- 24 Temmuz 2024
- 132
- 374
- 28
-
- Konu Sahibi elektroforez
- #20.321
Benim geçen ay hep öyleydi ama şu an 90 civarı çıkıyor genelde. 24+1 imBu arada sızın nabızlar kac cıkıyor?benımkı stabıl hep 100 105 cıvarı cıkıyor tansıyon olcum aletınde.
15 canım 10 üzeri sıkıntıGecmıs olsın canım kac cıkmıstı crp?benım hamılelıkten berı hep 8-6 o cıvarlarda cıkıyor ama dr sorun degıl vucut gebelıge tepkı verıyor dedı
Canım benim çok teşekkür ederim
Çok teşekkür ediyorum canımEvet canim, bebislerle birlikte kullanmalik
Selam kankamGünaydın kızlaaar,sıze bısey soylucem,ben tuzu tamamen bırakınca -3 kılo olmusum.gecen hafta anıden bı haftada 2 kılo aldım dıye uzulmustum ya.haberınız ola.sanırım tuz hem tansıyon yukseltıyor hem odem olusturuyor(tansıyonu cok dusuk olanlar ıcın tabıkı bır tavsıye degıl bu)
Ayy keşke bende tuzu kesebilsem. Sizin adiniza cok sevindim. Zaten etrafimdaki herkes soyluyor tuzu kes diye. Geçen gun kaynanamda tartıldım 2 ayda 3 kilo almisim. Ama tartısı dogru tartıyormu şüpheliyim. Daha cok aldigimi dusunuyorumGünaydın kızlaaar,sıze bısey soylucem,ben tuzu tamamen bırakınca -3 kılo olmusum.gecen hafta anıden bı haftada 2 kılo aldım dıye uzulmustum ya.haberınız ola.sanırım tuz hem tansıyon yukseltıyor hem odem olusturuyor(tansıyonu cok dusuk olanlar ıcın tabıkı bır tavsıye degıl bu)
Ben tiroit ilaci bebek istediğim için önceden kullaniyodum benim 4 cikiyordu 2.5 altında olması isteniyor gebelikte tiroit yükselebilir o yüzden 3 ayda bir olsada kan ver kontrol ettirmekte fayda var ben her ay kan veriorum kendimi takip etmek açısındanKızlar, sizin tiroid değerlerinize ne kadar sıklıkla bakıyor dr? Benimki 6. Haftada değerler normal çıktı, ondan sonra doktor bir daha istemedi. Yurtdışındayım, acaba burada çok önem vermiyorlar mı? Happy mom uygulamada yazmışlar (#reklam değil) önemli olduğunu, panik oldum şimdi. 17 haftadır bakılmıyor
Ego kompleks ne ararsan var sanirim o bayandaDün öğretmenler günü kahvaltısında ilkokul kısmında ilk kez tanışıp merhabalaştığım bir kadın öğretmen o kadar çok sinirimi bozdu ki dün anlatamam. Yani hem kadın hem eğitimci bu kişi. “Hocam ne kadarlık oldunuz dedi. 23 haftalık dedim. “Ay dedi ben 7 aylıkken bile dümdüzdü karnım sağlıkocagındakiler hocam sen hamile olduğuna emin misin diyorlardı çocuk 3 kiloydu valla helal olsun kendime dedim doğuma giderken bile seninki kadar değildi karnım” dedi. Ya bu hamile bir insana söylenecek laf mı? Allah aşkına kadınsın bir de ya. Okumuş cahil. Her vücut bir değil ki. “Hocam sizin iç karnınız genişmiş benimki dar her vücut bir değil dedim seviyeli bir şekilde. Onu oraya gömerdim bozardım ama kalabalık insanlar var seviyemi bozmadım. Doğumdan sonra ben hallediyorum sanki kendi marifeti karnının içinde olması. Vücut yapısı yani kilo alsam da almasam da hemen çıkıyor benim hamilelikte napim içine mi gömeyim yani ya.
Densız cok kankam bosver konusmak ıcın konusmus mınnoslar ıyı olsun gerısı boşDün öğretmenler günü kahvaltısında ilkokul kısmında ilk kez tanışıp merhabalaştığım bir kadın öğretmen o kadar çok sinirimi bozdu ki dün anlatamam. Yani hem kadın hem eğitimci bu kişi. “Hocam ne kadarlık oldunuz dedi. 23 haftalık dedim. “Ay dedi ben 7 aylıkken bile dümdüzdü karnım sağlıkocagındakiler hocam sen hamile olduğuna emin misin diyorlardı çocuk 3 kiloydu valla helal olsun kendime dedim doğuma giderken bile seninki kadar değildi karnım” dedi. Ya bu hamile bir insana söylenecek laf mı? Allah aşkına kadınsın bir de ya. Okumuş cahil. Her vücut bir değil ki. “Hocam sizin iç karnınız genişmiş benimki dar her vücut bir değil dedim seviyeli bir şekilde. Onu oraya gömerdim bozardım ama kalabalık insanlar var seviyemi bozmadım. Doğumdan sonra ben hallediyorum sanki kendi marifeti karnının içinde olması. Vücut yapısı yani kilo alsam da almasam da hemen çıkıyor benim hamilelikte napim içine mi gömeyim yani ya.
