- 31 Ocak 2025
- 701
- 198
- 18
- 25
İnşallah canım birazdan yine idrar Testi yapicam regl olcakjism gibi ağrım oluyor hadi hayırlısıYok canım yaa kanda hcg yoksa ne yiyip içersen iç çift çizgiyi göremiyorsunhayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşallah

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canım birazdan yine idrar Testi yapicam regl olcakjism gibi ağrım oluyor hadi hayırlısıYok canım yaa kanda hcg yoksa ne yiyip içersen iç çift çizgiyi göremiyorsunhayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşallah
Geçmiş olsun canım. Kendini yorma ve istirahat et. Doktorunu mutlaka ara sor. Az veya çok kan ne olursa olsun birsey olur mu olmaz mı doktorun söylemesi lazım. En azından şu dönemde risk almamak lazım. İnşallah bir sorun çıkmaz. Stres yapma. Bizi de haberdar etKızlar 6+1. Sabah peçeteye silmemle kırmızı bir leke geldi. Hiç gelmemişti. Korktum az yerleşme kanaması önce olmaz mıydı bu ne şimdi. İnşallah artmaz.
Teşekkür ederim canım darısı isteyen herkesin başına inşallahMaşallah canım, hayırlısıyla gelsin bebişin![]()
Benim de olmuştu üç gün önce kırmızı peçeteye silince. Acile gittim muayene oldum hiç bir sorun yok dedi doktor ama progestan fitil kullan dedi sabah akşam kullanıyorum. Bir iki damlayla birşey olmuyormuş yani için rahat olsun. Yine de kırmızı kan istenmiyor gebelikte.Kızlar 6+1. Sabah peçeteye silmemle kırmızı bir leke geldi. Hiç gelmemişti. Korktum az yerleşme kanaması önce olmaz mıydı bu ne şimdi. İnşallah artmaz.
H.oo.m bitki.sel ürünleri de tamamen doğal ter onleyicisinu denemenizi tavsiye ederimBen simdilik aveeno nun dogal yagini aldim, esas gobek buyudukce lierac jel alicam. Roll on u da dogal bir urun aldim fakat vucut alisana kadar o dogal iceriklilere ekstra ter kokusu yapiyor malesef. O donguyu kirmak lazim
Benimde kesemin yanında kanama alanı var. Doktor progestan verdi bana da ne zaman geçer hiç bilmiyorum ama sonraki kontrole 1 ay sonra çağırdı beni.kızlar kese altında kanama alanı olan var mı? 5 gündür progestan kullanıyorum vajinal yoldan. tahminen kaçıncı haftada geçer bu kanama alanı? benim gibi olan var mı?
Benimde geçti canım hatta gayet enerjimde yerinde, bana da geliyo ataklar arada ama normaldir herhalde ya :))Kızlar mide bulantılarınız ne durumda ya bende baya azaldı. Kasıklarım da ağrımıyor. Doktor kontrolünün üstünden 3 gün geçti mi çıldırma ataklarım başlıyor ya djdhdjdjd
Daha bugün olumsuz düşünmemeye and içmiştim![]()
canım doktorlar kese ölçüsüne göre belirliyorlar o yüzden sen değiştirme bence hiçbirşeyi 1-2 gün farketmez bende de öyle oluyor değiştirmedimKızlar bişey sorcam şimdi son adetime göre normalde bugün 7+1’dim, bugün ultrasonda 7+3 çıktım. Ben ultrasonu mu satı mı esas alacağım kafam karıştıona göre tahmini doğumu da 2 gün erkene çekilecek uygulamaları falan da değiştireyim bilirkişiler beni aydınlatsın
![]()
Teşekkürler canım. Leke normal damla şeklinde olursa gel dedi doktorum.Geçmiş olsun canım. Kendini yorma ve istirahat et. Doktorunu mutlaka ara sor. Az veya çok kan ne olursa olsun birsey olur mu olmaz mı doktorun söylemesi lazım. En azından şu dönemde risk almamak lazım. İnşallah bir sorun çıkmaz. Stres yapma. Bizi de haberdar et![]()
Anladım canım bende tekrarlarsa doktora gideyim olmadı.Benim de olmuştu üç gün önce kırmızı peçeteye silince. Acile gittim muayene oldum hiç bir sorun yok dedi doktor ama progestan fitil kullan dedi sabah akşam kullanıyorum. Bir iki damlayla birşey olmuyormuş yani için rahat olsun. Yine de kırmızı kan istenmiyor gebelikte.
Benim geçen hafta küçük bir kanama olmuştu. Hapşırık atağım oluyordu. Çok şükür geçti.Günaydın kızlar
Az önce hapşurdum rahmime sancı girdi kısa süreli geçti. Yatıyordum sanırım ondan oldu. Sizin de oluyor mu?
Günaydın canım hapşırınca aniden sadan dola dönünce falan bende de oluyor normaldirGünaydın kızlar
Az önce hapşurdum rahmime sancı girdi kısa süreli geçti. Yatıyordum sanırım ondan oldu. Sizin de oluyor mu?
Kız varya ağzımdan ne çıksa tersi oluyor. Dün kasıklarım da aĞrımıyor dedim bugün sabahtan beri sağ tarafım batıyorBenimde geçti canım hatta gayet enerjimde yerinde, bana da geliyo ataklar arada ama normaldir herhalde ya :))
Yaptın mııııİnşallah canım birazdan yine idrar Testi yapicam regl olcakjism gibi ağrım oluyor hadi hayırlısı![]()
Ay valla o tatlı uyku bende yok yaa. Halsizim bitkinim ama adam akıllı uyuyamıyorum aşşşşırı kalitesiz yaniGünaydınlar minnoş hamişlerYahu siz nasıl böyle geç saatlere kadar oturabiliyorsunuz ben saat 10'a kadar zor dayanıyorum oksaparı vurup küt uyuyorum. Maşallah siz geç saatlere kadar oturuyorsunuz gece çiğköfeleri yenmiş oh oh maşallah afiyetler olsun ben akşam 7.30da yemek yemeyi kesiyorum :) bol su içmek yetiyor :) Sabah okumamı bitirdim günlük gazete keyfi gibi oluyor valla çok tatlı kahvaltımı yapıp bir yandan maillerime bakarken yazışmalarınızı okuyorum her sabah hahaha
Hahaha gece yeni başlarken sen uyumuş oluyorsunGünaydınlar minnoş hamişlerYahu siz nasıl böyle geç saatlere kadar oturabiliyorsunuz ben saat 10'a kadar zor dayanıyorum oksaparı vurup küt uyuyorum. Maşallah siz geç saatlere kadar oturuyorsunuz gece çiğköfeleri yenmiş oh oh maşallah afiyetler olsun ben akşam 7.30da yemek yemeyi kesiyorum :) bol su içmek yetiyor :) Sabah okumamı bitirdim günlük gazete keyfi gibi oluyor valla çok tatlı kahvaltımı yapıp bir yandan maillerime bakarken yazışmalarınızı okuyorum her sabah hahaha