay bir iyilesme diliyorum

Canım ben mınyon degılım ama bende sıgdıramıyorum merak etmecok fenalardayım hatta ana yuregım olmasa yarın sezeryan yapın benı dıyecegım o derecede

Ay ben yazamamışım da he akgnss gözünüz aydın canım benim Allah analı babalı büyütsün sen nasılsın bebek nasıl Evdeki kızın kaç yaşındaydı nasıl karşıladı bebişi

imagination forever bizim seninle doğum yaklaştıkça sürecimiz çok benzer gelişti. Doktorlarımız neredeyse birebir aynı şeyleri söylediler. Yarın sezaryen olacağım ama benim bugün bile sancım oluyor. Gece acil gitmezsek iyi Doğmaya o kadar meraklı ki miniğim. Çok zorluyor beni. İstirahat etmesem bugüne kadar dayanmam mümkün değildi iyice anladım. Sen de istirahat etmeyi ihmal etme. Çok fazla ayakta kalma

Ben de minyonum nasıl sığcak diye düşünüyorum bi de nasıl çıkıcak dyhshjxd

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…