Oyyy doğunca da böyle çok uyu teyzeciiim maşallah sanaBizimkisi uykucu çıktıasla uyanmadı babasına naz yaptı heralde 11+5 çıktı usg de 5cm olmuş normalde sata göre 11+1 bugün herşey normal dedi ama esneyerek kolları kafaya doğru almış yatıyor şapşik benim gibi uykucu olacak heralde
Geldim balım geldim
Küçük adam diyesim geldi de qjaja benim cinsiyet şeylerime inanmayınKızlarrr kontrolden cıktım yazamadm bi türlü işe geldm koşa koşabebişim büyümüş haftasıyla uyumlu. Hareketler yapıyordu yarabbm ama devletn ultrasonu cok iyi olmadıgı için cinaiyetle ilgili birley öğrenemedm olsun sağlıklıymıs buda bana yeter buda bebikomm
Handjdjdfn canm kıymetli kısımAhajaj kız her seferi dediğin ne kaç kere yaptılar da zaten koruyuculuğu uzun olan iğne düşük vs olmadıkça da yapmıyolar doğumda yaparlar bide
İlgi istiyon dimi len ajajs acıyo diye
Ay nasıl güzel net görüntüBizimkisi uykucu çıktıasla uyanmadı babasına naz yaptı heralde 11+5 çıktı usg de 5cm olmuş normalde sata göre 11+1 bugün herşey normal dedi ama esneyerek kolları kafaya doğru almış yatıyor şapşik benim gibi uykucu olacak heralde
Kııııazzz bak yaKüçük adam diyesim geldi de qjaja benim cinsiyet şeylerime inanmayınmaşallah
Ahahahja alemsin ece yaaHandjdjdfn canm kıymetli kısımben o iğneyi rahat 4 kere oldum kısım 2 kürtaj sonrasj bi
Hamilelikte bide doğurunca . Hele doğurunca hemşrie iğneyle geldi dedimki SEZERYANLUYIM CANM ACIYO İSTEMİYOM. Zorundayız dedi, cok ağladm dövcektm hemşireyi
ohh maşallah annesi gördük rahatladık gözün aydınKızlarrr kontrolden cıktım yazamadm bi türlü işe geldm koşa koşabebişim büyümüş haftasıyla uyumlu. Hareketler yapıyordu yarabbm ama devletn ultrasonu cok iyi olmadıgı için cinaiyetle ilgili birley öğrenemedm olsun sağlıklıymıs buda bana yeter buda bebikomm
Ahajsjs hepinizin erkek benimkinin kız olması dermişimKııııazzz bak yatabi senin kız oldu bama öle dersn dmi hansndnd d
Kan uyuşmazlığı yok bence sizin. Bizim eşimle uyuşmazlık var ama bununda dogum sonrasına yansıyan herhangi bir sıkıntısı yok. Sadece dogum sonrasına bi igne yapıyorlar anneye o kadar. Endişe edecek bir sey yok. Yine de doktoruna danış istersenGünaydın kızlarr kontrolü olanlardan güzel haberler bekliyoruzben sağlık ocağına gittim kaydım olsun diye oradaki ebe yeni bir evham yükledi normalde eşimle kan uyuşmazlığımız yok ben 0+ eşim ab+ ama bu durumda kan uyuşmazlığı oluyormuş bebek doğduktan sonra sorun olabilir falan dedi bu şekilde olan başka birisi var mı? İlk defa duydum şimdiye kadar gittiğim doktorlar hiçbir şey söylememişti bununla ilgili
oyyyy gülüm benimm ne güzel büyümüşş rabbim nazarlardan saklasınBizimkisi uykucu çıktıasla uyanmadı babasına naz yaptı heralde 11+5 çıktı usg de 5cm olmuş normalde sata göre 11+1 bugün herşey normal dedi ama esneyerek kolları kafaya doğru almış yatıyor şapşik benim gibi uykucu olacak heralde
yok canım vajinal bakmıyor şuanda doktorum karından baktıAy nasıl güzel net görüntümaşallah ponciğe. Vajinal ultrason mu canım bu
aynen yaa biz neler düşünüyoruz onlar yayıla yayıla yatıyoroyyyy gülüm benimm ne güzel büyümüşş rabbim nazarlardan saklasın
biz evhamdan kudururken beboların keyif
Bana neden doğuma kadar dedi yaBende düşük öyküsü de var kan pıhtılaşması da var o sebeple şuan için kullanıyorum ne zaman bırakacağım belli değil
Sen naptın askimm gördün nüü bugundu senin sankiohh maşallah annesi gördük rahatladık gözün aydın
Aminnnn kuşum inşallahhAhajsjs hepinizin erkek benimkinin kız olması dermişim
Oğlun var bide kızı tattırsın Allah
Yaaa ben de aşırı özledim bebemi gidip göresim var ama doktor 2 hafta sonraya çağırmıştı kaldı 1 haftamızyok canım vajinal bakmıyor şuanda doktorum karından baktı
Ben zaten nası doğurdjm bilmemAhahahja alemsin ece yaadoğuracaksan çekecesin kardeşim
Benim doktor ayda cagırıyo ben 2 haftada bi devlete gidiyom shdjdjd bekleyememYaaa ben de aşırı özledim bebemi gidip göresim var ama doktor 2 hafta sonraya çağırmıştı kaldı 1 haftamızsiz kaçta bir gidiyorsunuz kontrole?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?