- 14 Mayıs 2021
- 4.956
- 10.175
- 158
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #25.701
Allahtan bu kalp ılacını ıcıyorum o sakınlestırıcı etkı verıyor sanırımSinirlenmen normal ama üzülüp kendini yıpratma. Eşinin huyunu bilirsin. Senin gibi düşünebilseydi dönerdi zaten önüne. Aklına gelseydi de o kızlara karşı "ay hayatım oğlumuz hareket etti bak" diyerek eşinin elini karnına götürseydin keşkeŞaka bir yana sinirlenme, tansiyonun falan yükselir Allah korusun.
Bebeğin ve kendini düşün sadece bu süreçte. Kendini üzme keyfine bak bencedeAllahtan bu kalp ılacını ıcıyorum o sakınlestırıcı etkı verıyor sanırımyoksa o yellozlara dersını verırdım ben.olan arada bızımkıne oldu neyse ıyı oldu ders olsun ona,hareketlerıne sahıp cıksın.bende aç kaldım sımdı mantı yapıyımda yıyım barı kendıme
Benim bu şekilde fikir olur belki sizedeKızlar, şeker için kullandığınız gebelik diyeti varsa paylaşır mısınız?
Pamuk renk ve yaprak desen diyo sanırım iki tane battaniye gelecek. Kalitesini bilmiyorumKızlar tınylamb bu battaniyeden alan var mı hem kalitesini merak ettim hem de hangi model geliyor iki adet mi tek mi anlayamadım
Evet evet bu mesajı görmeden anlamıştım
Tabi balık, köfte, et ve salatayı istediğim kadar yiyorum sorun olmuyor ekmeği şeker ilavesiz tam çavdar alıyorum günde 1 dilim yiyorum veya yemiyorum ekmek ne şekil olursa olsn biraz yükseltiyorBenim bu şekilde fikir olur belki sizede
Ay hadi inşallah canım benim valla son düzlükteyiz sağlıkla hayırla kavuşalım minnoşlarımızaKalan kandır o rengide döner yok olur gider az kaldı son düzlükteyizz şifa olsun annesi hepsi gececek
Ben hastanede giyeceğim pijamalarımı vs bebeğin deterjanı ile yıkadım çünkü kucağımıza vs alacağızKizlar hastanede giyecek kiyafetlerinizi normal herzaman kullandiginiz deterjan ile mi yikadiniz?
Bebek deterjanıyla yıkadım ben canımKizlar hastanede giyecek kiyafetlerinizi normal herzaman kullandiginiz deterjan ile mi yikadiniz?
Ben de aynı durumdayım inşallah düzelirizKızlar hamilelik bende çok fazla unutkanlık yaptı önceki gebeliklerimdw böyle olmamistim. Benim gibi olan var mı sonradan düzelir miyim?
Hamilelikte unutkanlık herkeste oluyor tahminimce doğumdan sonra aşırı artıyor beyin bebeğe odaklanıyormuş onun haricinde herşeyi unutabiliyormuş hoş benim bebeğide unutmuşluğum oldu arka odaya bırakıp birşey almaya gidince geri dönmüyordum unutuyordum orda çocuğu ağlayana kadarKızlar hamilelik bende çok fazla unutkanlık yaptı önceki gebeliklerimdw böyle olmamistim. Benim gibi olan var mı sonradan düzelir miyim?
Çok teşekkür ederimBenim bu şekilde fikir olur belki sizede
Bebegin deterjaniyla yikadim canim, kendimende hastane cikisi ya da sonrasinda giyecegim bir kac parca rahat kiyafet alicam onlari da ayni sekilde bebe deterjaniyla yikicam.Kizlar hastanede giyecek kiyafetlerinizi normal herzaman kullandiginiz deterjan ile mi yikadiniz?
Cok normalmis, sporda hocam surekli hamile beyninizi yakacak hareket gostericem simdi falan diyorKızlar hamilelik bende çok fazla unutkanlık yaptı önceki gebeliklerimdw böyle olmamistim. Benim gibi olan var mı sonradan düzelir miyim?
Tabiki atıyorum özeldenMerhaba, gebelik şekeri için diyet listeniz var ise benimle paylaşır mısınız?
Bende de var unutkanlık. B12 değerim 100 ün altında çıktı. Biraz da ona bağladım unutkanlığımı ve yorgunluğumu. 1 aydır B12 takviyesi alıyorum. Bunu yazarken bugün vitaminlerimi almadığımı hatırladım meselaKızlar hamilelik bende çok fazla unutkanlık yaptı önceki gebeliklerimdw böyle olmamistim. Benim gibi olan var mı sonradan düzelir miyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?