- 3 Nisan 2023
- 1.389
- 1.192
- 63
- 38
hayırlı olsun canım tebrik ederim. Sayfanın ilk postundaki listenin altınaMerhaba. Son adet tarihim 18 Şubat. Keseyi ve bebişi bugün (7 Nisan) gördük çok şükür. Beni de ekleyebilir misiniz listeye![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayırlı olsun canım tebrik ederim. Sayfanın ilk postundaki listenin altınaMerhaba. Son adet tarihim 18 Şubat. Keseyi ve bebişi bugün (7 Nisan) gördük çok şükür. Beni de ekleyebilir misiniz listeye![]()
Ay beni de çağırmadı bu hafta ve 2 hafta bana çok uzun geldi ya paranoyak oldum. Şükür cumaya az kaldı ama zaman geçmiyor![]()
Bende cuma gideceğim az kaldı üç güncükbir aksilik olmazsa eğer bende Cuma günü gideceğim bakalım![]()
ooo hepimizin cuma olması iyi olmuş aynı anda kafamız rahat ederse birbirimize pozitif faydamız olurBende cuma gideceğim az kaldı üç güncükEn son 29 unda gitmiştim bende 16 sında çağırdı ama ben dayanamayıp 11 ine aldım randevuyu
![]()
İnşallah artık biraz rahatlarız. 9+4 oluyorum bende ama yumurtlamam bir iki gün geç olduğu için hep iki gün geriden çıkıyor benim ultrasonda. 9+2 çıkacak muhtemelen. Belirtin var mı kasık ağrısı bel ağrısı falan. Bende hiç kalmadı ya sadece bulantım yoktu üç gün önce o başladı.ooo hepimizin cuma olması iyi olmuş aynı anda kafamız rahat ederse birbirimize pozitif faydamız olur9+6 oluyorum ben o gün tam
hahaha ben geçene hafta 2 defa gitmiştim 2 gün arayla görmüştüm bebişimiBende cuma gideceğim az kaldı üç güncükEn son 29 unda gitmiştim bende 16 sında çağırdı ama ben dayanamayıp 11 ine aldım randevuyu
![]()
ben cuma tam 10+1 oluyorumooo hepimizin cuma olması iyi olmuş aynı anda kafamız rahat ederse birbirimize pozitif faydamız olur9+6 oluyorum ben o gün tam
Yok yiyemiyorum zaten direktAyy çok haklısın ama ben halen daha mecburen sağlıklı gitmek durumundayım. Biraz lekelenmem var diye stres yapıyorum sanırım içten içe şekerim yüksek çıkıyor son günlerde. Bu kadar dikkat ederken de yüksek çıkması insanın sinirini bozuyor. Balık yiyorum allahtan onda sorunum yok ama siz de bıktıysanız zorlamayın kendinizi![]()
gözün aydın canımGünaydın hamişler:) 8+5 den selamlar. Kontrolden geldim çok şükür bir problem yok. Fetal Dna testi yaptırabilirsiniz dedi doktorum. Mutlaka yaptırın vs demedi ama haberiniz olsun böyle birşey var yaptırmak isterseniz dedi. Sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda ?
aslında cumadan sonra haftasonu bişey yoktu dün akşam minik bi leke gelince stres oldum yine ama doktor da ufak lekelenmelere takılma dedi o yüzden yatmaya devam yatağımda mesai yapıyorum resmen halimi görsen komik ötesiyimYok yiyemiyorum zaten direktkirmizi et bir nebze ama balik mahvetti beni en son
senin seker strestendir
lekeler bitmedi mi canim
Hareketsizlikten de olabilir kabizliginaslında cumadan sonra haftasonu bişey yoktu dün akşam minik bi leke gelince stres oldum yine ama doktor da ufak lekelenmelere takılma dedi o yüzden yatmaya devam yatağımda mesai yapıyorum resmen halimi görsen komik ötesiyimşükür ağrım başka bişeyim yok hafif kabızlık gibi bir gidişata doğru gidiyorum ilaçlardan olabilir diye düşünüyorum çünkü çok dikkatli besleniyorum . Tuvalete çıkarken bir korkuyorum ya bu endişe halinden kurtulmam lazım
olabilir hareketsizlikten haklısın. hahaha ne değişiklik amaHareketsizlikten de olabilir kabizliginbuna sukur canim sakin kalmaya calis isinle oyalan gunduzleri bolca
yatakta mesai sana da degisiklik oluyordur
![]()
Benim belirtilerim sürekli gidip geliyor. Bugün çok kötüyüm hem belim ağrıyor hem şiddetli midem bulanıyor. Ama iki gün önce sanki hamile bile değildim yani. Bi an önce cuma olsa da görsem artıkİnşallah artık biraz rahatlarız. 9+4 oluyorum bende ama yumurtlamam bir iki gün geç olduğu için hep iki gün geriden çıkıyor benim ultrasonda. 9+2 çıkacak muhtemelen. Belirtin var mı kasık ağrısı bel ağrısı falan. Bende hiç kalmadı ya sadece bulantım yoktu üç gün önce o başladı.
Ah bir gecse su zor zamanlarimizolabilir hareketsizlikten haklısın. hahaha ne değişiklik amabir miktar sırt ağrısı da bana eşlik ettiğinden epey renk kattı hayatıma
reflü yastığımda normalde bana hizmet etmediği kadar hamileliklerimde hizmet ediyor ayağım yüksekte kalsın diye onu kullanıyorum hahaha
bi bahane bulup gitmeyi bende cok düşündüm ama eşimi panikletmek istemediğim için oturdum totomun üstünehahaha ben geçene hafta 2 defa gitmiştim 2 gün arayla görmüştüm bebişimiiyi olsun da geç görelim mühim değil
![]()
hareket ettiği görünüyormuş o haftada. benim de ultrasonda iki gün önden gittiği için 10+1 görünecek yine. hala öyleyse tabi. merakla bekliyorummben cuma tam 10+1 oluyorumbiraz daha şeklini şemalini görürürüz artık
Gaz sıkışınca oluyor öyle. Ama her allahın günü ishal olduğum için nadir yaşıyorum bu durumuGünaydın kızlar, ya ben gece adet sancısı gibi bir ağrıyla uyandım. Aynısını 5.haftada da yaşamıştım sizde de oldu mu böyle bir şey
Ödüm patladı ya 2 gündür ağrım var kontrol de cumartesi. O güne kadar delirmez isemmmGaz sıkışınca oluyor öyle. Ama her allahın günü ishal olduğum için nadir yaşıyorum bu durumu