Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ben biraz farklı düşünüyorum. Bence kendisinin de karnının çıkmasını istiyordu ama çıkmamış ufak bi kıskançlık sezdiimm.

Öyle mi oluyormuş hiç dikkat etmedim saatleree ben

Ya ben hiç tanımıyordum ilk kez dün tanıştık merhaba dedi sonra konuya daldı. Düşün halsizliği. Yakınım bile değil. Ama bir daha öyle diyen olursa hakikaten bozacam ya sonra pişman oluyorum bozmadım diye

yaa öyle miymişş. Sabah kapıda arabayı beklerken kıpır kıpırdı. Gece yatmadan önce de kıpır kıpır sonra beraber uyuyoruz beraber kalkıyoruz

Aynen kanka ben bu göbek olsun diye kırk takla attım sen biliyorsun tüp bebekle kavuştum kavuşacağım inşallah yavruma. Halt yesin kendi
Ben aynanın karşısına geçip göbeğimi seviyorum hoşuma gidiyor. O kişinin sevilecek bir göbüşü olmamış ki nerden bilsin bunun keyfini

Bu doğru ilk oğlum gece durmazdı gündüz hareketsizdi. Doğduğunda Geceleri uyutmuyordu. Valla aylarca uyumadık bu da aynısı gündüz çok az gece yatağa girince başlıyor yandık

Ben aynanın karşısına geçip göbeğimi seviyorum hoşuma gidiyor. O kişinin sevilecek bir göbüşü olmamış ki nerden bilsin bunun keyfini
Haklısın kuzum valla göbeğimle mutluyum ama densizliği sinirimi bozdu halsizliği sinirimi bozdu. Ben zaten azimli ve iradeli bşr insanım. İlk hamileliğimde de öyle oldu düzenli spor sağlıklı beslenme ile eskisinden iyi olmuştum yine yaparım yeter ki bebeğim sağlıkla gelsin

karadelik gibi vücudu varmış demek ki nasıl genişlettiyse

Aynen öyle. Hadsizlik yapmış. Sen takılma bebeğin, göbüşün ve hamişliğin keyfini çıkar. Bebeğin sağlıkla gelsin önemi yok

Bu doğru ilk oğlum gece durmazdı gündüz hareketsizdi. Doğduğunda Geceleri uyutmuyordu. Valla aylarca uyumadık bu da aynısı gündüz çok az gece yatağa girince başlıyor yandık
bak senin adına üzüldüm ama kendi adıma sevindim sldkf benim ki gece uyuyor sabah kalkıyor bakalım değişmezse

bak senin adına üzüldüm ama kendi adıma sevindim sldkf benim ki gece uyuyor sabah kalkıyor bakalım değişmezse
Valla öyle oluyor yine uykusuz geceler beni bekliyor senin adına sevindim uygulamada da şey yazıyor. Gündüz aktif olunduğundan titreşimden sallanmadan dolayı bebek uyuyormuş gece de yatağa girince o titreşim durunca da tabi uyanıyormuş ışık geçirgenliği de zayıf karından. Bu yüzden bazı bebekler doğduğunda gece gündüz olayını da bilmediğinden anne karnında alıştıkları uyku düzeni bir süre devam ettirirlermiş

Kızlar ben 18+3 teyim şuan M beden yada 40 giyiyorum normal pantolonda düğme kısmı rahatsız ettiği için hamile pantolonu almak istiyorum Artış markasından hangi bedeni almam gerekir emin olamadım M mi L mi almalıyım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…