- 27 Şubat 2012
- 15.514
- 26.007
- 798
Ay kanama falan dur korkutmaBenim geçen hafta küçük bir kanama olmuştu. Hapşırık atağım oluyordu. Çok şükür geçti.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay kanama falan dur korkutmaBenim geçen hafta küçük bir kanama olmuştu. Hapşırık atağım oluyordu. Çok şükür geçti.
@simlumina ay az önce instada ne gördümünlü bi doçent doktor var kadın doğumcu. Diyor ki gebelikte limon kokusu rahatlatıyorsa kız nane kokusu rahatlatıyorsa erkek çocuk olur djdhkdjd mentol koklayan sen miydin
Kızlar mide bulantılarınız ne durumda ya bende baya azaldı. Kasıklarım da ağrımıyor. Doktor kontrolünün üstünden 3 gün geçti mi çıldırma ataklarım başlıyor ya djdhdjdjd
Daha bugün olumsuz düşünmemeye and içmiştim![]()
Canım hormonal olarak kabus görmen çok normal başka birşeye yorma senin bilinçaltın elbette leş değil bunu genel olarak gebeler yaşıyor bende de oluyor çok alakasız saçma kabus dolu rüyalar görüyorum çok dile getirme boşver aman bugün de gördüm de geç bitsin gitsinAhahahah ay guzel bir ruya, ben hamile kaldigimdan beri hep kabus goruyorumsanirim bilincaltim les halde ahsjdjdj
yanlış kodlamalar yapma iptal iptal iptalBir tane allah icin guzel pozitive bir sey gormedim henuz yabir de benim bazi ruyalarimin cikmak gibi kotu bir huyu var, dun sabah da kalbim agzimda eski bir rahmetli dostumu gormus uyandim, zaten gune oyle basladim arkasi geldi agri sanci lekelenme. Ne zaman kabus gorsem kotu haber alirim basima bir sey gelir canim ille sıkılır
![]()
yaa bence çin takvimi tüp bebekte işe yaramıyor çünkü bu embriyoların döllenme zamanı çok farklı yerleşme zamanı çok farklı benim iki arkadaşımda tutmadı biri tüp bebek biri normal gebelik ikisinde de yanılttıBurada bir arkadas senenin yarisi bir sonraki yaş araligina baksin demisti, sene sonu dogumluyum ben. Oyle bakinca baska boyle bakinca baska cinsiyet cikti![]()
canım burası şöyle hesaplıyor 6+1 yada 6+2 olunca atıyorum 6.haftayı bitirip 7. haftaya girmiş sayıyor ve o sebeple de 7. hafta olarak gösteriyor ben de şuanda 7+6yım ama 8 hafta içindeyim diye gösteriyor hesaplama bu şekilde ilerliyor yani anlayacağın . Ultrasonda sorun yokKizlar burda hamileligimin 7. Haftasindayim falan yaziyor ama benim bebe dun ultrasonda 6 haftalik cikti. Baska yerlere sat yazinca da 6 haftalik gorunuyor hep niye ki
bu kadar da olsun yani kız rahmimiz büyüyor bu kasıklar biraz ağrıyacak yaniKız varya ağzımdan ne çıksa tersi oluyor. Dün kasıklarım da aĞrımıyor dedim bugün sabahtan beri sağ tarafım batıyorhamileliğin belli bi dinamiği yok ya bigün başka bigün başka
evden çalıştığım için bu dönemde 8.30 da işbaşı yapıyorum 8de de progestan atıyorum bana sabahları uyku yok progestan bitene kadar anlayacağın :) o yüzden erken uyuyorumHahaha gece yeni başlarken sen uyumuş oluyorsunben öğlene kadar uyuduğum için gece uykum gelmiyor.
