Neye göre dış gebelik diyor mesela ? Artışların iyi doktorunu değiştir benceCanım çok teşekkür ederim bende doktoruma sonra geleyim dedim . Ama olmaz gel diyor dış gebelikten bahsetti gitmemi istiyor
önlem amaçlı erken haftada görmek istemiştir bakalım dış gebelik olmasın diye demiştir bence içini ferah tut artış oranın gayet güzel. Yine de git gerekirse 1hafta sonra tekrar giderin ne olacakCanım çok teşekkür ederim bende doktoruma sonra geleyim dedim . Ama olmaz gel diyor dış gebelikten bahsetti gitmemi istiyor
Vuu ateşli baby sölemene gerek yokAteş ölçeri kendime aldım ajajsj
Bazen ateşli oluyorum
İptal ettim omron yada braun alıcam kuzu
Omron sipariş verdim şimdi ateş ölçer de sonra alırım artık fiyatlar ne ya kartı patlattım ahahsVuu ateşli baby sölemene gerek yokomron candır bebisimm , keremin doktoru direkt onu önerdiydi
masallah canim hep iyi olsunevet canım gittim gördüm büyümüş maşallah herşey yolunda dedi
Eski çocuk doktorumun kitabi vardi(güncel anne- Elif Pinar Çakır) ona baktım uzaktan ölçümde yüksek çıkarsa kol altından tekrar teyit etmek gerekiyor demiş. Gittiğimizde de bize kulak içi ölçümü aldirtmisti.Ateş ölçeri kendime aldım ajajsj
Bazen ateşli oluyorum
her kontrole gittim gün yeniden doğmuş gibi oluyorum hafif hissediyorum ve güvende hissediyorum çok güzel bişey yaaa. Yarın da senden güzel bir foti bekliyoruzmasallah canim hep iyi olsundarisi yarin basima
ateşli derkenAteş ölçeri kendime aldım ajajsj
Bazen ateşli oluyorum
Kulak içi daha güvenli diyorlar evetEski çocuk doktorumun kitabi vardi(güncel anne- Elif Pinar Çakır) ona baktım uzaktan ölçümde yüksek çıkarsa kol altından tekrar teyit etmek gerekiyor demiş. Gittiğimizde de bize kulak içi ölçümü aldirtmisti.
Değer artışın çok güzel dedi 23 nisanda gel bakalım keseye dedi. Bende karnımdan bakması için biraz daha geç gelsem olmaz mı dedim, her ihtimale karşı gel dedi önce karnından bakarım eğer görmezsek vajinal bakarız dedi, ama 23 nisanı geçirmeyelim bazen dış gebelik gibi durumlar karşılaşıyoruz , bir an önce keseyi görmekte fayda var dedi canımNeye göre dış gebelik diyor mesela ? Artışların iyi doktorunu değiştir bence
Ajajjss çilek varken ben neyim kiiiateşli derkenwuhhuuuuuuu
Ayyy ne alaka hocam deseydin sen stres yapma bekle canım yaDeğer artışın çok güzel dedi 23 nisanda gel bakalım keseye dedi. Bende karnımdan bakması için biraz daha geç gelsem olmaz mı dedim, her ihtimale karşı gel dedi önce karnından bakarım eğer görmezsek vajinal bakarız dedi, ama 23 nisanı geçirmeyelim bazen dış gebelik gibi durumlar karşılaşıyoruz , bir an önce keseyi görmekte fayda var dedi canım
sen biraz sessiz kalıyorsun gibime geliyor banaaa Çilek günah çıkardı ama sende de var bir ateş meselesi benceeAjajjss çilek varken ben neyim kiii
Evet pahalı canım ama elim ayagım onun ateş ölçeri gerçekten direkt doğru sonucOmron sipariş verdim şimdi ateş ölçer de sonra alırım artık fiyatlar ne ya kartı patlattım ahahs
Çilek parti kursun oy verelim ahahahahahahAjajjss çilek varken ben neyim kiii
modum düşmedi değil aklıma sokmuş oldu bunu. Aslında doktorumdan memnunum önceki hamileliğimden biliyorum niye böyle bişey dedi bende anlamadımAyyy ne alaka hocam deseydin sen stres yapma bekle canım ya
Öyle yorgunum ki ajajs valla gözüm koca moca görmüyor ahahs isyanlarda ama kendisisen biraz sessiz kalıyorsun gibime geliyor banaaa Çilek günah çıkardı ama sende de var bir ateş meselesi bencee
C cilekcanavari gel kanki partine isim bulcaz ahaja hünkarın beğendiği partisi nasılÇilek parti kursun oy verelim ahahahahahah
Amaan takılma sen ona bazen ne dediklerini bilmiyorlar akajakmamodum düşmedi değil aklıma sokmuş oldu bunu. Aslında doktorumdan memnunum önceki hamileliğimden biliyorum niye böyle bişey dedi bende anlamadım
gözün aydınn maşallahhaynen yaa biz neler düşünüyoruz onlar yayıla yayıla yatıyor22 nisanda tekrar gideceğim doktorum kongreye gidiyormuş salı günü gel seni bidaha göreyim dedi hehehe 4 gün sonra görüş var yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?