Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    135
Kadınların yaşadığı çoğu zorluk zaten olgunlaşmamış erkekler yüzünden. Kendi kendini idare edemeyen erkekler evlenince başka birinin hayatını da zorlaştırıyorlar.

Bekler bebisin inşallah haftasini biraz daha geçmiş olsun tekrar

Kızlar cok anlamiyorum google da insani kanser falan ediyo malum anlayan vardır diye size sorayım bu sonuçlar çok mu kötü ilk defa böyle fazla referans dışı oldu idrarda

Eklentiler

• Screenshot_2025-01-25-00-26-32-709_tr.gov.saglik.enabiz.jpg
    47,3 KB · Görüntüleme: 58
4 den fazla olması idrar yolu enfeksiyonu diyo dogru mu neyse ben suyu artirayim yine en iyisi az içiyorum herhalde
O konuda emin değilim doktorun daha net bilgi verir canım ama diğerleri kırmızı çıkmış ama referans değeri negatif çıkan değerde negatif. Problem yok diğerlerinde

Kizlaaar bebisimi gördüm bugün yandan çekti doktor burnuna bakin gbjvhkhgjg eşim diyo benden hiçbir şey almamış bu kiz 2200 kilo dedi ilk nstme girdim begenmediler ikinciyi cekiyolar suan
Yaaaa yeriiimm
ya var ya daha hamile iken tavsiyeleri ile boğuyorlar. Lohusa döneminde neler neler söyleyecekler vay halimize. İyi ki de burada toplanıp dökebiliyoruz içimizi. Bizi biz anlıyoruz sadece

Molfix 1 numarayı yendioğan oğluma kullanamadık biz kocaman olmuştu sleepy almak zorunda kalmıştık neden 2 numara aldınız ki molfix boyu her zaman diğer bezlerden büyüktür
Ben uzun boylu bir kadınım ve bebeklerim minimum 56 cm doğuyor canım o yüzden

Kızlar iyiyim operasyon başarılı geçti sizlerede yazacağım biraz toparlanayım. Her biriniz yazmışsınız İyi ki varsınız hepsine bakacağım
Canım kankam iyi olmana çok sevindim. Merakla senden gelecek olan yazıyı bekliyordum. Görünce rahatladım. Daha da iyi olursun inşallah

Kalan kandır o rengide döner yok olur gider az kaldı son düzlükteyizz şifa olsun annesi hepsi gececek

Ben ar öğünleri yemediğim halde Bi şekilde yesem daha yüksek çıkacak yoğurt eklicem bütün ogunlere oda dengeliyormus yada öğünler sonrasina

Insallah hepsi geçecek sağlıkla kavusacaksiniz. Benimde servikal uzunluk 26 ya düşmüş bende çok stresliyim ama güzel düşünmek istiyorum benim daha küçük haftam.
Bacağın için Bi tedavi uygulayamiyor mu doktor yada magnezyum iyi gelmiyor mu

Günaydıııın

Doktordan çıktım şimdi. Kan değerlerimi, demir ve hemoglobinimi beğenmedi. Oksijen yetmiyor dedi. Muhtemelen hastalıktandır. Kanım koyulaşmış. Kan sulandırıcı dozumu artırdı ve 10 günlük birkaç tane serum tedavisi yazdı. Düşünün yani en pozitif doktor bile karamsardı bugün ahahsjjsks.

Bu arada kan sulandırıcıyı 37. Haftaya kadar kullanacakmışım. Sonra bırakırsın dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…