İyi bari sizin doktorunuz biliyorken bir şey dememiş demek ki önemli değil içim rahatladıBizde böyleyiz canım ben 0 rh + eşim de AB rh pozitif veya negatifti hatırlamıyorum ama uyuşmazlığımız yok. Kan uyuşmazlığının olöası için annenin rh - olması lazım canım. İlk muayenede doktor da sormuştu kan gruplarımızı öyle birşey olsa doktor söylerdi zaten.
kuzum günaydın ikili tarama nasıl geçti?Sirayla cevaplayım kuzumpgt yapılmadı bizim embriolara .fetal bende istemiyorum.detayli ultrason için randevu oluşturdular .23 hazirana gün verdi . İkili tarama testini 2 hafta sonra öğrenmiş oluruz muaneye geldiğinde dediler. 2 haftada bir kontrole gel dedi bu beni mutlu ettti bol bol göreceğim inşallah
Ya hiç duymamıştım. Doktoruna sorduktan sonra bana da yazar mısın. Bizim de kan grubumuz aynı da.Bence duyunca bi şok oldum nasıl yani diye Rh uyuşmazlığı gibi tehlikeli bir durum değil iğne de yapılmıyor bunda doğumdan sonra sarılık kansızlık olma ihtimali yüksek olur sadece dedi yine bi endişelendim kontrolümde druma söyleyeceğim o kan gruplarımızı sormamıştı
Saçmalamış takılma canımBence duyunca bi şok oldum nasıl yani diye Rh uyuşmazlığı gibi tehlikeli bir durum değil iğne de yapılmıyor bunda doğumdan sonra sarılık kansızlık olma ihtimali yüksek olur sadece dedi yine bi endişelendim kontrolümde druma söyleyeceğim o kan gruplarımızı sormamıştı
tebrikler gozunuz aydinKızlar çok şükür kalp atışını duydum normalde 7+6ydık ama görüntüde 7+1gibi gözüktü. Çok rahatladım henüz duymayan varsa allah herkese nasip etsin hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım
canım kan aldılar kan sonucuna göre değerlendircez dedi .Ultrasyon ölçümleri iyi dedikuzum günaydın ikili tarama nasıl geçti?
Tabii ki bilgi veririmYa hiç duymamıştım. Doktoruna sorduktan sonra bana da yazar mısın. Bizim de kan grubumuz aynı da.
Canım doğuma kadar mı kullanacaksın oksaparı neden kesmedi? Ben de enox kullanıyorum kan pıhtılaşma testi yapılmadı düşük öyküm falan da yok ama doktorum doğuma kadar kullanmamı söylüyorBende de oksıparı kesmedi devam şuan süresiz
Canikom bizim eşimle kan uyuşmazlığımız var , ben 0 negatif, eşim a pozitif. 2 kürtajm oldu onlarda kan uyuşmazlığı iğnesi oldum. Kereme hamileydim 20. Haftalarda birdaha iğne oldum. Sonra doğurdjm. Dedilerki cocuk pozitif cıkarsa iğne olcan, tabi pozitif cıktı şansıma yine iğne oldmGünaydın kızlarr kontrolü olanlardan güzel haberler bekliyoruzben sağlık ocağına gittim kaydım olsun diye oradaki ebe yeni bir evham yükledi normalde eşimle kan uyuşmazlığımız yok ben 0+ eşim ab+ ama bu durumda kan uyuşmazlığı oluyormuş bebek doğduktan sonra sorun olabilir falan dedi bu şekilde olan başka birisi var mı? İlk defa duydum şimdiye kadar gittiğim doktorlar hiçbir şey söylememişti bununla ilgili
Bizim de var ben negatifim eşim pozitif kürtajdan sonra bana da iğne yapıldı. Bu hamileliğimde 5. Haftada baktırdım negatif çıktı 28. Haftada tekrar bakılacakmışCanikom bizim eşimle kan uyuşmazlığımız var , ben 0 negatif, eşim a pozitif. 2 kürtajm oldu onlarda kan uyuşmazlığı iğnesi oldum. Kereme hamileydim 20. Haftalarda birdaha iğne oldum. Sonra doğurdjm. Dedilerki cocuk pozitif cıkarsa iğne olcan, tabi pozitif cıktı şansıma yine iğne oldmindirektcomps die birşeye bakıyor benim doktorum, kan uyusmazlıgı ile ilgili falan. Ama senin pozitifmiş şaşırdım böle demesine, annenin negatif olmasında oluyor die biliyorö
Aynen bebsm benm bakılmıstı negatif cıkmıstı yinede doktorum iğneyi yaptırdı. Ama o iğne beni bitiriyor cok acıyo doktoruma sölüyom inanmıyo yaBizim de var ben negatifim eşim pozitif kürtajdan sonra bana da iğne yapıldı. Bu hamileliğimde 5. Haftada baktırdım negatif çıktı 28. Haftada tekrar bakılacakmış
O kadar da acımıyor ece yaAynen bebsm benm bakılmıstı negatif cıkmıstı yinede doktorum iğneyi yaptırdı. Ama o iğne beni bitiriyor cok acıyo doktoruma sölüyom inanmıyo ya
Bak yaaaaa delircem bi benm mi acıyo her seferi ağlıyorum ben ahsjsjdjdjdO kadar da acımıyor ece ya
Ahajaj kız her seferi dediğin ne kaç kere yaptılar da zaten koruyuculuğu uzun olan iğne düşük vs olmadıkça da yapmıyolar doğumda yaparlar bideBak yaaaaa delircem bi benm mi acıyo her seferi ağlıyorum ben ahsjsjdjdjd
Bende düşük öyküsü de var kan pıhtılaşması da var o sebeple şuan için kullanıyorum ne zaman bırakacağım belli değilCanım doğuma kadar mı kullanacaksın oksaparı neden kesmedi? Ben de enox kullanıyorum kan pıhtılaşma testi yapılmadı düşük öyküm falan da yok ama doktorum doğuma kadar kullanmamı söylüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?