Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    5
Merhabalar daha önce gruba Kasım annesi olacağımı yazmıştım fakat beta hcg değerlerim pek iyi gitmiyor. 2 günde bir 2 katı artıyordu ama son 2 tahlil verdim aralarında 4 gün var ve 300’den 400’e gelmiş değer sadece. Ertesi gün tekrar verdim 560 olmustu. İnanılmaz üzüldüm böyle ilerleyip sağlıklı olan neredeyse hiç yok sanırım. Sizce umutlanmalı mıyım? Doktor kan ver hergun sonuçları konuşuruz dedi ne olumlu ne olumsuz bi şey söylemedi

60 çok iyi kilo çok avantajlısın 10 kilo alsan bile benim kiloma gelemiyorsun .Boyum uzun allahtan diye kendimi avutuyorum :KK45:
60 ama benim en kilolu halim hayatta gordugum, o yuzden pek memnun degilim halimden🥲 boyum cok yok ya benim, kisanin bir ustuyum 1.64🤣

Bana da gec geldi ya 💩 aksam uykuma eve yetisemem gibi dur bakalim sjdjfjf. Umarim bebo iyidir pazartesi aksamindan beri agrim olmadi kasigimda hic o lekeden beri.
Artık büyüdü kız ne ağrısı yerleşti işte bu bebetolar da sürekli ağrı yapacak hali yok bi salalım artık kendi hallerine 🤣

Merhabalar daha önce gruba Kasım annesi olacağımı yazmıştım fakat beta hcg değerlerim pek iyi gitmiyor. 2 günde bir 2 katı artıyordu ama son 2 tahlil verdim aralarında 4 gün var ve 300’den 400’e gelmiş değer sadece. Ertesi gün tekrar verdim 560 olmustu. İnanılmaz üzüldüm böyle ilerleyip sağlıklı olan neredeyse hiç yok sanırım. Sizce umutlanmalı mıyım? Doktor kan ver hergun sonuçları konuşuruz dedi ne olumlu ne olumsuz bi şey söylemedi
Pek sağlıklı durmuyor kuzum ama hiç belli de olmaz bi anda artışa geçebilir. Stres yapmamaya çalış.

Artık büyüdü kız ne ağrısı yerleşti işte bu bebetolar da sürekli ağrı yapacak hali yok bi salalım artık kendi hallerine 🤣
Ya kasik agrisi kasiklar buyudugu icin hep olacak dendi ne biliyim😅 yoksa gercekten bulanti ve kasik agrisindan ilallah geldi 🙈 prenses gebelik istiyorum ben

Merhaba, sayi olarak sadece iki beta verdigim icin inanin devaminda nasil artti betam hicbir fikrim yok, sizi de yaniltmak istemem o yuzden yanlis bir sey soyleyip. Umarim sizin icin her sey yolundadir ve saglikli bir gebelik olarak devam eder🙏🏼

Ben dayanamadım bugün işyerinde müdürüme söyledim hamile olduğumu, ben de bi heyecan bi heyecan böyle dışarıdan yabancı birisine söylemek tuhaf hissettirdi. O da bana kötü anılarını anlattı daha önce 3 kayıp yaşamışlar pıhtılaşma bozukluğundan kaynaklı, dertleştik biraz. Doktorlar rutin vermiyo ama kan sulandırıcı kullan diyo bana içime durduk yere kurt düşürdü valla asadhjadh. Bayramda da eşimin ablası gelecek onların ailesine söyleceğiz. Siz de söylerken heeycanlanıyor musunuz ya ben hem heyecan yapıyorum hem geriliyorum.
Bende her olumsuz şeyi aklıma getiriyorum malesef. Keseyi görene kadar kimyasal geneliği araştırdım, keseyi gördüm boş gebeliği araştırdım yaşayanların yorumlarını okudum burda, şimdi kalp seslerini duydum bu sefer de kalbi birden durur mu birden düşük olur mu okudukça bunlar geliyor aklıma. Kolay kolay da gebe kalamıyorum 4.5 yıl bir sürü olumsuz şeyden sonra kendiliğinden hamile kaldım ekstra korkuyorum çünkü Allah korusun olumsuz birşey olursa 3 4 ayda hemen tekrar hamile kalma ihtimalim düşük. Tamamen Allaha emanet geçiriyoruz bol bol dua edelim elimizden başka bişey gelmez artık.
Bende sadece aileme söylemiştim onlar da herkese söylemiş duyuldu artık baya 😂

off şimdi bana da aynısı oldu erken mi söyledim diye ama şirketteki bir takım durumlardan dolayı söylemek zorunda kaldım.
Ben de biraz mecburi yakın olduğum idareciye söyleyeyim dedim o an oda kalabalıktı fısıltıyla söylediğim şey herkese ilan edildi maalesef bir an önce ileriki haftalara geçsek de tedirgin olmasak buna takılmayalım bir de olan oldu ☺️

Kızlar mide bulantılarınız ne durumda ya bende baya azaldı. Kasıklarım da ağrımıyor. Doktor kontrolünün üstünden 3 gün geçti mi çıldırma ataklarım başlıyor ya djdhdjdjd
Daha bugün olumsuz düşünmemeye and içmiştim 😁
Ya onu soracaktım size bana bırak dedi ama devam etsem ne olur ki ? Zararı yok sonuç olarak
banada kullan dedi 12 haftaya kadar hem fitil hem iyne kanamamda olmadi hic ama kullandiriyor. bence oncesinde dusuklerim oldugu icin tedbir olsun diye kullandiriyor bir zarari yoktur faydasi vardir

Kizlar benim aldigim kilodan ziyade sanirim uzun sure hormon kullanmaya bagli selulit sorunum olustu ya portakal gibi geziyorum evde🤣 oturunca filan allah affetsin bacagima bakasim gelmiyor ahdjdjd. Resmen hormon yaglanmasi oldum

Kızlar Merhaba, ben de 7+2 deyim. Doktorum bana ikili testi yapacağız üçlü testi duruma göre yaparız dedi ikili testin sonucuna göre yaparız dedi. Ve fetal dna testini önermedi. Sizler de durum nasıl fetal dna testini öneriyor mu doktorunuz ve ikili testin sonucuna göre mi üçlü testi yapacakmış?

Back
X