Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Selam kızlar benim doğumum da mart başı olacak insaAllah. 25 haftalikken kan testi ile şeker olduğu ortaya çıktı diyete başladım ama sekerim düşmüyor 1 hafta oldu. Açlık 100 lerce tokluk 150 nin üstünde çıkıyor çok korkuyorum diyete rağmen neden düşmüyor. Tecrübesi olan var mı bu konu hakkında

Kızlarrr bugün kan idrar vermiştimmm protein pozitif çıkmış. Ne demek bu napmam gerekk
Canım benim geçmiş mesajlarımda var başıma geldi anlattım çok korku yaşadım hatta hastaneye yatırılma durumun falan konuşuldu. Öncelikle kaç pozitif olduğu önemli kaç tane artı var ? Her bir artı 100 pozitif ediyor. Gebelikte 200 e kadar sınır var. Ama bunun yanında tansiyon yüksekliği ve ödem sorunu varsa o zaman preeklampsiden şüpheleniyor doktorlar. Doktoruna söyleyip detaylı test ile idrardaki protein sayısına baktırman lazım. Benimde pozitif çıktı sağlık ocağında. Sonra doktorum detaylı test yaptırdı 97 çıktı gayette normalmiş sağlık ocakları hep böyle yanlış sonuç çıkarıyormuş. Sende detaylı bi test ver bence canım

Tek + var şuanda. Bende arama butonundan bununla ilgili mesajlara bakıyordum. Tansiyon yüksekliği ve ödem problemim yok. Eylül ayında verdiğim tetkik negatifti. Bugün tekrar yaptırdım. Detaylı bakılması için nereden randevu almam gerekiyor

Doktorum
10 gün boyunca tansiyon ölçümü yapıp bol sıvı tüketmemi 10 gün sonunda tekrar idrar tahlili yapıp sonuçları iletmemi istedi

Canım insülin direncin olabilir neler tükettin bu süreçte nasıl beslendin diyetisyen eşliğinde mi diyet yaptın kendi kendine mi

Canım insülin direncin olabilir neler tükettin bu süreçte nasıl beslendin diyetisyen eşliğinde mi diyet yaptın kendi kendine mi
Diyetisyen eşliğinde ilerledim bir haftadır yani hiçbir şey yok nerdeyse diyetimde 1 haftadır açım ona rağmen sekerimin düşmemesi beni çok endişelendiriyor. Yumurta yoğurt ve protein yemeği bir meyve günlük yediğim bu kadar

Ailede şeker geçmişi olan varmı aaay en korktuğum belirtileriniz ne mesela acıkınca elbayak titremesi oluyomu benim 2 haftaya şeker ölçümü var

Ailede şeker geçmişi olan varmı aaay en korktuğum belirtileriniz ne mesela acıkınca elbayak titremesi oluyomu benim 2 haftaya şeker ölçümü var
Evettt maalesef babam şeker hastası. İnsaAllah çıkmaz sizde dikkat edin bol hareket edin şimdiden. Evet acıkınca ellerim titrer yani hamilelikten önce de böyleydi ama sekerim yoktu hamilelikte ortaya çıktı. Şekere hiç düşkün biri de değilim hiç sevmem ama yine de çıktı işte.

Bana açlık bakılıyor hastanede rutin orda düşük çıkıyor umarım şeker ölçümünde çıkmaz bişey yoksa hamile iken diyette çok zor

Bana açlık bakılıyor hastanede rutin orda düşük çıkıyor umarım şeker ölçümünde çıkmaz bişey yoksa hamile iken diyette çok zor
Anladım çıkmaz inşallah. Evet maalesef hamileyken diyet yapmak çok çok zor. Bir mandalina için ağlayabilirim o derece. Allah kimsenin başına vermesin. Artık her şeye razıyım bebeğim sağlıklı olsun da ama işte bu kadar diyete rağmen sekerimin düşmemesi beni çok yordu

Bebise zararı varmı bu insülin yüksekliğin peki ona zararı olmasında inşallah tez vakitte sizde atlatirsiniz

Bebise zararı varmı bu insülin yüksekliğin peki ona zararı olmasında inşallah tez vakitte sizde atlatirsiniz
Evet var bebeğe zarari maalesef en iyi ihtimalle bebek iri bir bebek oluyor ki benimki de haftasından önde. Allah korusun sonrasında bebekte organ yetmezliği kalp durması erken doğum doğduktan sonra şeker düşüklüğü sebebi ile koma vs. Tehlikeli bir şey yani dikkat edilmesi gereken bir durum. Amin insaAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…