yahu lekelenmenin hapşurukla bir ilgilisi yoktur yapmayın etmeyinAy kanama falan dur korkutma![]()
Ay bence de yaniyahu lekelenmenin hapşurukla bir ilgilisi yoktur yapmayın etmeyinolumsuz düşünmeyelim dedikçe
![]()
Bana progestanı bıraktırdı bence o da bende uyku yapıyordu 2 gündür çok uyumuyorum sanki dün öğlen uyandım ama olsunevden çalıştığım için bu dönemde 8.30 da işbaşı yapıyorum 8de de progestan atıyorum bana sabahları uyku yok progestan bitene kadar anlayacağın :) o yüzden erken uyuyorum
ya aslında bana saat 4de böyle bi uyku basıyor ama mesaim 5te bitiyor uyuyamıyorum bazen yemeğe kadar şekerleme yapıyorum o uyku hali tamamen geçmedi benden ama ilk haftalara göre daha dinç hissediyorum progestanı 12. haftanın sonuna kadar kullanacağım benBana progestanı bıraktırdı bence o da bende uyku yapıyordu 2 gündür çok uyumuyorum sanki dün öğlen uyandım ama olsun![]()
Ya onu soracaktım size bana bırak dedi ama devam etsem ne olur ki ? Zararı yok sonuç olarakya aslında bana saat 4de böyle bi uyku basıyor ama mesaim 5te bitiyor uyuyamıyorum bazen yemeğe kadar şekerleme yapıyorum o uyku hali tamamen geçmedi benden ama ilk haftalara göre daha dinç hissediyorum progestanı 12. haftanın sonuna kadar kullanacağım ben
Aaaa progestan da çok uyutur aslında daha önce kullanmıştım yarım saat içinde uykuya dalıyordumevden çalıştığım için bu dönemde 8.30 da işbaşı yapıyorum 8de de progestan atıyorum bana sabahları uyku yok progestan bitene kadar anlayacağın :) o yüzden erken uyuyorum
Evet hapşurunca oluyorGünaydın kızlar
Az önce hapşurdum rahmime sancı girdi kısa süreli geçti. Yatıyordum sanırım ondan oldu. Sizin de oluyor mu?
Sata göre 5+2 hafta ama ultrasyon 5+6 gösteriyordu, bende zaten erken döllenme oldu ama benim merak ettiyim bu normal mi, böyle yaşayan var mı?Günaydın Kasım anneleri, bu gün nasılsınız? Ben bu gün ultrasyona gittim karından baktı, çok şükür bebişimi gördüm, kalp atışı çok azdı diye duyulmadı, 10gün sonraya gel dediçok mutluyum, ekranda pıt pıt atıldığını gördüm, ilk çocuğum olacak diye sevincimden göz yaşlarımı saklayamadım
Allah bekleyen her anneye bu duyguyu yaşatsın, amin
![]()
Hayırlı olsun kuzum valla ben bu gebelik haftalarından bişey anlamadım benim ki çok geriden geliyor sat 22 ocak 35 günde bir oluyordum 12 şubatta yumurtlama günümdü. Sata göre 9 haftalığım yumurtlamaya göre 7+4 kafasına göre takılıyor herhaldeSata göre 5+2 hafta ama ultrasyon 5+6 gösteriyordu, bende zaten erken döllenme oldu ama benim merak ettiyim bu normal mi, böyle yaşayan var mı?
Hapşırık öksürük gülme ile psikolojik mi bilmiyorum karnımı tutuyorum hafif sancı giriyor benim de sanki dokuz aylık hamileyim de bebek fırlayacakGünaydın kızlar
Az önce hapşurdum rahmime sancı girdi kısa süreli geçti. Yatıyordum sanırım ondan oldu. Sizin de oluyor mu?
Ay ben yatıyordum o an aksiyon alamadım hapşurdum yanar gibi sancı girdi hemeeen yapay zekama koştum normalmiş sancı devam ederse doktoruna haber ver dedi tamam aşkm dedimHapşırık öksürük gülme ile psikolojik mi bilmiyorum karnımı tutuyorum hafif sancı giriyor benim de sanki dokuz aylık hamileyim de bebek fırlayacak![]()
Çok teşekkür ederim, inşallah Allah herkesin yavrusunu kucağına almayı nasip etsinAllah size bağışlasın. İnsaAllah bizimkide tutunur. Dua edelim birbirimize
Teşekkür ederim canım, benimde döngüm 35gün, ilk kez böyle erken yumurtladım, sana doktor geç döllenme falan dedi mi? Bende hep adetin 17-19günü yumurtlardım ama bu kez 11.günü olduHayırlı olsun kuzum valla ben bu gebelik haftalarından bişey anlamadım benim ki çok geriden geliyor sat 22 ocak 35 günde bir oluyordum 12 şubatta yumurtlama günümdü. Sata göre 9 haftalığım yumurtlamaya göre 7+4 kafasına göre takılıyor herhalde
Chatgbt benim de kankam oldu bu süreçte isyan etmek üzereAy ben yatıyordum o an aksiyon alamadım hapşurdum yanar gibi sancı girdi hemeeen yapay zekama koştum normalmiş sancı devam ederse doktoruna haber ver dedi tamam aşkm dedim![]()
Yoo bana hiç haftamla alakalı bişey demiyor doktorum hocam bu çocuk geride mi diyorum büyüyor işte evladım kurcalama diyorTeşekkür ederim canım, benimde döngüm 35gün, ilk kez böyle erken yumurtladım, sana doktor geç döllenme falan dedi mi? Bende hep adetin 17-19günü yumurtlardım ama bu kez 11.günü olduRamazan hediyyesi yaptı annesine
![]()