Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    7
Merhaba. Son adet tarihim 18 Şubat. Keseyi ve bebişi bugün (7 Nisan) gördük çok şükür. Beni de ekleyebilir misiniz listeye 🥰
hayırlı olsun canım tebrik ederim. Sayfanın ilk postundaki listenin altına Topuzlu Topuzlu arkadaşımızı etiketleyerek o listede yazan tüm bilgileri iletirsen arkadaşımız seni listeye ekleyecektir

Günaydın arkadaşlar Sımdı kontrolden geldım ufak bı kese gözüktü dedı doktor ama sınır oldum doktora hıcbır açıklama yapmadı ulstoraon kagıdından anlayan varmı cok moral bozucu konusuyo herseferınde değerlerin yavas yükselmıs falan dedı her hafta kontrol edıcez falan dedı

Eklentiler

• 89E3AF9C-4BB0-43FE-BA71-10CD437E9E09.webp
    89E3AF9C-4BB0-43FE-BA71-10CD437E9E09.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 48
  • B5805126-9FC8-413B-BC79-4CFB2C6284D1.webp
    B5805126-9FC8-413B-BC79-4CFB2C6284D1.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 46
  • 33B71289-20A1-4298-A151-BE104C2AC8AF.webp
    33B71289-20A1-4298-A151-BE104C2AC8AF.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 46
ooo hepimizin cuma olması iyi olmuş aynı anda kafamız rahat ederse birbirimize pozitif faydamız olur :D 9+6 oluyorum ben o gün tam
İnşallah artık biraz rahatlarız. 9+4 oluyorum bende ama yumurtlamam bir iki gün geç olduğu için hep iki gün geriden çıkıyor benim ultrasonda. 9+2 çıkacak muhtemelen. Belirtin var mı kasık ağrısı bel ağrısı falan. Bende hiç kalmadı ya sadece bulantım yoktu üç gün önce o başladı.

Ayy çok haklısın ama ben halen daha mecburen sağlıklı gitmek durumundayım. Biraz lekelenmem var diye stres yapıyorum sanırım içten içe şekerim yüksek çıkıyor son günlerde. Bu kadar dikkat ederken de yüksek çıkması insanın sinirini bozuyor. Balık yiyorum allahtan onda sorunum yok ama siz de bıktıysanız zorlamayın kendinizi 😊
Yok yiyemiyorum zaten direkt 🙈 kirmizi et bir nebze ama balik mahvetti beni en son 🤣😩 senin seker strestendir 🥲 lekeler bitmedi mi canim

Günaydın hamişler:) 8+5 den selamlar. Kontrolden geldim çok şükür bir problem yok. Fetal Dna testi yaptırabilirsiniz dedi doktorum. Mutlaka yaptırın vs demedi ama haberiniz olsun böyle birşey var yaptırmak isterseniz dedi. Sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda ?
gözün aydın canım 😍 ben genetikli tüp bebek yaptığım için yaptırmamaya karar verdim ama ben fetal dna testinin önemli bir test olduğunu düşünüyorum. imkanı olan herkesin yaptırması iyi olur bence

Yok yiyemiyorum zaten direkt 🙈 kirmizi et bir nebze ama balik mahvetti beni en son 🤣😩 senin seker strestendir 🥲 lekeler bitmedi mi canim
aslında cumadan sonra haftasonu bişey yoktu dün akşam minik bi leke gelince stres oldum yine ama doktor da ufak lekelenmelere takılma dedi o yüzden yatmaya devam yatağımda mesai yapıyorum resmen halimi görsen komik ötesiyim 😂😂 şükür ağrım başka bişeyim yok hafif kabızlık gibi bir gidişata doğru gidiyorum ilaçlardan olabilir diye düşünüyorum çünkü çok dikkatli besleniyorum . Tuvalete çıkarken bir korkuyorum ya bu endişe halinden kurtulmam lazım

aslında cumadan sonra haftasonu bişey yoktu dün akşam minik bi leke gelince stres oldum yine ama doktor da ufak lekelenmelere takılma dedi o yüzden yatmaya devam yatağımda mesai yapıyorum resmen halimi görsen komik ötesiyim 😂😂 şükür ağrım başka bişeyim yok hafif kabızlık gibi bir gidişata doğru gidiyorum ilaçlardan olabilir diye düşünüyorum çünkü çok dikkatli besleniyorum . Tuvalete çıkarken bir korkuyorum ya bu endişe halinden kurtulmam lazım
Hareketsizlikten de olabilir kabizligin 🥹 buna sukur canim sakin kalmaya calis isinle oyalan gunduzleri bolca🙈 yatakta mesai sana da degisiklik oluyordur 🤣

Hareketsizlikten de olabilir kabizligin 🥹 buna sukur canim sakin kalmaya calis isinle oyalan gunduzleri bolca🙈 yatakta mesai sana da degisiklik oluyordur 🤣
olabilir hareketsizlikten haklısın. hahaha ne değişiklik ama 🤣 bir miktar sırt ağrısı da bana eşlik ettiğinden epey renk kattı hayatıma 🤣🤣 reflü yastığımda normalde bana hizmet etmediği kadar hamileliklerimde hizmet ediyor ayağım yüksekte kalsın diye onu kullanıyorum hahaha

İnşallah artık biraz rahatlarız. 9+4 oluyorum bende ama yumurtlamam bir iki gün geç olduğu için hep iki gün geriden çıkıyor benim ultrasonda. 9+2 çıkacak muhtemelen. Belirtin var mı kasık ağrısı bel ağrısı falan. Bende hiç kalmadı ya sadece bulantım yoktu üç gün önce o başladı.
Benim belirtilerim sürekli gidip geliyor. Bugün çok kötüyüm hem belim ağrıyor hem şiddetli midem bulanıyor. Ama iki gün önce sanki hamile bile değildim yani. Bi an önce cuma olsa da görsem artık

olabilir hareketsizlikten haklısın. hahaha ne değişiklik ama 🤣 bir miktar sırt ağrısı da bana eşlik ettiğinden epey renk kattı hayatıma 🤣🤣 reflü yastığımda normalde bana hizmet etmediği kadar hamileliklerimde hizmet ediyor ayağım yüksekte kalsın diye onu kullanıyorum hahaha
Ah bir gecse su zor zamanlarimiz 🤣🙈 dun arkadas 6 aylik hala yemek yapamiyorum oguruyorum prilamla duruyorum diyince moralim bozuldu ya. Ev icinde organik olarak bolusulen sorumluluklar bir anda komple eslere kaldi filan ya bu durum beni hem uzuyor hem de kendimi bir engelim var gibi hissettiriyor 🥲

Günaydın kızlar, ya ben gece adet sancısı gibi bir ağrıyla uyandım. Aynısını 5.haftada da yaşamıştım sizde de oldu mu böyle bir şey

Back
X