- 22 Kasım 2022
- 2.637
- 2.775
- 63
kız ya kesin kız diyorum ben. tipi de tam kız, duruşu da. beyaz tenli nur yüzlü tatlı mı tatlııı kumral bir kızzzzbu
usg de bana da kız hissi geldi çünkü yukarı doğru bi çıkıntı görünmüyor yatay gibi dimiiii @simlumina sen anlarsın bu işten uykucu nerdesin
777 aldım kabul ettimkız ya kesin kız diyorum ben. tipi de tam kız, duruşu da. beyaz tenli nur yüzlü tatlı mı tatlııı kumral bir kızzzzaminn
Vajinal bakar diye korkuyorum bebeğe bişey olursa ya kanama olursa23 Nisan tarihine kadar görülmeyebilir karından
Ben de süt sağma makinası aldım dün. E bebekte zamlanınca uygun fiyatlı başka yerden sipariş verdim.olmazsa olmaz o da. Bi de bebek bezi çöp kovası alacam koku sızdırmaz. Yavaş yavaş başlıyorum almayaKızlar yorumlarına bakarak az önce bunları aldım bu markayı bilen var mı?
Ben vajinal baktırdım bişey olmaz canım olsa doktor yapmazdı zaten. Benim doktorum doç.dr. ve perinatolog.Vajinal bakar diye korkuyorum bebeğe bişey olursa ya kanama olursa
Bundan bizde var ama doğru değeri vermiyor. Doktorumuzda kulak içi veya kol altı ateş ölçer tavsiye etmişti. Braun aldık 6senedir düşe kalka bizimle.Kızlar yorumlarına bakarak az önce bunları aldım bu markayı bilen var mı?
Canım önceki hamileliğimde ben bebeğimi kaybettim korkum bundan dolayı olabilir. Aynı doktorum zaten beni anladı aslında karnımdan bakmasını isteyince ama yinede sen gel bakalım dış gebelik mi normal mi bunu anlayalım dedi. Karnından bakarım önce görünmezse vajinal bakarız dediBen vajinal baktırdım bişey olmaz canım olsa doktor yapmazdı zaten. Benim doktorum doç.dr. ve perinatolog.
Bez çöp kutusu harika bir şey tavsiye ederim. Bende çöp poşetlerini stoklamayı düşünüyorum:)Ben de süt sağma makinası aldım dün. E bebekte zamlanınca uygun fiyatlı başka yerden sipariş verdim.olmazsa olmaz o da. Bi de bebek bezi çöp kovası alacam koku sızdırmaz. Yavaş yavaş başlıyorum almaya
Vajinal muayenenin bebeğe bi zararı yok bu sadece halk arasında uydurulan birşey.Vajinal bakar diye korkuyorum bebeğe bişey olursa ya kanama olursa
Anladım canım. İnşallah herşey yolunda giderCanım önceki hamileliğimde ben bebeğimi kaybettim korkum bundan dolayı olabilir. Aynı doktorum zaten beni anladı aslında karnımdan bakmasını isteyince ama yinede sen gel bakalım dış gebelik mi normal mi bunu anlayalım dedi. Karnından bakarım önce görünmezse vajinal bakarız dedi
Tüüh iptal edeyim o zaman ya doğru ölçmüyorsa işe yaramazBundan bizde var ama doğru değeri vermiyor. Doktorumuzda kulak içi veya kol altı ateş ölçer tavsiye etmişti. Braun aldık 6senedir düşe kalka bizimle.
Bilmiyom kuşumm ben ama yorumlara güvenirim shsjdj ateş ölçer bebişe değil dmi. Her zaman omron markasını öneririm ben ama herşeyde. Tansiykn ateş ölçer vsKızlar yorumlarına bakarak az önce bunları aldım bu markayı bilen var mı?
Vajinal muayenenin bebeğe bi zararı yok bu sadece halk arasında uydurulan birşey.
İçin rahat etmesini istiyorsan biraz daha bekle o zaman ca
katılıyorum buna bende de omron marka tansiyon ölçer var henüz ateş ölçer almadım ama braun çok iyi diyorlar araştıracağımBilmiyom kuşumm ben ama yorumlara güvenirim shsjdj ateş ölçer bebişe değil dmi. Her zaman omron markasını öneririm ben ama herşeyde. Tansiykn ateş ölçer vs
İnşallah canım çok teşekkür ederim hepimizin inşallahAnladım canım. İnşallah herşey yolunda gider
gecmis olsun benimde dunden bas agrim var acaba mevsim degisikliyi gibi biseymi ki ilacda alamoyoruzDünden beri bi baş ağrım var of daha yeni hafifledi ayy nazar mı değdi yoksaaa kem gözlüler vardır kesin etrafımda
Ateş ölçeri kendime aldım ajajsjBilmiyom kuşumm ben ama yorumlara güvenirim shsjdj ateş ölçer bebişe değil dmi. Her zaman omron markasını öneririm ben ama herşeyde. Tansiykn ateş ölçer vs
Parol yuvarladım kahve içtim ben böyle sürekli bebeği düşünemem kanki ya az bi kahve içsin o da ajahajgecmis olsun benimde dunden bas agrim var acaba mevsim degisikliyi gibi biseymi ki ilacda alamoyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?