Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    16
İyi bari sizin doktorunuz biliyorken bir şey dememiş demek ki önemli değil içim rahatladı

kuzum günaydın ikili tarama nasıl geçti?

Ya hiç duymamıştım. Doktoruna sorduktan sonra bana da yazar mısın. Bizim de kan grubumuz aynı da.

Saçmalamış takılma canım

Bende de oksıparı kesmedi devam şuan süresiz
Canım doğuma kadar mı kullanacaksın oksaparı neden kesmedi? Ben de enox kullanıyorum kan pıhtılaşma testi yapılmadı düşük öyküm falan da yok ama doktorum doğuma kadar kullanmamı söylüyor

Canikom bizim eşimle kan uyuşmazlığımız var , ben 0 negatif, eşim a pozitif. 2 kürtajm oldu onlarda kan uyuşmazlığı iğnesi oldum. Kereme hamileydim 20. Haftalarda birdaha iğne oldum. Sonra doğurdjm. Dedilerki cocuk pozitif cıkarsa iğne olcan, tabi pozitif cıktı şansıma yine iğne oldm indirektcomps die birşeye bakıyor benim doktorum, kan uyusmazlıgı ile ilgili falan. Ama senin pozitifmiş şaşırdım böle demesine, annenin negatif olmasında oluyor die biliyorö

Bizim de var ben negatifim eşim pozitif kürtajdan sonra bana da iğne yapıldı. Bu hamileliğimde 5. Haftada baktırdım negatif çıktı 28. Haftada tekrar bakılacakmış

Kızlarrr kontrolden cıktım yazamadm bi türlü işe geldm koşa koşa bebişim büyümüş haftasıyla uyumlu. Hareketler yapıyordu yarabbm ama devletn ultrasonu cok iyi olmadıgı için cinaiyetle ilgili birley öğrenemedm olsun sağlıklıymıs buda bana yeter buda bebikomm

Eklentiler

• IMG_5857.webp
    41,4 KB · Görüntüleme: 66
Bizim de var ben negatifim eşim pozitif kürtajdan sonra bana da iğne yapıldı. Bu hamileliğimde 5. Haftada baktırdım negatif çıktı 28. Haftada tekrar bakılacakmış
Aynen bebsm benm bakılmıstı negatif cıkmıstı yinede doktorum iğneyi yaptırdı. Ama o iğne beni bitiriyor cok acıyo doktoruma sölüyom inanmıyo ya

Aynen bebsm benm bakılmıstı negatif cıkmıstı yinede doktorum iğneyi yaptırdı. Ama o iğne beni bitiriyor cok acıyo doktoruma sölüyom inanmıyo ya
O kadar da acımıyor ece ya

Dünden beri bi baş ağrım var of daha yeni hafifledi ayy nazar mı değdi yoksaaa kem gözlüler vardır kesin etrafımda

Bak yaaaaa delircem bi benm mi acıyo her seferi ağlıyorum ben ahsjsjdjdjd
Ahajaj kız her seferi dediğin ne kaç kere yaptılar da zaten koruyuculuğu uzun olan iğne düşük vs olmadıkça da yapmıyolar doğumda yaparlar bide
İlgi istiyon dimi len ajajs acıyo diye

Bizimkisi uykucu çıktı asla uyanmadı babasına naz yaptı heralde 11+5 çıktı usg de 5cm olmuş normalde sata göre 11+1 bugün herşey normal dedi ama esneyerek kolları kafaya doğru almış yatıyor şapşik benim gibi uykucu olacak heralde

Eklentiler

• IMG_5164.webp
    27,3 KB · Görüntüleme: 62
Canım doğuma kadar mı kullanacaksın oksaparı neden kesmedi? Ben de enox kullanıyorum kan pıhtılaşma testi yapılmadı düşük öyküm falan da yok ama doktorum doğuma kadar kullanmamı söylüyor
Bende düşük öyküsü de var kan pıhtılaşması da var o sebeple şuan için kullanıyorum ne zaman bırakacağım belli değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…