Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    48
Kızlar yorumlarına bakarak az önce bunları aldım bu markayı bilen var mı?

Eklentiler

• 1000066732.webp
    26,1 KB · Görüntüleme: 35
Ben de süt sağma makinası aldım dün. E bebekte zamlanınca uygun fiyatlı başka yerden sipariş verdim.olmazsa olmaz o da. Bi de bebek bezi çöp kovası alacam koku sızdırmaz. Yavaş yavaş başlıyorum almaya

Bundan bizde var ama doğru değeri vermiyor. Doktorumuzda kulak içi veya kol altı ateş ölçer tavsiye etmişti. Braun aldık 6senedir düşe kalka bizimle.

Ben vajinal baktırdım bişey olmaz canım olsa doktor yapmazdı zaten. Benim doktorum doç.dr. ve perinatolog.
Canım önceki hamileliğimde ben bebeğimi kaybettim korkum bundan dolayı olabilir. Aynı doktorum zaten beni anladı aslında karnımdan bakmasını isteyince ama yinede sen gel bakalım dış gebelik mi normal mi bunu anlayalım dedi. Karnından bakarım önce görünmezse vajinal bakarız dedi

Bez çöp kutusu harika bir şey tavsiye ederim. Bende çöp poşetlerini stoklamayı düşünüyorum:)

Vajinal bakar diye korkuyorum bebeğe bişey olursa ya kanama olursa
Vajinal muayenenin bebeğe bi zararı yok bu sadece halk arasında uydurulan birşey.
İçin rahat etmesini istiyorsan biraz daha bekle o zaman canım

Anladım canım. İnşallah herşey yolunda gider

Bundan bizde var ama doğru değeri vermiyor. Doktorumuzda kulak içi veya kol altı ateş ölçer tavsiye etmişti. Braun aldık 6senedir düşe kalka bizimle.
Tüüh iptal edeyim o zaman ya doğru ölçmüyorsa işe yaramaz

Bilmiyom kuşumm ben ama yorumlara güvenirim shsjdj ateş ölçer bebişe değil dmi. Her zaman omron markasını öneririm ben ama herşeyde. Tansiykn ateş ölçer vs

Canım çok teşekkür ederim bende doktoruma sonra geleyim dedim . Ama olmaz gel diyor dış gebelikten bahsetti gitmemi istiyor
Vajinal muayenenin bebeğe bi zararı yok bu sadece halk arasında uydurulan birşey.
İçin rahat etmesini istiyorsan biraz daha bekle o zaman ca

Bilmiyom kuşumm ben ama yorumlara güvenirim shsjdj ateş ölçer bebişe değil dmi. Her zaman omron markasını öneririm ben ama herşeyde. Tansiykn ateş ölçer vs
katılıyorum buna bende de omron marka tansiyon ölçer var henüz ateş ölçer almadım ama braun çok iyi diyorlar araştıracağım

Ateş ölçeri kendime aldım ajajsj
Bazen ateşli oluyorum
İptal ettim omron yada braun alıcam kuzu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…