- 8 Ağustos 2023
- 5.926
- 6.909
- 118
- Konu Sahibi elektroforez
- #20.621
Bencede oluyorBence oluyor doktor bana yaglanma ya da ilaclar yapiyor dedi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bencede oluyorBence oluyor doktor bana yaglanma ya da ilaclar yapiyor dedi
Canım benımkıde 55 tı bılıyosun,cok dusmedı ama 41 e düştü,cok bol su ıctım hıc ılac ıcmedım vıtamın vs,sebze yemegı yedım,hergun bır fıncan turk kahvesı ıctm,hayvansal gıdalardan uzak durdum,paketlı sekerlı gıda yemedım 10 gun ıcınde gerıledı,degerın cok yuksek degıl endıselenme bıraz dıyetle düşerGunaydin kizlar benim alt degerim yukselmis 73 yani neden oluyor bu ? Dusurenler nasil dusurdu ilacla bi ilgisi yok sanirim cunku ilaclari birakmistim
Tamam canim cok tesekkurler doktor enginar ye dedi turk kahvesini bilmiyordum deneyeyim cok uzuluyorum yaaCanım benımkıde 55 tı bılıyosun,cok dusmedı ama 41 e düştü,cok bol su ıctım hıc ılac ıcmedım vıtamın vs,sebze yemegı yedım,hergun bır fıncan turk kahvesı ıctm,hayvansal gıdalardan uzak durdum,paketlı sekerlı gıda yemedım 10 gun ıcınde gerıledı,degerın cok yuksek degıl endıselenme bıraz dıyetle düşer
Bir de canim 1 hafta kadar progestan kullandim belki de o yukselttiCanım benımkıde 55 tı bılıyosun,cok dusmedı ama 41 e düştü,cok bol su ıctım hıc ılac ıcmedım vıtamın vs,sebze yemegı yedım,hergun bır fıncan turk kahvesı ıctm,hayvansal gıdalardan uzak durdum,paketlı sekerlı gıda yemedım 10 gun ıcınde gerıledı,degerın cok yuksek degıl endıselenme bıraz dıyetle düşer
Neden bu kadar streslısın uzulcek bışey yokkı az bısey yuksek bısey olmaz bundan.boyle stres yapmanı gerektırecek bısey yok.evet engınarda ıyı gelır.ılac alma hıc duzelır.bosuna streslenme.Tamam canim cok tesekkurler doktor enginar ye dedi turk kahvesini bilmiyordum deneyeyim cok uzuluyorum yaa![]()
ya yiyebilir miyiz o ayağıGünaydın kızlarrr 20. Hafta detaylıya gitmiştim her şey yolundaydı sadece makat ring bu haftada gözlemlenemiyor 4 hafta sonra gel demişti. Geldik şükür o da normalmiş. Bizimki ayağını yiyordu ahhahaha ve gülümsedi .birazdan da kendi doktoruma şeker yüklemeye gideceğim haber verirm size
Canım enginar ye bol bol sebze ağırlık beslen eti vb şeyleri bı sure hayatından çıkarGunaydin kizlar benim alt degerim yukselmis 73 yani neden oluyor bu ? Dusurenler nasil dusurdu ilacla bi ilgisi yok sanirim cunku ilaclari birakmistim
Sagol canim internette erken dogum vs olaylari korkutuyor ondan endiseleniyorum bebege birsey olmasindanNeden bu kadar streslısın uzulcek bışey yokkı az bısey yuksek bısey olmaz bundan.boyle stres yapmanı gerektırecek bısey yok.evet engınarda ıyı gelır.ılac alma hıc duzelır.bosuna streslenme.
Cok tesekkurler canimCanım enginar ye bol bol sebze ağırlık beslen eti vb şeyleri bı sure hayatından çıkar![]()
Hadi güzel sonuçlarla gel inşallah kolayca geçsin gitsinKızlarr bebişim 24+3 666 gr. 30 santimmiş. Bi maşallahınızı alırız teyzeleri.
ŞEKER YÜKLEMESİ
11:10 da aç şekilde 1. kanı verdim. İçeceği verdiler 10 dakikada bitirme süresi verdi. Önümdeki hanımefendi o kadar zorlandı ki içemedi öğürdü dedim yandık nasıl içcem. Ama tadı çok güzeldi limonlu gazoz gibi ama gazsızben hemen içtim.
12:20 de 2. Kez kan vereceğim. Çok hafif mide bulantısı yaptı ama abartılacak kadar değil. Su dahi içmek yasak. Gelişmeleri size aktaracağım![]()
özel de mi yaptırıyorsun canımm kaça yapıyorlarrKızlarr bebişim 24+3 666 gr. 30 santimmiş. Bi maşallahınızı alırız teyzeleri.
ŞEKER YÜKLEMESİ
11:10 da aç şekilde 1. kanı verdim. İçeceği verdiler 10 dakikada bitirme süresi verdi. Önümdeki hanımefendi o kadar zorlandı ki içemedi öğürdü dedim yandık nasıl içcem. Ama tadı çok güzeldi limonlu gazoz gibi ama gazsızben hemen içtim.
12:20 de 2. Kez kan vereceğim. Çok hafif mide bulantısı yaptı ama abartılacak kadar değil. Su dahi içmek yasak. Gelişmeleri size aktaracağım![]()
Hadi gecmis olsun darısı bizeKızlarr bebişim 24+3 666 gr. 30 santimmiş. Bi maşallahınızı alırız teyzeleri.
ŞEKER YÜKLEMESİ
her şeker yüklemesi yapana 350 tane soru sorasım geliyor hdssdf
İcecek ozelinkine benzettim amaözel de mi yaptırıyorsun canımm kaça yapıyorlarr
Ben senden önce gidicemn eger sen benden önce davranmazsan tecrübelerimizi aktaririzher şeker yüklemesi yapana 350 tane soru sorasım geliyor hdssdf
Benim doğum paketinin içinde canım o yüzden ayrıca fiyatını bilmiyorumözel de mi yaptırıyorsun canımm kaça yapıyorlarr