Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    111
Ben eczaneden şundan aldim lansinoh içindeki asıl madde direkt diye geciyodu dedim bunu denerim nxnxjdndj ne zaman sürmeye baslayalim bunu acaba fikri olan var mıdır

Eklentiler

• 17361516865934494122315706043044.jpg
    84,3 KB · Görüntüleme: 27
Ay ne guzel anlatmişsin

Ben eczaneden şundan aldim lansinoh içindeki asıl madde direkt diye geciyodu dedim bunu denerim nxnxjdndj ne zaman sürmeye baslayalim bunu acaba fikri olan var mıdır
En kısa zamanda başla
Bu emzirilebilen krem değilmi
Ek kremlerde al ne olur ne olmaz
Ah ben ne çektim o yaralardan doğum aklıma gelmiyorda o acı dan korkuyorum valla

En kısa zamanda başla
Ah ben ne çektim o yaralardan doğum aklıma gelmiyorda o acı dan korkuyorum valla
Aynen silinmesine gerek yok diyor. Şuan başlamayı düşünüyorum ama gece yatarken üstümü çıkarıp sürerim iyice emsin tişörte geçmesin diye bi sorun olur mu acaba diye korktum da olmaz herhalde

En kısa zamanda başla
Bende ikinci bebekte mahvoldum emzirmekten nefret ediyordum bebek ilk aldığı an var ya ölüm gibi beynime işliyordu acısı hatta bak hala yazinca acısını beynimde hissediyorum benimde 1 ay Fito ile hametan kullanıp öyle geçirmiştim ne günlerdi ya emzirdikten sonra sürüyor emzirme vakti gelince yikiyordum uyku denilen bişey kalmıyordu.

Çok geçmiş olsun canım .Ben de aynı şekilde hastaydım geçer diye çok bekledim mahvoldum .Bana da aynı antibiyotik verildi .Doktorum perinatolog güvenle kullanabilirsin dedi .Ben de korkarak kullandım ama ancak o biraz iyileştirdi beni .

Geçmiş olsun canım ben de 4 ya da 5. Ayda 1 kutu antibiyotik kullandım. Endişlenmiştim ama doktorlar yazıyor kullanıyor herkes mecbur kaldıkça

İyidir herhalde çünkü tam bir zilli gün içinde çok aktif ve genelde ben oturup uzaniyorsam öyle oluyo doğunca da oturup uzanmamla uyanıp durmaz inş xnnxjxjx
Yapmaz öyle şeyler annesi aaa
Benimki de çok hareketli ama tatlı hareketlilik hala can yakmıyor şükür

Geçmiş olsun canım ben de 4 ya da 5. Ayda 1 kutu antibiyotik kullandım. Endişlenmiştim ama doktorlar yazıyor kullanıyor herkes mecbur kaldıkça
Çok geçmiş olsun bir daha da hasta olmayalım inşallah Doktorlara güvenmek zorundayız ,9 ayda insan mecbur ilaç kullanabiliyor .

Kızlar sizce lansinoh hem balmı hem kremi alınmalı mı ? gümüş kapakta aldım çok korkuyorum
Bütün tuşlara basiyoz galiba skxbjwjdiwjdid ya ben tek o attığım kremi aldım sonra baktim iş yapmiyosa diğer yontemlere girişicem çünkü bazi insanlarda işe yaramamiş bazısında yaramış o yüzden

Yapmaz öyle şeyler annesi aaa
Benimki de çok hareketli ama tatlı hareketlilik hala can yakmıyor şükür
Can yakmiyorsa güzel valla benim de henüz öyle can yakmadi ama dün pozisyondan mi bilmiyorum aciyodu bi yerim vurmadigina eminim ama baskidan kaynaklı bir aci garipti yani ha dedik geldik sonuna zaten dayanicaz mecbur

Bu günleri özleyeceğiz zorluk anlamında değil. Hamilelik çok özel bir şeymiş o içindeki kıpırtılar vs ayyy

Aslında bu mikrop dan kaynaklanıyor diye düşünüyorum özellikle bebeğin ağzındaki pamukçuk bunu yapıyor herkeste olmuyor çünkü ay her neyden oluyorsa da inşallah olmaz hametan nırmalde bana iyi gelir denizden önce sürer girerdim yanma olmazdı ama tereyağı na kadar sürdüm sürmediğim halt kalmadı hiçbirşey geçirmedi kendi kendine son buldu emzirmek ne kadar güzelmiş dedim sonra

Bu günleri özleyeceğiz zorluk anlamında değil. Hamilelik çok özel bir şeymiş o içindeki kıpırtılar vs ayyy
Ayy evet onu da düşünüyorum arada doğunca evet gelcek yanimizda olucak ama içimizdeki hareketleri falan özlerim gibi geliyo bana da o his çok güzel

Ayy evet onu da düşünüyorum arada doğunca evet gelcek yanimizda olucak ama içimizdeki hareketleri falan özlerim gibi geliyo bana da o his çok güzel
geçen gün çocugu 1 yaşında olan arkadaş, içimde böyle bişey oynayınca ayy diyorum kıpırdadı anlık unutuyorum sdff

Gerçekten tüm tuşlara basıyorum zaman azaldıkça ne yapacağım ne alacağım şaşırdım panikledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…