Bu tür yorumlar insana kendini kötü hissettirmek için özellikle yapılıyor bebek sağlıklıysa biz sağlıklıysak gerisinin ne önemi var. Bana da bugün karnın çok küçük bebeğin küçük doğacak heralde dediler sinirim bozuldu sanki elimizdeymiş gibi.Dün öğretmenler günü kahvaltısında ilkokul kısmında ilk kez tanışıp merhabalaştığım bir kadın öğretmen o kadar çok sinirimi bozdu ki dün anlatamam. Yani hem kadın hem eğitimci bu kişi. “Hocam ne kadarlık oldunuz dedi. 23 haftalık dedim. “Ay dedi ben 7 aylıkken bile dümdüzdü karnım sağlıkocagındakiler hocam sen hamile olduğuna emin misin diyorlardı çocuk 3 kiloydu valla helal olsun kendime dedim doğuma giderken bile seninki kadar değildi karnım” dedi. Ya bu hamile bir insana söylenecek laf mı? Allah aşkına kadınsın bir de ya. Okumuş cahil. Her vücut bir değil ki. “Hocam sizin iç karnınız genişmiş benimki dar her vücut bir değil dedim seviyeli bir şekilde. Onu oraya gömerdim bozardım ama kalabalık insanlar var seviyemi bozmadım. Doğumdan sonra ben hallediyorum sanki kendi marifeti karnının içinde olması. Vücut yapısı yani kilo alsam da almasam da hemen çıkıyor benim hamilelikte napim içine mi gömeyim yani ya.
İşte küçük olsa karın suç büyük olda suç insanlara beğendiremiyoruzBu tür yorumlar insana kendini kötü hissettirmek için özellikle yapılıyor bebek sağlıklıysa biz sağlıklıysak gerisinin ne önemi var. Bana da bugün karnın çok küçük bebeğin küçük doğacak heralde dediler sinirim bozuldu sanki elimizdeymiş gibi.
Öyle olduğu söyledi diğer tanıyan arkadaşlarım. Egolu ve insanlara üstten üste konuşur o dedilerEgo kompleks ne ararsan var sanirim o bayandaSon derece itici ve yanliş bir yaklaşım. Malesef eğitimci olmasi karakterini degiştirmiyor insanin. Ama dediginiz gibi bir kadinin bir kadına boyle dengesizce bir yorum yapmasi cok sinir bozucu.Hiç kafaniza takmayin bu tür insanlar her yerde var malesef siz hamileliginizin tadini cikarin suan cok guzel bir mucizeyi yaşıyoruz
Ay çok bilmişler. Benim de böyle bir arkadaşım var doğuma kadar görüşmücem. Bebeği görmeye geldiğinde de bana demediği kalmıcak muhtemelen ben de samimiyiz diye bişe diyemiyorum. Hiç takma densizi. Bi dahakine de ver cevabını yaDün öğretmenler günü kahvaltısında ilkokul kısmında ilk kez tanışıp merhabalaştığım bir kadın öğretmen o kadar çok sinirimi bozdu ki dün anlatamam. Yani hem kadın hem eğitimci bu kişi. “Hocam ne kadarlık oldunuz dedi. 23 haftalık dedim. “Ay dedi ben 7 aylıkken bile dümdüzdü karnım sağlıkocagındakiler hocam sen hamile olduğuna emin misin diyorlardı çocuk 3 kiloydu valla helal olsun kendime dedim doğuma giderken bile seninki kadar değildi karnım” dedi. Ya bu hamile bir insana söylenecek laf mı? Allah aşkına kadınsın bir de ya. Okumuş cahil. Her vücut bir değil ki. “Hocam sizin iç karnınız genişmiş benimki dar her vücut bir değil dedim seviyeli bir şekilde. Onu oraya gömerdim bozardım ama kalabalık insanlar var seviyemi bozmadım. Doğumdan sonra ben hallediyorum sanki kendi marifeti karnının içinde olması. Vücut yapısı yani kilo alsam da almasam da hemen çıkıyor benim hamilelikte napim içine mi gömeyim yani ya.
Alakası yok valla bizim karşı komşumuz vardı minyon tipli bi kız. Hamile olduğunu bilmesek anlamazdık. Bebek de doğdu baya boylu kilosu güzel bi bebek yani.Bu tür yorumlar insana kendini kötü hissettirmek için özellikle yapılıyor bebek sağlıklıysa biz sağlıklıysak gerisinin ne önemi var. Bana da bugün karnın çok küçük bebeğin küçük doğacak heralde dediler sinirim bozuldu sanki elimizdeymiş gibi.
Hayır bu muymuş marifeti. Hamileyken karnının belli olmaması mıymışÖyle olduğu söyledi diğer tanıyan arkadaşlarım. Egolu ve insanlara üstten üste konuşur o dedilerher yerde var hakikaten böyle insanlar sor a dedim ki Fundi niye takıyorsun sen bu göbeği şişirmek için kırk takla attın keyfini çıkar
2 ayda 3 kg makul bi rakamAyy keşke bende tuzu kesebilsem. Sizin adiniza cok sevindim. Zaten etrafimdaki herkes soyluyor tuzu kes diye. Geçen gun kaynanamda tartıldım 2 ayda 3 kilo almisim. Ama tartısı dogru tartıyormu şüpheliyim. Daha cok aldigimi dusunuyorumşu son 3 ayimizda ne kdr az kilo alirsak okadar iyi olcak
Diolar ki hareketlendiği saatlere dikkat edin doğduğunda da o saatlerde çok hareketli olacakBu bebe daha şimdiden tekme atınca vücudum sarsılıyor tuhaf değil mi? Resmen bedenimde deprem etkisi yaratıyor sıpa mcmvlv