Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    48
Canım çok teşekkür ederim bende doktoruma sonra geleyim dedim . Ama olmaz gel diyor dış gebelikten bahsetti gitmemi istiyor
Neye göre dış gebelik diyor mesela ? Artışların iyi doktorunu değiştir bence

Canım çok teşekkür ederim bende doktoruma sonra geleyim dedim . Ama olmaz gel diyor dış gebelikten bahsetti gitmemi istiyor
önlem amaçlı erken haftada görmek istemiştir bakalım dış gebelik olmasın diye demiştir bence içini ferah tut artış oranın gayet güzel. Yine de git gerekirse 1hafta sonra tekrar giderin ne olacak

Ateş ölçeri kendime aldım ajajsj
Bazen ateşli oluyorum
İptal ettim omron yada braun alıcam kuzu
Eski çocuk doktorumun kitabi vardi(güncel anne- Elif Pinar Çakır) ona baktım uzaktan ölçümde yüksek çıkarsa kol altından tekrar teyit etmek gerekiyor demiş. Gittiğimizde de bize kulak içi ölçümü aldirtmisti.

Kulak içi daha güvenli diyorlar evet

Neye göre dış gebelik diyor mesela ? Artışların iyi doktorunu değiştir bence
Değer artışın çok güzel dedi 23 nisanda gel bakalım keseye dedi. Bende karnımdan bakması için biraz daha geç gelsem olmaz mı dedim, her ihtimale karşı gel dedi önce karnından bakarım eğer görmezsek vajinal bakarız dedi, ama 23 nisanı geçirmeyelim bazen dış gebelik gibi durumlar karşılaşıyoruz , bir an önce keseyi görmekte fayda var dedi canım

Ayyy ne alaka hocam deseydin sen stres yapma bekle canım ya

sen biraz sessiz kalıyorsun gibime geliyor banaaa Çilek günah çıkardı ama sende de var bir ateş meselesi bencee
Öyle yorgunum ki ajajs valla gözüm koca moca görmüyor ahahs isyanlarda ama kendisi

modum düşmedi değil aklıma sokmuş oldu bunu. Aslında doktorumdan memnunum önceki hamileliğimden biliyorum niye böyle bişey dedi bende anlamadım
Amaan takılma sen ona bazen ne dediklerini bilmiyorlar akajakma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…