Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    7
Ben de sürekli düşünüyorum iyi mi kalbi atıyor mu güzel güzel diye. her hafta kontrole gitmek istiyorum ya :D
Esim diyor ki sen istiyosun seni gunluk yatirsinlar monitore baglasinlar bir 20 dk dinle kalbini ekrandan bebegi izle 🤣
Dedim harika bi fikir keske bunun icin de bir paket olsa mesela 🤣🤣 siyirdik

Ah bir gecse su zor zamanlarimiz 🤣🙈 dun arkadas 6 aylik hala yemek yapamiyorum oguruyorum prilamla duruyorum diyince moralim bozuldu ya. Ev icinde organik olarak bolusulen sorumluluklar bir anda komple eslere kaldi filan ya bu durum beni hem uzuyor hem de kendimi bir engelim var gibi hissettiriyor 🥲
çok haklısın canım ama herkesin uzun sürecek bu belirtileri diye bir kural yok öyle düşün. Bence sen 2. trimesterde toparlayacaksın. Bana annem geldi yeniden çünkü 12. hafta bitene kadar kalkmam yasak gündüz eşim okula gittiğinde yanlız kalmamam için destek kuvvet geldi 😍 yoksa eşler de çok yoruluyor bu süreçte akılları hep bizde kalıyor. Ama bu da böyle bir süreç demekki ne yapalım 😊

Esim diyor ki sen istiyosun seni gunluk yatirsinlar monitore baglasinlar bir 20 dk dinle kalbini ekrandan bebegi izle 🤣
9 ay bu şekilde yaşarım valla hiçte sıkılmam. Şu bebo bi doğsun o kadar çok sevip sarmalıcam ki bugünlerin acısını çıkarırcasına :D açıp açıp totosunu dişlicem haahhahaha

Benim belirtilerim sürekli gidip geliyor. Bugün çok kötüyüm hem belim ağrıyor hem şiddetli midem bulanıyor. Ama iki gün önce sanki hamile bile değildim yani. Bi an önce cuma olsa da görsem artık
Benimde öyle oluyor ya iki gündür hamile değilmişim gibi ama iki gün önce sol kasığımda dolgunluk seğirme falan oluyordu.Demekki normalmiş ağrılar gelip gidiyor içim rahatladı sen öyle diyince.

Günaydın arkadaşlar Sımdı kontrolden geldım ufak bı kese gözüktü dedı doktor ama sınır oldum doktora hıcbır açıklama yapmadı ulstoraon kagıdından anlayan varmı cok moral bozucu konusuyo herseferınde değerlerin yavas yükselmıs falan dedı her hafta kontrol edıcez falan dedı
iyi de zaten daha çok yeni neden bukadar olumsuz konuştu memnun kalmadıysan başka doktora git istersen

hareket ettiği görünüyormuş o haftada. benim de ultrasonda iki gün önden gittiği için 10+1 görünecek yine. hala öyleyse tabi. merakla bekliyorumm
ben geçen cuma gittiğimde 9+1 di normalde ama ultrasonda 9+5 göründü o bence ölçtükleri anda bebek hareket ediyorsa geriniyorsa falan ona göre değişiyor olabilir ya ilerleyen haftalarda eşitleniyor çünkü genelde. Bende de biraz ileri çıkabilir. Evet hareketleri görülebilir :)

Benimde öyle oluyor ya iki gündür hamile değilmişim gibi ama iki gün önce sol kasığımda dolgunluk seğirme falan oluyordu.Demekki normalmiş ağrılar gelip gidiyor içim rahatladı sen öyle diyince.
Evet evet ben bu duruma alıştım artık ağrıların belirtilerin olmadığı gün rahat ediyorum kafaya takmıyorum.
Bel ağrısına taktım şimdi ama. İlla kafaya takacak bişey bulurum hahahhahahha

iyi de zaten daha çok yeni neden bukadar olumsuz konuştu memnun kalmadıysan başka doktora git istersen
Özele gıttım bide sinir oldum yA en son dün degerım 5339 du hem vajınal hem karından gördü ufak bı kese var dedı degerlerın yavas artmıs dedı yanı bı doktor ınsana boyle moral bozucu konuşması carsamba günü devlet hastanesine randevu almıştım önceden gıtsemmı acaba haftaya mı gıtsem Kac haftalık olabılır onuda soylemedı kese bırınde 8.8 mm dıgerınde 7.9 mm yazıyor Kac haftalıktır acaba

çok haklısın canım ama herkesin uzun sürecek bu belirtileri diye bir kural yok öyle düşün. Bence sen 2. trimesterde toparlayacaksın. Bana annem geldi yeniden çünkü 12. hafta bitene kadar kalkmam yasak gündüz eşim okula gittiğinde yanlız kalmamam için destek kuvvet geldi 😍 yoksa eşler de çok yoruluyor bu süreçte akılları hep bizde kalıyor. Ama bu da böyle bir süreç demekki ne yapalım 😊
Oh yine annene kavustun rahatla biraz guvende hisset😍 esin de dinlenir biraz ahsjdjd. Benim de bugun annemler gelecek hala temizlik icin birine duzenli baglanamadik resmen bulamiyoruz ya😔 esimin de isi cok tum gun kulaginda kulaklik bir yandan bana yetmeye calisiyor allahtan evden calisiyor diyorum. Ama haftasonu annemler yaklasik bir ayligina ist disina cikacaklar, simdiden stres oldum gidiyorlar diye😭 esime dedim olmadi topla cantayi biraz da seninkilere karsiya yatili gidelim annen baksin bana ajajajaj

keşke bunu yapsalar eve gelip bakma hizmetleri olsa mesela :) ben de en son bu talep etmiştim evrenden 🤣🤣
Bende eşime bak böyle bişey varmış dedim bunu gösterdim, aldın demi diyor 🤣 Hayır almadım ama her an alabilirim dedim 🤣

Eklentiler

• IMG_3545.webp
    IMG_3545.webp
    33,2 KB · Görüntüleme: 36
9 ay bu şekilde yaşarım valla hiçte sıkılmam. Şu bebo bi doğsun o kadar çok sevip sarmalıcam ki bugünlerin acısını çıkarırcasına :D açıp açıp totosunu dişlicem haahhahaha
Ya da ev tipi kamera gibi telefondan iceriyi izlesek mesela ahahahaha ay cok iyi fikir girisimcilere sesleniyorum🤣 rahim ici mikrokamera uygulamasi 🤣🤣

Bende eşime bak böyle bişey varmış dedim bunu gösterdim, aldın demi diyor 🤣 Hayır almadım ama her an alabilirim dedim 🤣
Esimin beni doktora ispiyonlamayacagini bilsem alirim ahdjdjdjd. Bununla ilgili vi yazi okudum, anca 6.aydan sonra bebegin kalbini isitecek hassasiyetteymis. Su an mesela tutsak kendi kalp atisimizi duyarmisiz ahahahaha of.

Back
X